Stuy: 'Vermeer overdrijft af en toe'

Ajax Showtime, 16-11-2012 om 19:32, 5210 views, Elf | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Heinz Stuy, voormalig doelman van Ajax, heeft vrijdag aan ELF Voetbal verteld dat hij soms met samengeknepen billen zit te kijken wanneer Kenneth Vermeer aan de bal komt. 'Vermeer kan goed meevoetballen, maar hij overdrijft het af en toe', sprak Stuy. 'Hij moet de bal af en toe gewoon een lekkere peer naar voren geven. Zoiets moet zijn trainer hem eigenlijk influisteren, want hij mag geen risico nemen.' 'In het verleden is dat wel een paar keer gebeurd', vervolgde Stuy. 'Ajax is daar wel een paar keer de boot mee ingegaan.' Vermeer, die woensdag zijn debuut maakte voor het Nederlands elftal in de oefeninterland tegen Duitsland, staat momenteel vierde met Ajax op de ranglijst. Zaterdagavond wacht de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo, maar dit duel mist de keeper omdat hij ziek is.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
1eringzuid2
Kenneth "nooit de nul" Vermeer.............
0 0
Obnoxious
Vermeer werd vorig seizoen juist verboden om op de lange bal te spelen.. Gelukkig geeft hij dit jaar wat vaker de lange bal als er druk wordt gezet door de tegenstander.

Off-topic: Wordt Vermeer deze zomer verkocht? Ik denk dat Ajax hem wel kwijt wil, om Cillessen te brengen. (op die manier hebben ze het meeste winst.)
0 0
Daluniz10
'Zoiets moet zijn trainer hem eigenlijk influisteren'

ik heb eerlijk gezegd de indruk dat het juist de trainer is, waardoor vermeer en de verdedigers de bal niet de arena uitschoppen als de situatie daarom vraagt. de boer wil alles voetballend oplossen met alle nodige risico's . daarom heft hij volgens mij ook een moisander gehaal inplaats van een echte killer-verdediger die zijn man uitschakeld.

maar goed
0 0
jm93
Tuurlijk maakt hij foutjes, maar ik vind dat we onze handjes dicht mogen knijpen met Vermeer en Cillessen. Als je kijkt wat de concerentie op goal heeft staan.
0 0