Midtjylland-watcher: 'Ajax-thuis was beste kans om punt te pakken'

JesseTH, 24-11-2020 om 17:40, 5336 views, VoetbalPrimeur |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

In Denemarken is men van mening dat FC Midtjylland in de vorige ontmoeting met Ajax een grote kans heeft laten liggen, zo vertelt clubwatcher Gisle Thorsen van Ekstra Bladet aan VoetbalPrimeur. Men zag een kans om één of meer punten te behalen tegen de Amsterdammers en dat zal in de Johan Cruijff ArenA lastig worden.

'In Denemarken was men een beetje teleurgesteld', zo begint Thorsen te vertellen. 'Midtjylland speelde zeventig minuten redelijk goed, maar het helpt niet als je alles weggeeft in de eerste twintig minuten. Zoals ze hier zeggen: Midtjylland heeft leergeld betaald. Ajax-thuis was waarschijnlijk de beste kans om een punt te pakken.'

Na afloop ging het dan ook niet buitengewoon veel over de Ajacieden. 'Natuurlijk kreeg Antony complimenten voor zijn koele afwerking en Tadić uiteraard ook voor zijn doelpunt, maar over het algemeen waren ze hier vooral teleurgesteld in de slechte start van Midtjylland. Je kúnt gewoon niet op zo'n manier beginnen in de Champions League.'

Veel hoop op verbetering richting woensdag is er niet bij Thorsen. 'Tot dusver zijn ze niet in bloedvorm deze herfst. Ze pakken wel punten, maar niet in stijl. Ik denk dat het genoeg is om in de top van de Deense competitie te eindigen, maar ze moeten een stap zetten als ze Ajax willen uitdagen. Ik ben niet al te optimistisch.'

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van FC Midtjylland? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
7172AFCA7395
Misschien wordt Liverpool-thuis wel de wedstrijd
om nog iets te rapen...
0 0
Montana
Ajax mist dit CL-jaar nog de killer mentaliteit. Afgelopen europese seizoenen kwam Ajax met het mes tussen de tanden het veld op. Mooi voetbal om te winnen.

Dit jaar is het een beetje zoals Ajax in de jaren 00. Leuk mee doen in de CL wedstrijden maar niet doortastend genoeg (of tegenstanders die denken: 'laat maar gaan, ze komen toch maar tot aan de 16).

Ik denk dat het nu wel eens om zou kunnen gaan slaan bij Ajax. Ik hoop het, 9 punten uit de 3 wedstrijden.
0 0
Schwalbino
Goede clubwatcher. Heeft de wedstrijd in Amsterdam al gezien (Ajax-thuis).
0 0
insectenverdelg
Ajax was slecht, maar alleen de 1e helft was t los zand 2e helft is echt totaal zonder gevaar geweest voor Ajax. Zonder hoed spel zo gemakkelijk gecontroleerd.

Daarbij was t ook verre van een ideale voorbereiding met alle positieve testen. Verwacht nu een veel betwr elftal. De denen zijn echt niet veel meer dan niveautje Utrecht.
1 0
AFCAMM
Klopt. Ajax was gewoon slappe hap na de beginfase.
Gelukkig kregen we de deksel niet op de neus.
1 0