VI: 'Armenteros goede optie voor Ajax'

Ajax Showtime, 12-11-2012 om 21:00, 4739 views, VI | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
De mannen die maandagavond aan tafel zaten bij het televisie-programma van Voetbal International hebben Samuel Armenteros als een prima versterking voor Ajax bestempeld. René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen waren het er allen over eens dat Ajax er goed aan zou doen om de spits van Heracles Almelo binnen te halen. 'Zijn balaanname is prima', sprak Van der Gijp. 'Vooral de goal die hij afgelopen weekend met een halve omhaal maakte was van grote klasse. En hij is pas 22 jaar oud. Bij Ajax hebben ze verder weinig spitsen lopen, dus dan kan je volgens mij best Armenteros halen.'

Johan Derksen viel zijn collega bij. 'Armenteros gaat de buitenlandse top niet halen, maar voor Ajax zou hij een prima speler zijn. Hij zou Ajax uit de brand kunnen helpen in de spitspositie tijdens Eredivisiewedstrijden. Wat natuurlijk meespeelt is dat hij bijna transfervrij is. Het zou voor Ajax prima zijn om zo'n speler er bij te hebben', aldus Derksen.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Dit is iets wat wij allang wisten
0 0
ajax1988
hij scoort een keer 2x en gelijk word ajax er weer bij gehaald...
0 0
flasher93
daar doe je hem wel te kort vind ik. Het is een redelijk spits. Hij maakt mooie goals en hij speelt goed bij heracles doe ook goed aanvallend voetbal speelt. Dus aanpassen aan ajax zou hij niet echt hoeven doen. Bovendien is hij maar 23 jaar en hij is best lang.
0 0
N-ajax
Andersen is toch gewoon de jonge spits?
0 0
tommiej94
Nee, Hoessen of van Kessel misschien maar die komen denk ik allebij nog te kort voor ajax 1.

Btw: die snor op deze foto van Derksen.. wtf, alsof hij hem al jaren niet heeft gewassen en elke dag schijt eet.
0 0
C.Eriksen10
Dat is volgens mij meer eebn aanvallende middenvelder dan een spits.
0 0
flasher93
ja rechtsbuiten/ aanvallende middenvelder geloof ik
0 0
C.Eriksen10
Niet niet nodig, we moeten niet meer naar die tijden gaan dat we zoveel onnodige spelers in de selectie die allemaal even goed zijn en allemaal nergens in uitblinken een soort 13 in het dozijn selectie. Leuke speler Armenteros maar hij gaat Ajax niet verder helpen. Zou het een onnodige speler vinden. We hebben Kolbeinn, De Jong en Hoesen dat is meer dan genoeg. Beter trekken we snel een rechtsbuiten aan.
0 0