Van der Gijp: 'Ajax verliest met 1-12'

Ajax Showtime, 19-11-2012 om 21:43, 16468 views, VI | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
In de televisie-uitzending van Voetbal International van maandagavond heeft René van der Gijp wederom op ludieke wijze geprobeerd te voorspellen hoe het Ajax zal vergaan in de Champions League. Eerder voorspelde de voormalig profvoetballer al dat Ajax in eigen huis met 1-14 van Manchester City zou verliezen. 'Nu wordt het 1-12 thuis tegen Borussia Dortmund', lachte Van der Gijp. Wim Kieft, die ook aan tafel zat, was het niet eens met Van der Gijp. 'Ik denk dat Ajax best leuk kan voetballen tegen Dortmund. Natuurlijk zijn die Duitsers heel goed, maar uit speelde Ajax ook prima', aldus Kieft.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Hij heeft voor 50 procent gelijk gekregen, die ene tegen goal van Ajax !!! En wees maar blij, als Dortmund nog 15 kansen had gecreëerd of gekregen wegens slapende verdedigers, waren het er wellicht nog 12 geworden. Maar ja, Klopp en De Boer zijn vrindjes, dus werd het slechts 1-4. Weliswaar ik heb genoten van Dortmund en beweer met droge ogen dat Nederland-Duitsland 0-0 werd mede dankzij de laakbare instelling van de Duitsers. In een wedstrijd om het eggie wordt Nederland weggespeeld, net als Ajax gisterenavond. Wij hebben niets te zoeken in de CL als Nederlandse clubs. Eén rondje en dan houdt het op. Tis niet anders. Over en sluiten en overgaan tot de orde van de dag.
0 0
Rudolph J
het voelt als 1-12
0 0
han23
en deze man is uitgeroepen tot de beste voetbalannalist van het land, laat me niet lachen.
0 0
Opa
Gijpie = Lijpie
0 0
Wayout
Hou op elpresidente: Die gijp is een mislukte clown die altijd om zijn eigen grapjes lacht en zijn humor gaat altijd ten koste van een ander. Verder neem ik die vent niet serieus. Laat hem maar lullen. Zielepoot eerste klas en een gefrustreerd onvolwassen ventje dat niet eens verstand van het spelletje heeft.
0 0
Jan-Willem
Niet luisteren naar die mensen van vi. Hebben er allemaal geen verstand van
0 0
elpresidente
Ik vind een hoop reacties hier van een bedenkelijker niveau dan de opmerking van Gijp op de aangestuurde grap van Genee.

0 0
IamLegend
ik vind dat jij waardeloze reactie schrijft!
0 0
Wayout
Natuurlijk ligt gijp daar niet wakker van. Die vent houdt alleen van zichzelf
0 0
grasshopper
Het enige verstand dat v.d.Gijp heeft zit in die spleet tussen zijn tanden.
0 0
eros
Een 1-1 of 2-2 zal het wel worden
0 0
driesterren***
Gijp moet hoognodig weer ff inrichting in zo als de laatste keer, hebben we weer ff rust van hem! Wat een eikel zeg en zelf maar denken dat die leuk is!
0 0
AFCA***
En René maar klagen over het niveau van Britt en Ymke (dat is ook niet om aan te zien). Hij gaat zo langzamerhand meer en meer dezelfde kant op. Enige analist die je daar nog serieus kan nemen zijn Boskamp en Kraaij en dan heeft Kraaij nog de ballen om er tegen in te gaan als Johan of Rene wat onnozels zeggen en Boskamp vindt het allemaal wel prima en lacht de boel wat weg.
0 0
carina
geef mij britt en ymke maar!! die nemen ook de boel in de maling, maar zij zijn tenminste nog leuk om te zien !!!!!
0 0
PietBon
De uitspraken van Gijpie wordt zo langzamerhand door neimand meer serieus genomen.
0 0
afca4eva
Inderdaad, ik kon eerst nog wel lachen om die man maar de laatste tijd wil hij te grappig zijn of het slaat gewoon helemaal nergens op wat hij uitkraamt.
0 0
carina
kom eens terug als je wat zinnigs te melden hebt!! Je bent en blijft een joker !!!!!
0 0
suske
Kun je na gaan hoe zielig deze man is. En trouwens heel dat programma.
0 0
brullie
Hij blijft lachen die Gijpie....
0 0
Pettersson1963
RobertoStrife, op basis van de wedstrijd afgelopen zaterdag tegen VVV!
0 0
Jajijdaar
Je moet ook kunnen inzien dat je 2 voetballende ploegen nodig moet hebben wil je echt winnen. Aangezien VVV met de counter speelde was het best moeilijk om goed te kunnen voetballen. Ik verwacht dat Dortmund gewoon haar eigen spelletje blijft spelen. Ik ben het volledig eens met RobertoStrife (voor het eerst).
0 0
AFCAMM
De competities zijn natuurlijk niet echt te vergelijken he... Dat is al gebleken.
Als je het zou baseren op bepaalde wedstrijden van BVB uit de Bundesliga, zou je ook makkelijk het tegendeel kunnen zeggen.
0 0
MokumInMeHart
Het wordt langzaam aan wel weer tijd voor een paar nachtjes in een kliniek..
0 0
AjaxCEC
ik denk gelijkspeletje
0 0
Cello
Als je dingen maar lang genoeg en vaak genoeg roept, zal het ooit wel eens waarheid worden daar waar het verlioezen of winnen aangaat.....ooit zal je gelijk hebben/krijgen.....maar nu nog lang niet Van der Gijp en al helemaal niet wbt 12-1 of zoals eerder 14-1 bij City.
0 0
tommiej94
Heeft die kerel niks beters te doen in zijn leven?
0 0
De scout
gelijkspel...1-1
0 0
boye04
Iedereen kan wel weer gaan lopen haten op Van der Gijp maar hij heeft natuurlijk wel gewoon gelijk dat Ajax tegen een Dortmund in vorm (zelfs misschien normale doen) gewoon kansloos is.
0 0
suske
Niemand haat van der Gijp hoor. Maar Ajax heeft tegen Manchester City. Bewezen wat ze kunnen. En dat staat haaks op de onzin van Rene van der Gijp. Als van der Gijp leuk wil zijn of de Clown uit wil hangen moet hij in het circus gaan werken!!!
0 0
RobertoStrife
Op basis waarvan?

Alleen tegen Real werden we weggespeeld, tegen andere clubs gebeurt dat ons niet. Tegen United, City, Dinamo Zagreb, Lyon, Auxerre, Anderlecht en AC Milan hebben we de afgelopen seizoenen gewoon laten zien Champions League-waardig te zijn. Tegen Dortmund hebben we het uit ook niet slecht gedaan hoor.

Ik gok op een 1-1, maar een overwinning zou me ook niet verbazen.
0 0
AFCAMM
Ik haat niet echt, ik maak me vooral zorgen om die arme man... Hij vertoont steeds meer tekenen van iemand met een progressieve ziekte in de bovenkamer.
0 0