Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Wat een flater!

ploeg, 10-06-2012 om 20:44, 4415 views, ajax1.nl | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
De Oranje column van Remko van der Ploeg voor www.Ajax1.nl

Na het behaalde kampioenschap van Ajax was het een tijdje wachten op een serieus potje voetbal. Oké, Copa Amsterdam was leuk. Oefenwedstrijden zijn wedstrijden waar geen spanning in zit. Het hele land leek te wachten op het Europees kampioenschap in Polen en Oekraïne. Oranje is naar het voormalig Oostblok gekomen met een missie: het behalen van de Europese titel.
Tegen de Bulgaren werd verloren, tegen de Slowaken werd een plichtmatige overwinning geboekt en tegen het campingelftal van de Noord-Ieren werd vertrouwen getankt. We waren er klaar voor!

De bondscoach, Bert van Marwijk, met zijn twee PSV marionetten naast hem op de bank was er ook uit. Onze nationale knuffel-Marrokaan, die liefkozend door het trio ‘IBI’ wordt genoemd, moest spelen. Net zoals natuurlijk al meer dan een jaar vast staat, dat we de lastpost uit Londen tevreden moeten houden met een basisplaats, anders gaat hij muiten. U weet toch hoop ik wel wie ik bedoel? Ik bedoel de man, die alleen in het shirt van Arsenal het net weet te vinden, maar dan ook voornamelijk in
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jm93
hij is duidelijk geen fan van Van Persie, dat mag natuurlijk maar om te gaan roepen dat hij niets heeft laten zien in grote wedstrijden is echt onzin, neem bijvoorbeeld zijn hattrick tegen chelsea en doelpunten tegen man utd en liverpool, zijn geen degradatie kandidaten volgens mij.

Feit blijft natuurlijk wel wanneer hij alleen al iets oranjes ziet hij er niks meer van bakt (neem aan dat hij ook geen oranje interieur thuis heeft)
0 0
pieke
Van der Vaart die heeft geschitterd in de Champions League???

Inderdaad: Wat een flater!
0 0
IamLegend
Geweldig stuk!! The Hunter moet spelen!!! Alleen dan kunnen we winnen van de duitsers!
0 0