'Boekarest heeft prachtige hoeren'

Ajax Showtime, 21-12-2012 om 21:39, 12596 views, VI | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Mochten er Ajacieden zijn die rosse gebieden prettig vinden en mee zullen reizen wanneer Ajax op bezoek gaat bij Steaua Boekarest, dan zullen ze daar zeker kunnen genieten. 'Boekarest, dat heeft een prachtige verzameling hoeren. Dat heb ik nooit ergens beter gezien', vertelde Johan Derksen vrijdagavond tijdens de televisie-uitzending van Voetbal International. René van der Gijp vulde aan: 'Dat is inderdaad geweldig daar in Boekarest. Fantastisch gewoon man. Wat een vrouwen.' Tot slot zei ook Jan Boskamp, winnaar van de Belgische gouden schoen, er het zijne van. 'Helaas kan ik dat niet ontkennen', aldus Boskamp.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pettersson1963
Wayout, de televisie uitzending van VI is een vorm van Cabaret! Ga je mee naar Boekarest? Trakteer ik je op een bamihapje en leert Van de Gijp je de kunst van het paaldansen! Man, wat ben jij gefrustreerd wanneer je niet inziet dat het bij VI alleen maar om de kijkcijfers en de amusementswaarde gaat...
0 0
Wayout
nee ik ben niet gefrustreerd en ik geef gewoon mijn mening en jouw oordeel laat me koud!!!
0 0
ajax19
Laat me je uitleggen waar 'Voetbal International' zich sterk in maakt. Het maakt karikaturen van mensen uit de voetbalwereld, dat heet ook wel voetbalhumor. Verder hoef je het element "hun 'deskundige' mening" helemaal niet te erkennen, je hebt in elk geval genoeg aanleiding om ervan de gein in te zien als je niet al te autistisch bent in het analyseren en als je intelligent genoeg bent dat je ziet dat het veelal ongenuanceerde prietpraat is. De zelfspot en spot over elkaar tekent hoe je gezellig tijdvermaak kunt hebben.

Dus ik heb er alle begrip voor als jij liever Studio Voetbal kijkt, ik hoop dat jij datzelfde respect kunt opbrengen voor mensen die het weer net iets anders bezien. Sport leent zich voor slap geneuzel voor het gros van de mensen. Jij kunt liever luisteren naar de wetenschappelijke NOS benadering van Jack van Gelder, Arno Vermeulen, Tom van 't Hek en Jan van Halst plus de filosofische benaderingen van de heren Mulder plus een tafelgast, dat mag. Naar mijn smaak is 't te pretentieus, vaste conclusie: 'kan alle kanten op'.

Niet het één of het ander, maar het ene en het andere bij mij. Liever de folklore bij RTL dan de bobo-sfeer bij de NOS.
0 0
Wayout
Nou jogens van VI, derksen, gijp, boskamp, genee en co. Daar zullen hoerenlopers als jullie wel blij mee zijn!
0 0
N-ajax
Bah hoe kan een programma zo snel zinken, vorig jaar een van de beste programma's op TV, nu is elke aflevering hetzelfde:
Bamihap Boskamp/Jasje weggooien Hans Kraay Jr
Hoeren in oost europa
Heel even vertellen dat PSV de beste ploeg heeft, maar een slechte verdedeging, dat ajax geen kampioen wordt met de matige aankopen dit jaar en dat twente geen creativiteit heeft.
saaie kantineheld gedoe
Pellè laat het toch weer zien - Gillette pro
saaie op bezoek bij een voetbalclub gedoe
Johan heeft de Toto fout
0 0
Wayout
N-Ajax inderdaad Onderschrijf ik helemaal, eindelijk iemand die niet ,meeloopt met die kuddegeiten hier. Volk dat als schapen achter Zuurpruim Derksen, Pipo Gijp en 010 supporter Bolle Boskamp aan lopen
0 0
AFCA19
Zou geniaal zijn als ze live verslag gaan doen vanuit Boekarest
0 0
ST
Mooie opmerking van Johan. Het schijnt dat bijna een kwart van de mannen weleens naar de hoeren is geweest. Waarom dan zo hypocriet reageren als hij het heeft over mooie hoeren in Roemenië heeft? Laat die gasten lekker hun passie delen :) Iedereen weet dat Voetbal International op tv maar voor 1/3 deel echt over voetbal gaat. Als het je niet zint zap je toch lekker weg?
0 0
Wayout
ja precies het gaat heel weinig over voetbal. Dus dan zou ik, als ik hen was, het programma maar anders noemen. "Roddelhoer international"
0 0
RoodWit
Niveau weer, café praat.
0 0
ajax19
Ze hebben de laatste tijd steeds vaker gelijk!
0 0
JeffreyAFCA1
Vliegticket en hotel voor 4 dagen zijn geboekt, dus we zullen eens even hoed rond kijken dan die dagen haha
0 0
Pettersson1963
Kaos, Johan Derksen is wel de man die denkt dat de overwinning van JC het hoogtepunt van 2012 is! Wanneer Derksen het over hoeren heeft nemen we hem niet meer serieus, wanneer Derksen het over Cruijff heeft dansen we weer de polonaise en is Derksen de gevierde man...
0 0
Wayout
Je hoeft geen ja -knikker te zijn en met alles eens te zijn wat die pipo's zeggen.....of ben jij wel zo een figuur.
0 0
AFCAMM
Ik neem dit wel serieus hoor.
Ik heb namelijk al heel lang het idee dat hij veel meer weet van andere zaken, in dit geval hoeren, dan van voetbal.
0 0
Kaos
Derksen en v/d Gijp zeggen soms uiteraard wel zinnige dingen, maar het niveau zakt soms ook echt naar bedenkelijk niveau. Zoals dit, echt zwaar denigrerende teksten. De beeldvorming over Oost-Europese landen worden door zulke kolder gevormd. Verder lach ik soms ook om Derksen en van der Gijp, uiteraard. Ondanks dat het een Feyenoorder is, vind ik Boskamp het beste te pruimen, overigens.
0 0
Kaos
Sneu. Erg sneu. Als het over een plaats oostelijker dan Berlijn gaat weten de heren het alleen nog maar over hoeren te hebben. Zegt wat over het niveau...
0 0
AFCAMM
Inhoudelijk gezien is dit precies wat ik van de heren verwacht.
0 0
tommiej94
Zijn gelige snor zegt genoeg. Bah.
0 0