'Pantelic voegt niets toe aan Ajax'

sv, 26-09-2009 om 17:26, 2665 views, |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Johan Derksen: 'Pantelic voegt niets toe aan Ajax'.

http://live.eredivisielive.nl/vod.php?pid=22773&cid=71

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
zeelandsbest
Jongens jongens.... laten we niet gaan praten over het IQ van een persoon. De heer Derksen heeft zeker kijk op de voetbalzaken in dit land en iedereen vind het maar al te geweldig als hij flink in gaat tegen ieder standpunt die wordt genomen door de bobo\'s onder ons. En nee van 2 min kun je geen oordeel geven over Marco P. Maar deze meneer heeft zichzelf alle druk gegeven die je maar kan bedenken door te verkondigen in de VI dat hij de \"verlosser\" is voorin bij Ajax. Waarom Cvita niet??? Deze jongen hoor kan en ik zeg KAN een goeie worden. Zal niet publiekelijk zeggen dat hij het wel even gaat doen. Niemand kan dat zeggen dus ook Pantelic niet. Snap dan heel goed dat Derksen even dit zegt over hem als antwoord op zijn praatjes... Dus iedereen die commentaar heeft op mij, kijk eerst effe naar jezelf
0 0
Stefano
Voorbarige conclusie. In de winterstop speelt hij een half jaar en dan mag je een eerste conclusie trekken.
0 0
bo0tinh01987
Ik vond pantelic vandaag een degelijke indruk maken, deed geen ingewikkelde dingen maar stond op de jusite plaats om de goal te maken en had een aantal combinaties met suarez waaruit blijkt dat de click tussen deze 2 er wel degelijk gaat komen. en dario mist naar mijn mening handelingssneheid zie ook zijn goal tegen nach hier had hij erg veel tijd nodig en zo zijn er meer voorbeelden
0 0
bo0tinh01987
Ik vond pantelic vandaag een degelijke indruk maken, deed geen ingewikkelde dingen maar stond op de jusite plaats om de goal te maken en had een aantal combinaties met suarez waaruit blijkt dat de click tussen deze 2 er wel degelijk gaat komen. en dario mist naar mijn mening handelingssneheid zie ook zijn goal tegen nach hier had hij erg veel tijd nodig en zo zijn er meer voorbeelden
0 0
Rogyros
Johan Derksen, was dat niet de man die ooit over Sunday Oliseh zei dat hij alles kon behalve schieten? (Volgens mij kon Oliseh namelijk vooral erg goed schieten...)Johan Derksen neem ik totaal niet serieus als het om voetbalinhoudelijke zaken gaat. Wat hij dus zegt over Pantelic kan me niets schelen. Johan Derksen roept ook dat buitenspelers alleen nog in Nederland voorkomt. Maar Pantelic heeft in Servië in een driespitsensysteem gevoetbald en het nationale elftal van Servië speelt op dit moment ook zo. Net zoals Kroatië en Spanje. Ook meerdere clubs in Spanje en tegenwoordig ook in Italië spelen met drie spitsen. Ik bedoel maar, Johan Derksen lult maar wat raak.
0 0
Mokum31
Nee die Oliseh kan echt niet schieten :phttp://www.youtube.com/watch?v=KKhuxVu-YqYDit doelpunt staat mij nog altijd op mijn netvlies
0 0
Rogyros
Precies. Dit zegt genoeg over Johan Derksen...
0 0
zandsteegie
ik vond hem vandaag zeer sterk spelencvitanich was onrustig aan de bal hij kwam er in en er kwamen veel meer combinaties en meer rust.mooi voor hem dat hij dat doelpuntje mee pikt
0 0
Shuta
Ik heb geleerd spelers niet al na een aantal wedstrijden af te schrijven. Ik heb zlatan vervloekt het eertse jaar wat was dat een prutser. Ik snapte niet hoe ze die hadden kunnen kopen. Zie waar en wie zlaten nu is. Ik vond pantalic erg ongelukkig in zijn eerste wedstrijden. Ik vond het vandaag al een stuk beter. Ik denk dat hij conditioneel erg achter liep. Hij oogt nu wat fitter en explosiever. Ze hebben het aldoor over zijn sterallures, toch was hij heel reeel bij zijn goal en gaf hij de credits aan louis.
0 0
gusanito
Nou Pantelic viel vandaag prima in. Hield goed de bal vast, combineerde goed en pikte z\'n doelpuntje mee (hoe makkelijk die dan ook was).
0 0
zeelandsbest
IDD!!!!!!! Derksen heeft gelijk en iedereen die dat niet ziet tja die kijkt door een roze pantelic bril... En die ene goal van vandaag??? Man die maakt mijn oma in haar rollator nog wel..presenteerblaadje gegeven door onze grote man Suarez.
0 0
markus
Ja en, gaat er toch om dat ie er in gaat, niet of dat ie op een presenteerblaadje is gegeven of via een omhaal of wat dan ook, elk doelpunt is er een, maakt niet uit wie hem scoort en hoe
0 0
Newyzic
En dat weet jij omdat je hem 2 minuten hebt zien spelen? Wat een pannekoek ben jij. Volgens mij heb je een blinddoek om.
0 0
Piiet
Johan derksen kan je zohard dissen maar niemand durft hem te dissen hij heeft gespeeldbij bv veedam whaha zo hoog niveau. als hij praat denk je dat hij 10x beter was dan maradonna.
0 0
JuperJoden
voegt vandaag toch weer een doelpuntje toe aan de uitslag :)
0 0
albertAFCA
Nou snor, Pantelic was toch echt lekker aanwezig vandaag en voegde wel degelijk iets toe.
0 0
AFCA19
hahaha net voegde die een goal toe
0 0
Borat
als ie net zo bagger speelt als afgelopen week tegen az dan idd dan voegt ie echt niks toe!!
0 0
Arendinho
Ben het met je eens dat hij niet echt goed speelde, maar als die bal die hij over Romero heen wipte en op het dak kwam er wel was ingegaan, had je een heel andere mening gehad denk ik.En die snor moet zijn mond houden, hij kan dat nooit zo snel zien. Pantelic zijn cijfers spreken in zijn voordeel, nu moet hij het nog laten zien.
0 0
Paul
Geef Pantelic eerst een jaar en beoordeel hem dan, i.p.v. na een wedstrijd wat roepen. Hetzelfde geldt voor Atouba. Weet ook dat bijna iederen Ibramhimovic aan het begin zat af te zeiken. Is toch een van de beste spitsen geworden die we de afgelopen 20 jaar hebben gehad.
0 0
aka
Normaal gaat Celtic met 25.000 man naar een Europacup wedstrijd. Ben bebieuwd met hoeveel man Ajax volgende week in Brussel zit. Allemaal komen!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
hanz
derksen die kan en moet je gewoon niet serieuz nemen de beste man lult vaak of hij het voetbal heeft uitgevonden .hoe kan je nou in live theekrans programma zeggen dat hij niks toevoegt hoeveel wedtrijden heeft tie gespeeld nog geen eens 1
0 0
leonardo1
egt hij zegt wel dat andere geen verstand van voetbal hebben maar dit is helenmaal verstandloos.. die kerel heeft zelf ook niet op een hoge klasse gespeeld dus ik word een beetje moe van em
0 0
Rolof425
Onzin...die Pantelic kan cker wel zijn meerwaarde hebben..laat die stofsnor maar lullen..
0 0
Daneman
Psv gaat er weer met de schaal vandoor, helaas, helaas, daar zijn aanwinsten als pantelic debet aan. Moet teen en tander veranderen wil nederland naar kampioen worden.
0 0
michael28
Helemaal mee eens weer geen scouting gebruikt maar gewoon aan het eind van de transferperiode gekeken naar koopjes zonder ook maar enig moment verder naar zijn voetbalkunsten te kijken. Het is allemaal zo amateuristisch
0 0
RobertoAjax
en 2 weken geleden zegt hij nog dat het best een goede aankoop zou kunnen zijn
0 0
Sazzz
Nou en? Derksen voegt ook niets toe, maar blijft ook lullen
0 0
RollieAjax
NOGMAALS JOHAN DERKSEN L U L T MAAR WAT. HIJ KAN BETER GAAN TONPRATEN DE LULMAJOOR.
0 0
ikke
mag die jongen eerst eens even lang gaan spelen. Ik denk dat ie wel wat kan gaan toevoegen op termijn.
0 0
AjaxAdam
die derksen is zo\'n triest geval. hij kan altijd wel met enige zelfspot over zichzelf praten maar zijn uitstraling bevestigd alleen al dat deze man het erg moeilijk met zichzelf heeft. hij verdraait altijd dingen, paar weken geleden zei hij dat pantelic wel degelijk kon voetballen. maja ik neem derksen ook al niet meer serieus hoor.
0 0
Suljemani10axel
KK interessantje!
0 0
herrewijnen1982
op dit moment wel ja,
0 0
Suljemani10axel
R.I.P derksen!
0 0
vinajax
met johan eens. zonde geld die pantelic.
0 0
deninho
derksen echt n flikker is het ook
0 0
Rikkie
Klojo moet ajax alleen maar niet omdat zijn vi junior geblokkeerd werd door ajax
0 0
Scorp
De VI Junior is nooit van VI zelf geweest dus volgens mij klopt het niet wat je zegt.On: Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel eens ben met Johan. In de wedstrijd tegen Az heb ik weinig gezien wat iets zou toevoegen aan Ajax 1.

0 0
ZlatanAjax
Heeft die kerel kansen gehad dan in de wedstrijd van AZ?? Volgens mij niet!!
0 0
herman
dat denk ik ook maar ik wel wel eerst zien
0 0
Raydo
Wat een visionair toch, die Derksen (not). Eigenlijk een soort astroloog: je gooit er een muntje in en hij roept wat. Meestal is het onzin, maar hij zegt zoveel dat er vanzelf wel íets klopt.
0 0
Rho1980
Snel gezien na een invalbeurt en een \"kansloze\" wedstrijd bij Jong Ajax.
0 0
RollieAjax
JOHAN DERKSEN HEEFT GEEN VERSTAND VAN VOETBAL, DIE LULT MAAR WAT UIT ZIJN NEK, VOEGT NIETS TOE AAN VOETBAL INTERNATIONAL OP RTL 7.
0 0
micky
Als de snor dat zegt dan gaat het goed komen met Pantelic.

Hij zit er vaak naast
0 0
aJaxppy
Hoeveel wedstrijden heeft hij eigenlijk al gespeeld, flikker toch op Rotsnor!
0 0
afca18
snor weer aandacht te kort?
0 0
FWAjacied
Gaan we nu elke keer een video posten als Johan Derksen iets lelijks zegt over Ajax? Deze man is totaal niet serieus te nemen en dat moet je dan ook niet doen. Zie je hem dit jaar 20 doelpunten maken, zal hij zeggen dat hij dit altijd heeft gezien. Gewoon kijken naar VI, maar totaal niet serieus nemen.
0 0
AjaxNL
Toen ik de titel las, wist ik gewoon dat dit uit de mond van Derksen kwam!
0 0
Rockslide
Ik vind Derksen altijd wel masterlijk. Zeker als die Genee hem zit te stangen :D
0 0
eyongenoh2
alleen hierdoor kijk ik voetbal international , door die ruzies :plaatst schold hij hans kraay uit ofzo?? :O
0 0
Joery
Dat is weer knap, zo\'n snelle conclusie. Ouwe zwetsnek.
0 0
afcklaasf
Snor is er weer vroeg bij zoals altijd! wat een kansloze man. die gast heeft verdomme sinds mei niet meer een wedstrijd gespeeld.
0 0
SuperJaxie
Wat een lul is die derkse toch heh hij heb zelf alleen maar bij bal op t Dak 64 gespeelt maar wel de jongens op t allerhoogste niveau afkraken en de grond in trappen echt n stakker is t toch die vent
0 0
Mokum31
Snor....dus geen nieuws
0 0
L8
Die gast moet je niet serieus nemen, roept altijd maar wat. Als je altijd maar dingen roept moet je wel keer gelijk hebben en dan zegtie: \"Ik zei het toch.\" Heeft hij ongelijk dan zegtie: \"Iedereen zit er wel eens naast.\"Hij denkt dat hij God is, maar zelfs God kan een speler nog niet na zo weinig wedstrijden beoordelen.
0 0
scgenemuiden
Johan is homo
0 0
AjaxYahudi
AjaxYahudi: Johan Derksen voegt niks toe aan voetbaljournalisme!
0 0
Willems10
Nou Johan, jij hebt zeker toevallig een wedstrijdje meegepikt tegen AZ, dat was een ongelukkige wedstrijd van hem, maar ik wil je aan het eind van het seizoen wel horen praten.
0 0
Toon meer reacties