VI: 'Babel alleen goed in eerste maanden'

Ajax Showtime, 12-11-2012 om 21:38, 3362 views, VI | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Johan Derksen en René van der Gijp hebben maandagavond tijdens de televisie-uitzending van Voetbal International aangegeven dat ze Ryan Babel, die momenteel geblesseerd is, de laatste tijd tegen vinden vallen bij Ajax. 'Hij was in het begin prima aan het voetballen, maar de laatste wedstrijden was het minder', vertelde Van der Gijp. Derksen voegde daar het zijne aan toe. 'Babel begon inderdaad prima in zijn eerste maanden van dit seizoen bij Ajax. Net zoals hij prima begon bij Liverpool en prima begon bij Hoffenheim. Het is alleen zo jammer dat hij het nooit vol kan houden. Het wordt altijd minder met Babel', aldus Derksen.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De scout
niet verlengen. laten gaan dat mislukte " talent"
0 0
ajax19
Ik begin me te ergeren nu Babel vaak Eriksen en De Jong verdringt uit de spitspositie, terwijl hij een counterende eenling is. Hij moet naar achteren, te beginnen op het middenveld. Goede speler, aanwinst tov Enoh, Ebecilio, Poulsen. Is geen spits als Van Basten, Pele of Messi of geen aanvaller als Cantona, Maradona of Stoichkov.
0 0
Ruff Rhythim
Hij komt sowieso door het centrum beter tot zn recht dan aan de flanken.
0 0
Semtex
blablabla...
zullen we pas conclussies maken aan het eind van het seizoen?
Hij heeft twee matige wedstrijden erop zitten en meteen wordt hij het dal in gepraat.
Noem mij een speler die (dit seizoen) wel constant op niveau speelt.
Ik kan niemand noemen...
0 0
ObjectoJood
Blind

Hoe gek dat ook klinkt
0 0
MankeNelis
Babel is stil blijven staan in ontwikkeling . Te vroeg vertrokken bij Liverpool moet je er meteen staan daar gaan ze je niet verder opleiden om beter te worden. Dan ga je jezelf verkeerde dingen aanleren.
0 0
Pettersson1963
Is VI nog redelijk optimistisch, ik heb geen goede wedstrijd van Babel gezien,
0 0
jollie18
Zeg maar jou hoor:-). De gene die er echt een beetje boven uit steekt is idd Blind. Maar voor de rest vind ik het tegen vallen.
0 0
C.Eriksen10
begrijpelijk heeft alleen maar in de eerste maand op zijn positie gespeeld waar hij hoort te spelen namelijk in de spits en nergens anders...Maar de Boer & Co hebben dat niet door iets wat me niet verbaast zal pas tot ze doordringen als we 20 competitie wedstrijden hebben gehad.... zie Theo Janssen vorig seizoen.
0 0
Felo
Stond ie afgelopen zondag niet gewoon in de spits... het was niet van lange duur maar toch, stond wel op zn plek.
0 0
jollie18
Ach ja bij VI hebben ze altijd wel wat te mauwen! Nogmaals niemand speelt geweldig dit seizoen.
0 0
Mike1991hulsman
dat ben ik wel met u/jou eens, maar er zijn wel een aantal spelers die het beter doen dan andere. Zoals. Vermeer, Blind, Alderweireld, Eriksen, De Jong en Babel. Zij presteren regelmatig goed. Maar spelers als Moisander, Poulsen, Enoh, Boerrigter en soms Schöne, vind ik onder hun kunnen spelen.
0 0
Ajaxkwaai.
Babel goede speler en doet ze best!
0 0