Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Analyse Manchester City - Ajax door NOS

Ajax Showtime, 07-11-2012 om 00:23, 5045 views, NOS | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
Hieronder is de analyse die de NOS maakte van Manchester City - Ajax (2-2) te bekijken:
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
Van Rhijn trekt ook wel aan Balotelli, maar omgekeerd maakt ook Balotelli gewoon een aanvallende fout, immers ook hij strekt zijn arm uit zet zijn hand aan de strot van Van Rhijn en duwt hem op die manier weg. Dus ja dan is het over en weer en begin ik toch meer te neigen naar dat de scheidsrechters het redelijk goed hebben opgelost, dat ze dan maar niks geven omdat beide 'bezig' waren.
0 0
terheijden
mooie analyse? Tom Egberts is wel heel anti ajax, en wat de arbiter betreft, die laatste vrije trap voor city had niet gegeven mogen worden,want het was een vrije trap voor de Jong. waarom zo lang blessuretijd zonder dat er gestopt is of tijdrekken.En je kon bij dat afgekeurd doelpunt niet goed zien of het buitenspel was op het moment dat de bal werd gespeeld.penalty??Balotelli begint met zijn arm en van rijn laat zich nu eens niet wegzetten.Als een speler van een buitenlandse club doet zoals van Rijn dan is dat slim maar nu hebben wij geluk. Stelletje simpele analisten.
0 0
Tinus
Egberts anti Ajax? Kom op man, niet zo Calimero aub. Als iemand een mening ten nadele van Ajax heeft, dan betekent dat niet direct dat diegene anti Ajax is.
Penalty had hij zomaar kunnen geven. Maar aangezien Balotelli zo ongeveer de keel van vRijn dicht knijpt met zijn linker hand, was het net zo goed een overtreding van Balotelli.
Mooi dat we deze keer de scheids mee hebben gehad!
0 0
Obnoxious
Tja was inderdaad eigenlijk gewoon een goal en Van Rhijn maakt wel degelijk een overtreding in de 16..
Het is allemaal moeilijk te zien, maar we zijn er gelukkig goed van af gekomen. Eindelijk weer een keertje wat mazzel door arbitrale dwalingen, want dat is in de Eredivisie dit jaar nog niet veel gebeurd!
0 0
Tpes
Was een penalty haha ja joh. Die Balo zet zijn hand in Ricardo's keel vind je het gek dat hij hem vast pakt.
0 0
lorenz00
Eerlijk is eerlijk, het is een mooie analyse!


aah de analyse is er eindelijk
0 0