'Eriksen moet 5 a 10 miljoen opleveren'

sv, 29-11-2012 om 14:42, 13566 views, VI Vandaag | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Christian Eriksen zal in de winterstop nog met Ajax gaan onderhandelen over contractverlenging. Als ze er niet uitkomen, dan zal Eriksen in de zomer van 2013 moeten vertrekken. Hij staat tot medio 2014 onder contract. Zaterdag zitten scouts van Manchester United, Tottenham Hotspur en Arsenal op de tribune bij Ajax-PSV. Ze komen volgens Thijs Slegers voor Kevin Strootman, maar ongetwijfeld zullen ze ook met een schuin oogje naar Eriksen kijken. Of Eriksen naar Engeland wil? 'Nu niet in ieder geval', zei de Deen in een reactie in het programma.

Hoeveel is Eriksen nog waard als hij nog een seizoen onder contract staat? 'Ik denk tussen de 5 en 10 miljoen euro', zegt VI-hoofdredacteur Johan Derksen. Bekijk de uitzending hier.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
masterrr
Daarom een dik contract geven met een voor beide partijen aanvaardbare clausule (20-25 miljoen).
Snap Eriksen wel als hij niet bijtekent, dit ligt duidelijk aan Ajax.
0 0
Randy428
Snormans heeft er weinig verstand van. Maar goed, Ajax zal voor Eriksen met nog 1 jaar contract zo'n 10-15 mio kunnen vangen. En dat is opnieuw weer wisselgeld door de eeuwige soap die contracteren heet. Het blijft maar aankloten met korte contracten. Erg jammerlijk.
0 0
DHsuarez16
Maar je wilt ook niet dat je een Sulejmani nog tot 2016 zou hebben en geen pepernoot raakt maar wel een prima salaris opeist,,
0 0
12ajax
De snor zal zekers bepalen wat een speler van AJAX waard is.
Dat bepaald nog altijd Marc Overmars
0 0
De scout
Conform marktprijs als je nog 1.5 seizoen te gaan hebt. Zal uitkomen op 15 miljoen met bonussen aan kampioenschappen doorverkoop e.d.
0 0
dariovanmeetere
10? 25!!!!!!!!!
0 0
IamLegend
talenten gaan veel te vroeg weg, eriksen denkt veel te kunnen ma heeft nog geen goeie serie gespeeld. schande. gewoon afkoopsom inbouwen van 20 miljoen en geen cent minder

Eerder mag de zogenaamde super talent niet weg...
0 0
KoenWeijland
Ik ben het wel eens met de mensen die Eriksen niet constant genoeg vinden spelen, maar volgens sommigen speelt 'ie alleen maar slappe wedstrijden. Ik vind ook dat hij zichzelf meer kan laten zien, maar een doelpunt zoals die tegen RodaJC van de week, daar druipt de klasse gewoon van af!
0 0
RoodWit
Sinds wanneer zit Johan Derksen aan de drugs?
0 0
Van Reenen
ajax wordt in het buitenland ook wel 'albert cuyp' genoemd. tenminste 16 miljoen en anders contract uitdienen in jong ahax. zo bijzonder is het nu ook weer niet!
0 0
han23
babel was een uitschieter. niet te geloven dat daar toen zoveel voor betaald werd. jan en suarez is wel te begrijpen omdat dat gewoon klasbakken waren. ik denk dat 10miljoen voor eriksen gewoon realistisch is. het is een goede speler, maar geen absolute topper. ( wat jan en luis wel waren). vroor 10 miljoen,strik eromheen zou ik zeggen.
0 0
afcamuc
ik snap dat van babel juist wel, had ontzettend veel potentie, maar niet ieder groot talent word nou maar een grote voetballer
0 0
AFCAMM
Grapjas.
0 0
insectenverdelg
Suarez was ook max 13 a 14 volgens Derksen. En Vertonghen 5 a 6 meen ik me te herinneren. gelukkig is Johan niet degene die de speler verkoopt.
0 0
Cello
Vertonghen ging voor 12 miljoen uiteindelijk, Anita voor iets van 8 miljoen en Van der Wiel voor 6 miljoen.

Denk dat de interesse voor Eriksen vooralsnog groter is dan van de bovenstaande spelers het geval was en daar zal ook het prijskaartje wel door beïnvloed worden.....dus ligt eerder rond het transferbedrag van Vertonghen (zelfs iets hoger misschien) dan rond het transferbedrag voor Van der Wiel.
0 0
ajax98
Het zou heel erg zonde zijn als hij voor zo weinig vertrekt
0 0
seandebom
Bar weinig.
0 0
AjaxD1986
5 - 10 miljoen euro lijkt me stug en veels te weinig hahahaa.
0 0
w86
Niet met nog maar één jaar contract..
0 0
Daantje Makkes
Schiet mij maar lek als Eriksen voor minder dan 10 miljoen euro vertrekt
0 0
Felo
Ajax kennende gaat ie weer voor een schijntje de deur uit :/
0 0
afca4eva
Ajax kennende halen ze het maximale eruit.
0 0
Hanszel
Welke spelers zijn volgens jullie boven de marktwaarde verkocht?
Babel 16 miljoen

Welke spelers zijn volgens jullie onder de marktwaarde verkocht?

Welke spelers zijn conform marktwaarde verkocht?
Wesley Sneijder 27 miljoen

Wie vult het lijstje verder aan?
0 0
Liefhebber
Tja is lastig te zeggen. Hangt grotendeels af van contractduur en t niveau waarop n speler het bewezen heeft.
- Vertonghen is voor weinig weggegaan (10 miljoen). Echter als je naar de duur van zn contract keek (slechts 1 jaar), was t misschien wel conform zn marktwaarde.
- Suarez is voor n speler uit de NL competitie voor de hoofdprijs weggegaan (24 miljoen). Ontwikkelt zich door en is nu nog veel meer waard. Is die dan onder zn marktwaarde verkocht?
- Vermaelen is voor 12 miljoen weggegaan, werd n koopje genoemd. Maar 12 miljoen voor n verdediger uit de Eredivisie is toch n prima bedrag.
- Huntelaar en Sneijder zijn boven hun marktwaarde verkocht vind ik. 27 miljoen is wel heel erg veel voor spelers uit de Eredivisie. Ze hebben die transfersom ook niet waargemaakt bij Real. Rond de 20 miljoen was wellicht meer marktconform geweest.
- Anita 8 miljoen met 2 jaar contract is n mooie som voor n NL-speler die niet eens international is.
- Eriksen zal voor weinig weg gaan. Maar dat komt net als bij Vertonghen door n contract van slechts 1 jaar. Dan zou 10 miljoen een heel mooi bedrag zijn.
- Vd Wiel is voor 6 miljoen weggegaan. Wat veel is voor iemand met n 1 jarig contract die al n hele tijd in n vormcrisis verkeerd.

Zoals ik zei: Met goed contractenbeleid zouden we meer kunnen vangen voor onze sterkhouders. Maar helaas is dat niet zo en slepen we voor de spelers met slechts n 1 jarig contract er het maximale uit.
0 0
RobertoStrife
Suarez, Anita en Vertonghen zijn onder marktwaarde verkocht, de contracten hebben te maken met de uiteindelijke prijs, niet met de marktwaarde. Van der Wiel kun je over twisten met zijn vormcrisis.

Huntelaar en Sneijder zijn voor een goede prijs verkocht. Babel ver boven marktwaarde.

Marktconform is trouwens iets anders dan marktwaarde, je haalt twee verschillende dingen door elkaar.

OT: 10 miljoen zou veel te weinig zijn voor zo'n talent, hoop echt dat hij verlengt.
0 0
han23
komen we weer met talent, hoe lang blijft die dat? ik weet het hij is pas 20, maar we blijven al die slappe wedstrijden die die speelt maar wegpoetsen met de zin, hij is een talent en pas 20. maar het is tog niet zo dat hij een sneijder, of vd vaart is. dit is gewoon een goede speler voor mischien de subtop in het buitenland. niets meer en niets minder
0 0
RobertoStrife
Als hij 24 is, mag je hem beoordelen als volwaardige topspeler. Dat is hij gewoon nog niet, die slappe wedstrijden komen uit onvolwassenheid, niet uit gebrek aan voetbalkwaliteiten.
0 0
ajaxsupreme
Thomas Vermaelen - 12 miljoen euro. Zelfs Wenger gaf later aan dat het een koopje is geweest. Thomas werd ook hevig onderschat tijdens zijn periode bij Ajax, fantastische verdediger.
0 0
Tpes
We hebben vaak zat hoge transfers gehad en zeker bij hele grote talenten/spelers. En soms ook voor minder grote ( babel en voor niks terug :D ).

Niet zo negatief. Het moet ook van 2 kanten komen. Als Eriksen bereid is om bij te tekenen dan gaat hij sowieso veel geld opleveren en anders zal Ajax ook er alles aan doen om zoveel mogelijk te krijgen!
0 0