'PSV had strafschop verdiend'

sv, 05-12-2012 om 09:37, 7052 views, 5minuten.tv | Veel artikelen hebben zestig procent korting in de Ajax-shop.
Mario van der Ende, oud-scheidsrechter, is van mening dat PSV bij een 1-1 stand een strafschop had verdiend. 'Scheidsrechter Bjorn Kuipers maakte zijn traditionele fout in een topwedstrijd. Hij stond op vier meter afstand, toen Dries Mertens naar de grond ging na een duel met Ricardo van Rhijn, deed alsof zijn neus bloedde.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dan300491
Achja, farvalletje enzo... Karma

Mario kan trouwens echt niet presenteren, wat een drama.
0 0
Joko
goh voor het eerst in 4 seizoen krijgt pisvee eens iets niet mee, en een week later zanikken ze er nog over.

terwijl als ajax weer eens een 100% goal scoort en die wordt afgekeurd je er 2 dagen later niemand meer over hoort. Eigenlijk viel het me mee dat die goal van de jong niet werd afgekeurd, was die wel over de lijn?????? met dat blinde schijtrechterkorps in nederland had ie hem zo maar niet kunnen toekennen.
0 0
Cello
Ach ja.... zo kan ik me nog van 2 seizoenen geleden of zo de uitwedstrijd bij PSV herinneren, waar alvoren Toivonen scoorde van dichtbij eerst Vertonghen een vette duw gaf (duidelijk zichtbaar), maar wat door kon en mocht van de scheids en waaruit Toivonen toen redelijk makkelijk kon scoren.
Ook toen waren er oud-scheidsrechters die riepen, dat het afgefloten had moet worden.
Ja leuk en aardig allemaal....wij kochten er niets voor en de nederlaag bleef staan. Zo ook nu....je kan er lang en kort over spreken, de ene scheids geeft um waarschijnlijk, de andere niet. Nu kregen zij um niet....en blijft het (net als het toen in ons nadeel was) gewoon staan op 3-1 voor Ajax.
0 0
Daneman
psv had denk ik wel strafschop mogen krijgen; echter is ajax ook wel genaaid tgen psv.
bijv psv ajax 3 4 ofzo waarbij de laatste goal duwfout van die psver/feijnoorder was
0 0
Fresh
...en zo had Van Bommel nog twee keer geel moeten krijgen.
...en zo had de keeper van PSV na 5 minuten al n kaart moeten krijgen voor structureel tijdrekken.
...en zo had Mario van der Ende beter zijn mond kunnen houden.
0 0
SoNick
Gelul: Ten eerste verdiende PSV hem al niet vanwege het vertoonde spel. Ten tweede was de situatie discutabel (van Rhijn deed vrij weinig). Ten derde liep Mertens niet eens richting goal en werd hij al door Poulsen uit de zestien gelopen zonder hier enige overtreding bij werd gemaakt. Het was niet handig van van Rhijn, want die zou dat ook moeten zien, maar een pingel zou een heus cadeautje zijn geweest in een kansloze situatie.

Misschien had PSV hem wel kunnen krijgen (discutabel), maar dat vind ik wat anders dan verdienen.
0 0
afcaafca
Ok.
0 0
Wayout
Nou van der Ende de scheids had hem kunnen geven. Maar punt 1, psv heeft helemaal niks verdiend in de arena, ze zijn weggespeeld, 2 van Rhijn hield zich in om de bosting te vermijden , want dat was het 3 Mertens ging maar al te graag liggen 4 het was nu geen zeker ontnomen doelkans 5 het was wel net binnen de 16 ,helemaal in de hoek, Mertens wilde naar binnen en daar liep van Rhijn ook naar toe.
Als de scheids hem had gegeven had je ook kunnen zeggen hij had hem niet kunnen geven. Maar psv en die duikleaars hebben helemaal niks verdiend, een club die ons land te kakken zet om zich te sparen in de EL, met laf counter voetbal naar amsterdam kwam, heeft heel gewoon het deksel op neus gehad. Dus vd Ende ga nu maar weer verder genieten van je pensioen
0 0
Cello
Ik vraag me zelfs af of het wel genoeg was geweest voor PSV. Bij vlagen werden ze volledig weggespeeld en dus denk ik dat zelfs al waren ze op 1-2 gekomen dan nog hadden ze uiteindelijk niet gewonnen.

Verder kon Kuipers idd de strafschop geven, maar vergeet niet, dat Mertens ook langzaam zijn reputatie als snel vallende speler tegen begint te krijgen. Scheidsrechters geven hem dus minder snel het voordeel van de twijfel. Ook nu leek het weer te makkelijk en zijn er zelfs enkelen die het goed bestudeerd hebben die zeggen dat ie de vallende beweging al inzette nog vóórdat ie geraakt werd......
0 0
lorenz00
Tja, psv had met 10 man moeten spelen na het slaan van Hoesen.
0 0
tommiej94
Ja dit dus. en we hadden ook al 3-0 voor moeten staan, als als als.
0 0
Daneman
nu had ajax geluk gehad. Als de keuzes van grens en scheids beter waren geweest dit seizoen had ajax wel zo'n 5 punten meer gehad.
0 0
AfcaWes
We kunnen het ontkennen, maar Van Rhijn raakt hem aan dus het had zeker een penalty kunnen zijn.
Maar Dries viel natuurlijk erg theatraal, waardoor Kuipers het misschien interpreteerde als een schwalbe (wat dan eigenlijk weer geel had moeten zijn)
0 0
RobertoStrife
Hij raakt hem nauwelijks man, wat een onzin. Hij valt al voor er iets gebeurt.

Die Mario is trouwens echt saai om naar te kijken, heeft geen charisma.
0 0
Felo
Zou al helpen alstie zn stukjes gewoon uit zn hoofd leert want autocue gaat em duidelijk niet goed af
0 0
RobertoStrife
Haha, ja, idd.
0 0
Magic1963
Als dat al zo zou zijn, wat niet zo is, wat dan nog. Ajax is in dit seizoen als zoveel punten door de neus geboord, dat we ons hier niet druk om moeten maken.
0 0
Bky
Als je ogen hebt, zie je dat Mertens een schwalbe maakt, van Rhijn raakt hem nauwelijks.
0 0
OKP-AFCA
Inderdaad hij raakt hem nauwelijks, misschien als ie niet zo overdreven valt dat het nog meer een penalty lijkt.

Ach en kregen wij niet onterecht een penalty tegen in de uitwedstrijd van vorig seizoen, toen Mertens gewoon tegen Greg opliep en net deed of hij werdt neergeschoten....

En dan nog, van mij mogen ze die penalty nog nemen hoor als ze daar minder van moeten huilen, dan is het misschien 3-2. Nou en, calimero's.
0 0
ajaxajaxajax
ajaxajaxajax is Comfort lid
Mario, misschien is het tijd voor een brilletje? De stervende zwaan hoort thuis in het theater, niet op een voetbalveld.
0 0
Randy428
En Ajax verdiende het om met veel grotere cijfers te winnen van een uiterst laf PSV. Daar hoor je achteraf ook niemand over.

Of is dit alvast het excuus voor het zoveelste jaar op rij geen landskampioen? 'Als we die pingel tegen Ajax hadden gekregen...'
0 0
omisom
pfffff lekker belangrijk kom dan gelijk met alle gevallen waarbij Ajax een strafschop moest hebben en niet kreeg.
0 0