'Ajax heeft meesterzet gedaan door Klaassen te halen'

NielsOpdam, 29-11-2020 om 11:45, 11882 views, FOX Sports |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Volgens Marciano Vink heeft Ajax een meesterzet gedaan door Davy Klaassen te halen. Dat vertelt de analist zondag in Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. Wim Jonk vindt dat de tegenstanders van Ajax het de Amsterdammers wat moeilijker mogen maken. 

'Ik denk dat Ajax een meesterzet heeft gedaan door Klaassen te halen', vertelt Vink. 'Er is zoveel rust op het middenveld. Die wedstrijd tegen FC Groningen (1-0 verlies, red.) lijkt alweer zolang geleden. Ik vind ze echt prachtig voetballen.'

Jonk ziet dat Ajax veel meer kwaliteit heeft dan de rest. 'Terwijl het halve elftal er niet bij is. In de breedte zijn ze zoveel sterker. Wat je wel mist, is dat zo'n FC Emmen of andere teams het ze ook niet echt moeilijk maken. Eigenlijk zie je bij voorbaat al een ploeg die zich erbij neerlegt dat Ajax zo oppermachtig is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jeugd
Met alle respect maar ik vind het nog steeds niet het niveau dat we moeten nastreven. Top voor de NL competitie maar zeker niet op op CL niveau.
1 -1
Rentokill
Deze had ik totaal niet aan zien komen. Volgens mij heb ik hier zelfs gezegd dat Klaassen een nutteloze aankoop was. Ik dacht alleen maar dat een speler van een degradatiekandidaat in DBL nooit een versterking zou kunnen zijn.

Zat ik er even naast.

Nu hebben we op elke linie een speler die weet wat er moet gebeuren: Blind, Klaassen en Tadic!
2 0
oudzuid2
ik was sceptisch toen z'n naam begon te vallen. maar wederom een hele slimme zet van Marc. ik dacht dat ie als opvolger voor Donny werd gehaald, maar hij voetbalt gewoon in plaats van Alvarez op 6. naast Gravenberch is dat gewoon perfect. kan wel eens net zo succesvol worden als Frenkie en Lasse een paar jaar geleden. nu Kudus er nog voor en je hebt weer een prachtig middenveld.
1 0
Jarl1989
Klopt. Klaassen is de missende schakel op het middenveld. Hij gaat maar door. Verdedigd en komt ook aanvallend mee. Hij stuurt aan en is inderdaad de rust op het middenveld. Ook versneld die het spel door zeer snel de bal te geven aan de persoon die een persoonlijke actie kan maken. Zeer verstandig om hem terug te halen.
1 0
RuffRhythim
De tijden dat we al voor een wedstrijd met 1-0 voor stonden beginnen weer te herleven...
1 0
Frank1978
Toen Donny vertrok hoopte ik uiteindelijk wel op een terugkeer van Davy, maar dat hij het meteen al zo goed zou doen, had ik niet verwacht. Echte Ajacied en iemand die vooropgaat in de strijd. Eerlijk is eerlijk, ook Klaiber doet het beter dan ik gedacht had, al met al zijn er de afgelopen transferperiode prima spelers binnengehaald!
2 0
koppensneller
Het lijkt er misschien op dat ze zich neerleggen bij de suprematie van Ajax maar dat is schijn . Je hoeft niemand te motiveren als Ajax de tegenstander is. Maar het is zoals de trainer van Emmen uitlegde : Ajax speelt zo snel en goed dat je de tijd niet krijgt voor je strijdplan. Dat en de VAR . Geniepig en onsportief de beuk erin gooien wordt nu wel bestraft.
3 0
Whazzza
Terecht punt van die VAR. Heeft de ploeg die wil aanvallen, voetballen en uit de duels wil blijven absoluut voordeel van
0 0
MK77
Ja duh, wij van de AS community riepen dat al veel eerder en we hadden ook zagen ook de enorme potentie van Klaiber.
Gelukkig heeft het scoutingsapparaat goed met ons meegelezen
6 0
Duif63
Hadden ze dat maar eerder gedaan. Dan waren de miljoenen van Bande, Magallan, Pierie, Jensen en Johnsen etc wel beter besteed geweest.
0 -8
MarLuuk76
Dat mensen Bande er bij blijven noemen is echt ongehoord. Gast is eigenlijk gewoon in een oefenwedstrijd voor het leven het profvoetbal uitgeschopt. Zeer triest voor die jongen.
4 0
31xAjax
Op zich heeft Duif63 wel gelijk want Bandé was een type speler due helemaal niet bij Ajax past. Dat staat volledig los van zijn blessure....
0 0
ajaxxcied4life
Geen woord aan toe te voegen. Bandé heeft ontzettend veel pecht gehad.
1 0
Web
Eens
0 0