VI: 'PSV kan Ajax makkelijk hebben'

Ajax Showtime, 30-11-2012 om 21:57, 8608 views, VI | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
De mannen die vrijdagavond aan tafel zaten bij Voetbal International hebben laten weten uit te kijken naar Ajax - PSV. 'Dat zijn toch wel de wedstrijden waarvoor je naar de Nederlandse competitie kijkt', sprak René van der Gijp. Johan Derksen was kritisch richting Ajax. 'Die Frank de Boer heeft een zooitje spelers staan dat van elk provincieclubje kan verliezen. Dan begrijp ik wel dat Frank de Boer wat timide naar zo'n wedstrijd toe leeft. PSV kan dit Ajax makkelijk hebben', aldus Derksen.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
0 0
Van Reenen
deze oude mannen zitten er alleen voor zichzelf en het programma bestaat bij de gratie van de Ajax-supporters. Als alle supporters afhaken, heeft dit programma geen bestaansrecht meer. gijp is anti-Ajax, dus zal hij a.s. maandagavond wel niet toegeven dat Ajax in de eerste helft briljant voetbalde. Voor zo'n wedstrijd ga je toch niet naar valencia-gestaffe o.i.d. kijken.
0 0
Raiko
Rofl zit die snor ooit bij het rechte eind?
0 0
Ajax34
Wij zijn Ajax Wij zijn de beste. 3-1
0 0
Felo
Ze hadden beter jou even kunnen bellen
0 0
boris
tja city zou ze ook makkelijk kunnen hebben, en psv zou uit bij pec ook makkelijk moeten winnen of uit bij rkc. misschien gezien de individuele kwaliteiten wel ja maar daar gaat het niet alleen om in het voetbal. deze wedstrijd kan alle kanten op en als hij de argumenten omdraaide en zei dat ajax makkelijk van psv kan winnen dan klopt dat ook, want die achterhoude kan die kan tegen elke club 4 tegendoelpunten krijgen.
0 0
Ajaciedforevere
wat een gelul wij hebben thuisvoordeel, we spelen laatste wedstrijden wat minder maar zij ook nee makkelijk wordt het voor psv zeker niet ik zie ons nog eerder winnen dan zij
0 0
AFCA19
Wie heeft dit geschreven....
0 0
Pettersson1963
DeKlassieker, jij begrijpt het! Ik ben een supporter van Ajax en loop niet als een idioot achter de onzin van Johan Cruijjf, Jaap de Groot en Johan Derksen aan. Hopelijk ben je een supporter van Ajax en geen supporter van JC en zijn evangelie... Cello heeft momenteel ook last van de Cruijffiaane ziekte en lult een punt aan de onzin van DeKlassieker!
0 0
Archie
CurrentTangerine weer lekker bezig je frustraties van je af te schrijven. Nog even en er is geen Ajax forum meer over voor je JC haatzaaierij.
0 0
stefanpetterson
2 keer een leugen en 5 keer onzin, je gaat vooruit!
Hou je lekker bij korte stukjes, des te minder ergenis
hebben wij er aan.
0 0
Pettersson1963
De Klassieker, jouw grote held Johan Derksen zei letterlijk "Die Frank de Boer heeft een zooitje spelers staan dat van elk provincieclubje kan verliezen". Ik begrijp dat zo'n uitspraak van Derksen hard aankomt,
zeker wanneer je er vanuit gaat dat Derksen als vriendje van Cruijff normaal gesproken achter het beleid van Cruijff staat! Derksen komt tot de conclusie dat PSV makkelijk kan winnen van Ajax en jij begint weer te hyperventileren door de woorden van Johan Derksen... Sterretje73, maak jezelf niet zo belachelijk met uitspraken over Forum Iconen, wanneer ik nu ook al rekening moet gaan houden met de zogenaamde Forum Iconen op AjaxShowtime is er straks geen ruimte meer voor de echte problemen bij onze getormenteerde Club! Jouw laatste reactie op het Topic "Cruijff heeft kritiek op PSG", gaf al duidelijk aan dat je niet op de inhoud reageert en begrijpend lezen niet bepaald je sterkste kant is, ik zit overigens niet te wachten op respect van jouw kant en alle onzin van DeKlassieker!
0 0
Sterretje73
onze getormenteerde Club ? Leg dat soort uitspraken nou eens helder en duidelijk uit ? Ik vind persoonlijk dat Ajax er beter voorstaat dan de laatste 10 jaar. Daarbij heb ik meermaals duidelijk uitgelegd waarom ik dat vind. Jij beschuldigd mij van "niet inhoudelijk reageren" en "niet begrijpend lezen" aan de hand van 1 chagerijnige reaktie van mijn kant ? Je visie op Ajax word aan de hand van bovenstaande reaktie onmiddelijk duidelijk. Je bent geduldloos en (ver)oordeelt mensen zonder de werkelijke persoon erachter te kennen. Hiernaast lever je je commentaar zonder deze vervolgens met feiten te staven. Zeer kwalijk en ik noem dit vuilspuien. Elk, door jou gezien als, "foutje"word door jou onmiddelijk opgespoord, beetgepakt en verscheurd zonder enige consideratie, kennis of inzicht. Daarom benoem ik jou bij deze met zeer veel respect tot "forumhaai". Fijn weekend en slaap lekker verder...
0 0
DeKlassieker
Hehe slaap lekker pik. Goed uitrusten en hopen dat je geen kater hebt. Tot morgen en duimen voor de drie puntjes he, want je bent supporter van Ajax. Toch? ;)
0 0
Cello
Tsjah... zelfs al zou er alleen mar positief nieuws zijn dan weet dit heerschap er wel een negatieve draai aan te geven..... ik heb wel eens gezegd, dat wanneer iemand in de Arena een scheet laat dan weet P. het wel te brengen dat het Cruijff's schuld is...

Hij is zodanig vermoeiend en al helemaal niet meer verrassend dat eigenlijk zijn stukkies die ie post niet eens meer interessant zijn om te lezen, immers je weet allang wat de teneur is en waartoe het leidt met zijn eindconclusie: het is allemaal Cruijff's schuld.

Zo voorspelbaar.
0 0
arigold
Om te huilen dit niveau van journalistiek...
0 0
Pettersson1963
DeKlassieker, natuurlijk heeft Derksen gelijk en kunnen we met dit zootje aan spelers verliezen van elke club uit de provincie. Met de gerichte aankopen Sana, Schöne, Hoesen, Babel en Poulsen van het TH spelen we momenteel niet de pannen van het dak! Derksen komt slechts tot de conclusie dat er na de geweldige Revolutie van Cruijff en zijn Vrienden een heel middelmatig elftal bij Ajax op het veld staat. Het gezeur van FdB over dominant spel en balbezit slaat helemaal nergens op, balbezit is aardig wanneer je er iets mee weet te doen en kansen weet te creëren, maar de huidige selectie van Ajax is geen Barcelona en moet het doen met de armoedige aankopen van JC en zijn TH! Morgen gewoon de mouwen opstropen en hopen op een goed resultaat...
0 0
mickey2602
Toch wel opvallend hoe je bij iedere reactie het TH of Johan Cruijff erbij haalt.Kan het soms zijn dat je geen voorstander bent van de ingeslagen weg;-)
Volgens mij als morgen de wereld zou vergaan zou je dat ook op het conto schuiven van Cruijff en het TH.Zeker weinig geduld anders zou je wel weten dat de Cruijff filosofie pas over een paar jaar merkbaar zal worden.
0 0
DeKlassieker
Kom jij ook weer met je domme gelul. Normaal gesproken vind ik het allemaal wel vermakelijk, maar waar jij normaal gesproken leugens de wereld in helpt, heb je nu een je oogkleppen op waardoor je niet kunt begrijpen dat AjaxShowtime hier een mega grote blunder begaat. Johan Derksen heeft dat zo helemaal niet gezegd en het ging hem er meer om dat journalisten dit soort vragen zouden moeten stellen zodat de saaie perspraatjes wat spannender zouden worden. Dus gewoon niet zo slap ouwehoeren en gewoon zelf kijken wat hij precies heeft gezegd en met name hoe hij het bedoelde:

http://www.rtl.nl/xl/#/u/941607e5-5ecb-38bf-8c6c-9d888c262c4d

(Vanaf 01:10)

Bij andere topics gaan we wel weer verder slap ouwehoeren tegen elkaar, maar ik heb geen zin om de moeite te nemen om hier over te ouwehoeren omdat AjaxShowtime niet kan quoten en jij dit probeert te gebruiken om je anti-Cruijff praatjes de wereld in te helpen. En begrijp me niet verkeerd, want ik kan je slappe gelul nog wel waarderen omdat ik het interessant vind om over Ajax te praten, maar het moet wel leuk blijven he;)
0 0
Sterretje73
Hou nou eens op met je domme gepraat Pipo....Ik ben al tijden gelden gestopt met uit te leggen waarom we nu minder spelen en waarom er geen bakken met geld uitgegeven worden. DeKlassieker doet dit vele malen beter dan ik ooit het geduld voor zou hebben en toch blijf je bezig met je populistische gel.. Dit soort retoriek is ondoordacht en puur op de korte termijn gericht. Exact de visie waar Ajax op stukgelopen is het laatste decenium. Probeer nou eens voor de eenheid op dit forum te doorgronden wat er werkelijk speelt binnen de club, en probeer die lijn eens door te trekken, langs je eigen ego, je eigen trots en je eigen onwil om jezelf ter discussie te stellen. Pas als je ophoudt om forumiconen, die vele malen meer "effort" in hun reakties stoppen, belachelijk te maken. en ook stopt met het neerbuigende toontje naar echte Ajaxiconen zal je respect en gelijkwaardige discussies oogsten. Nu ben je forumvulling, soms interressant, vaker irritant maar nooit meer dan dat...
0 0
datroy
Schaam je showtime dit is wel een heel droevig stukje journalistiek!! Hij gaf gewoon een voorbeeld van een kritische vraag die je zou kunnen stellen aan Frank de boer.
0 0
eenstad31
Heb VI niet gezien maar hoe heeft hij het dan gezegd??
0 0
DeKlassieker
Hahaha. Quoten is toch jullie zwakste schakel of niet dan? Lachwekkend dit en ik heb het al eerder aangegeven, maar dit doen jullie ook met interviews van spelers en trainers. Een paar belangrijke woorden weglaten of een aantal woorden omdraaien is zo gevaarlijk als je gaat quoten. Je kunt nog beter een slechte formulering gebruiken, dan er zelf een beetje aan zitten rommelen. Bij de Boer hoef je heus niet heel de tijd uhhhhh te gebruiken, maar je moet wel zorgen dat het inhoudelijk overeenkomt met wat die persoon heeft gezegd.
0 0
afct
Volgens de toto van derksen Word het een gelijkspel voor de mensen die het niet hebben gezien
0 0
Ajaciedbrad
Anti ajax die man!
0 0
robert R.
Derksen derksen toch.. Psv verliest ook van Vitesse en Utrecht. ook provincieclubjes. Dus wat loop je weer onzin te gallen. Morgen rond deze tijd zul je wel anders piepen.
0 0
afct
Ik heb net vi gezien. Zoals ze in dit bericht schetsen Klopt niet echt
0 0