'Te veel Jan Modalen bij Ajax'

sv, 15-11-2012 om 09:03, 4172 views, Unibet.com | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Hugo Borst is van mening dat er bij Ajax te veel middelmaat voetbalt. De personality's ontbreken sinds het vertrek van Jan Vertonghen en Theo Janssen. 'Er spelen alleen maar Jan Modalen', zegt Borst in het programma Betweters.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tijger19
Ja hier is natuurlijk wel even een puntje aangekaart. Maar als een speler te hoog van de toren blaast en een keer niet goed speelt heb je natuurlijk heel Nederland over je heen. Ik geloof wel dat Fischer personality en een bepaalde air heeft. Maar je moet natuurlijk wel oppassen dat het niet leidt tot overschatting van zichzelf zoals een Ballotelli om maar even wat te noemen.

0 0
datmagniethe
Ik vind het wel een heerlijk stel die Hugo Borst en Koert Westerman :)
0 0
Daantje Makkes
'Te veel Hugo Borst en te weinig Ancilla bij Betweters'
0 0
RobertoStrife
Voor één keer helemaal eens met deze mannen.
0 0
mk25
het is waar wat ze zeggen, maar ondertussen winnen die ''jan modalen'' wel van man city
0 0
Cello
Dat dacht ik nu net ook toen ik het las en hoorde.......
0 0
BigDaddy84
Ajax miste vorig jaar in de eerste competitiehelft ook extraverte types die uitstraalden dat er niks te halen was. Pas in de tweede competitiehelft groeiden Jansen, Vertonghen en Anita in die rol. En die trokken iedereen toen mee. Dat kan net zo hard dit jaar ook gebeuren. Maar dan moeten jongens als De Jong, Eriksen, Alderweireld en Poulsen (en heel misschien zelfs wel Fischer) de knop om gaan zetten en onoverwinnelijkheid uit gaan stralen. Mocht dat gebeuren zie ik Ajax zo weer kampioen worden. Als dat uitblijft wordt het heel erg lastig en redden ze het waarschijnlijk niet.
0 0
Cello
Alleen zie ik het bij de spelers die jij specifiek noemt niet gebeuren en eigenlijk bij anderen binnen de selectie ook niet....
0 0
ajax19
Haha. Geheel ongelijk hebben ze niet.
0 0
Mark <3 AFCA
Het is min of meer wat ik ook al vaker gezegd heb, er zitten geen karakters in het team. Mannen die braaf doen wat de trainer zegt en nooit eens uit onvrede hun waffel open doen. Niet het soort verveelde onvrede als bij ManCity maar dat ze elkaar op fouten wijzen en aansturen. Alderweireld en Vermeer zie ik wel eens boos worden op een medespeler, zoals vorig jaar inderdaad vooral Janssen en Vertonghen deden. Een klein beetje ego zoals dat van Fischer kan wat dat betreft misschien wel een goede prikkel zijn.
0 0
ajax19
Inderdaad, Fischer lijkt als karakter al een toevoeging. Ik denk dat Dijks, Denswil en Boccara ook wel personen worden met een mening. Alleen duurt dat nog even een poos, alle vier moeten nog meer op klasse aan de weg timmeren. Wat mij betreft worden zij gewoon onmiddellijk ingepast. Als liefhebber ben ik minder voorstander van Moisander, Schöne, Enoh en Sana. Bovendien is Van Rhijn even minder bezig. Beter voor hem even geschud te worden.

Vermeer ; Alderweireld, Denswil, Dijks, Blind ; Boccara, Andersen, De Jong ; Fischer, Eriksen, Boerrigter.
0 0
Link09
En dan mee spelen om EL ? Teveel gedronken ?
0 0
suske
Zij Jan Modaal1
0 0