Derksen: 'Transfer Bazoer afgang voor PSV'

Ajax Showtime, 19-11-2012 om 21:38, 9455 views, VI | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Johan Derksen heeft de transfer van de 16-jarige Riechedly Bazoer naar Ajax maandagavond tot een 'afgang voor PSV' bestempeld. In de televisie-uitzending van Voetbal International ging de hoofdredacteur in op de opmerkelijke transfer. 'Het is absoluut niet chique van Ajax geweest om hem binnen te halen', sprak Derksen. 'Maar niemand houd zich aan de afspraken om elkaars spelers niet te benaderen. Bovendien begrijp ik die Bazoer wel. Bij PSV breekt er bijna nooit iemand door uit de eigen jeugd, terwijl het bij Ajax barst van de doorgebroken talenten. Dit was gewoon een afgang voor PSV.'

'Daarnaast heeft Frank de Boer ook met Bazoer gesproken en dat heeft indruk gemaakt. Ook weet ik zeker dat Ajax hem een riant salaris heeft aangeboden, want anders was hij wel naar het eveneens geïnteresseerde Manchester City gegaan', aldus Derksen.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
leon_9_9
geef deze jongen groot gelijk.. bij welke andere club krijgt een jonge speler (jeugd of aankoop) nou echt een kans om door te breken in het eerste!? dat zijn er niet zoveel meer.. en zoals we weten is het bij psv momenteel de tijd van alles aankopen.. ik kan eigenlijk alleen Willems en de grootste kneus op de nederlands velden Olie B bommel bedenken op dit moment.. Dus tuurlijk kies je dan voor de mooiste club van nederland waar ontwikkeling en doorstroming naar het eerste één van de grootste prioriteiten is dit moment!
0 0
nigelboy020
Bij deze even een nieuwtje over de afspraak over elkaars spelers afpakken.
Deze video is van iemand van die bijna alles weet van psv.
http://www.omroepbrabant.nl/?video/78244652/Geen+sprake+van+Gentlemans+Agreement.aspx
0 0
dezengene
'Daarnaast heeft Frank de Boer ook met Bazoer gesproken en dat heeft indruk gemaakt. Ook weet ik zeker dat Ajax hem een riant salaris heeft aangeboden, want anders was hij wel naar het eveneens geïnteresseerde Manchester City gegaan', aldus Derksen.

Vreemde redenering. Derksen gaat ervan uit dat voor Bazoer geld op plaats 1 staat, vervolgens komt de rest. Enkel op die manier zou hij Manchester City hebben kunnen afwijzen; als Ajax evenveel bood. Echter, is het niet logisch dat hij kiest voor het geld (City), of voor zijn ontwikkeling (Ajax)?
0 0
Cello
Daarnaast verschillen de financiele aanbiedingen zeker daar waar het PSV, Ajax en Feyenoord bijvoorbeeld betreft niet eens zo heel veel hoor......dan heb je het echt niet over tonnen verschil, hooguit in byzondere gevallen misschien een paar 10.000 euro op jaarbasis (en zelfs dat zal nog ruim genomen zijn).

Bazoer's grootste bezwaren waren de opleiding en dan voornamelijk de kans op doorstroming.....
Wanneer Geld echt de motivatie zou zijn geweest was namelijk Ajax ook kansloos geweest tov een Manchester City en al die andere PL clubs die ook oren hadden naar Bazoer.
0 0
boye04
Dus volgens die afspraak mag je zelfs niet met spelers spreken ook al willen ze weg? Lekker 'afspraak' dan.
0 0
Sterretje73
Tja...was ik ook niet met 'm eens. Bazoer mag van hemn kennelijk wel naar City of andere clubs maar ajax was niet chique ? Vreemde stelling bij een speler die transfervrij is/word en zelf weg wil =-s
0 0