'Eriksen speelde van Bommel zoek'

GerbenvdR, 02-12-2012 om 14:56, 4999 views, Telegraaf | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Chef voetbal van de Telegraaf, Valentijn Driessen, was van mening dat Ajax een meer dan verdiende zege had geboekt op PSV. Na afloop van de topper gaf hij voor de camera's van de Telegraaf zijn visie op de wedstrijd.
'Ajax kreeg de laatste goal in de schoot geworpen, maar het was een geweldige overwinning', aldus Driessen. 'Ze hebben geprobeerd de wedstrijd 90 minuten in de hand te houden. Dat lukt natuurlijk nooit 90 minuten, maar het is ze wel 80 minuten gelukt.' Volgens Valentijn Driessen is dat een geweldige prestatie tegen de (tot dat moment red.) lijstaanvoerder in Nederland.

'De kansenverhouding was uiteindelijk 20-9 voor Ajax. Dat zegt genoeg', vervolgde de chef sport van de Telegraaf. Op de vraag of hij een verklaring had waarom PSV overlopen werd, antwoordde Driessen dat de sleutel daarvoor op het middenveld had gelegen: 'Eriksen speelde van Bommel helemaal zoek en De Jong ging vaak over Strootman heen. Tactisch deden ze het ook goed, want Eriksen en De Jong trokken Strootman en van Bommel helemaal uit elkaar en daar had PSV geen antwoord op.'

Valentijn Driessen ging ook kort in op het optreden van Viktor Fischer. De Deense jongeling speelde een prima wedstrijd en was beslissend met een assist en een goal. 'Een nieuwe ster is misschien wat voorbarig, maar het is een uitstekende speler waar Ajax hopelijk veel plezier van kan beleven. Het zou jammer zijn als hij komende zomer zou vertrekken', aldus Driessen.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vermaelen04
Valentijn Who...???

De Telegraaf blijft een kut sensatie zoekende nichtenblad dus ergens vind ik het zelfs jammer dat ze een band met Ajax hebben,

Ajax is de club van nederland, de steun van zo'n blad hebben hebben we niet nodig...
0 0
RobertoStrife
Iedereen is weer pro-Ajax opeens.
0 0
AfcaLdam
Je kan van de telegraaf veel zeggen, maar niet dat ze anti-ajax zijn.
0 0
SoNick
Inderdaad. Zorgt trouwens wel voor extra druk als het tegenzit, want net zoals wij, Ajacieden, is de Telegraaf ook kritisch als het misgaat.
0 0
PietBon
TRots om Ajacied te zijn zeker na deze wedstrijd. Bommel en Stroot man zijn spelers die het verschil kunnen maken maar die kwamen in het stuk niet voor. Dat was wel de verdienste van Ajax. De tactiek die Frank, Hennie & Dennis hadden uitgestippeld werkte. Zo willen we het graag elke wedstrijd zien.
0 0
OKP-AFCA
Inderdaad heel sterke wedstrijd van de middenvelders. Siem moet zo altijd spelen echt mooi om te zien.

Ik vond zelf Poulsen goed, vooral verdedigend dan als hij moet gaan voetballen is het toch wat minder.
0 0