Verweij: 'Spelers vinden dat er geen peil op te trekken is'

BartVeenstra, 31-10-2020 om 09:20, 10340 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax-watcher Mike Verweij zegt in de podcast van De Telegraaf dat de spelers van Ajax vinden dat er geen pijl te trekken is op het beleid van trainer Erik ten Hag. Enkele spelers hadden eerder dit seizoen een basisplaats, kregen lof van de trainer, maar zitten nu op de bank.

Eerder deze week speelde Ajax op bezoek bij Atalanta Bergamo en ondanks de 0-2 voorsprong bracht Ajax geen verdedigende kracht in om Atalanta-spits Duvan Zapata te bespelen. 'Bij een 0-2 stand in Italië, ook kijkend naar hoeveel moeite Ajax met Zapata had, denk ik dat het heel verstandig was geweest om Martínez in te brengen', zegt Verweij. 'Dan had je zo veel meer balans en controle gehad.'

Verweij geeft aan dat het moeilijk is om de werkwijze van Ten Hag te volgen. 'Uit het niets brengt hij Martínez tegen Liverpool omdat er verdedigend meer wordt gevraagd. Die jongen deed dat echt naar behoren, eigenlijk heel goed. Maar mensen vragen zich af of hij nu nog op die bank in Bergamo zit. Dat is toch heel gek dat je hem niet nodig hebt op het moment dat je met 0-2 voor staat in de Champions League?', vraagt Verweij zich af.

Eerder dit seizoen kenden enkele spelers - zoals Edson Álvarez, Quincy Promes en Zakaria Labyad - basisplaatsen bij Ajax. Zij kregen lof, maar zitten nu al weken op de bank. 'Ook de spelers zelf vinden dat er geen peil op te trekken is', zegt Verweij. 'Zij weten totaal niet waar ze aan toe zijn. Edson Álvarez kreeg aan het begin van het seizoen alle vertrouwen en zit nu op de bank. Quincy Promes was onomstreden, zit nu op de bank.'

Ervaren spelers lieten Ajax in de steek

Driessen vindt dat de ervaren spelers hadden moeten opstaan in de tweede helft tegen Atalanta Bergamo. 'Ze hebben in elke linie een ervaren speler. Tadić, Blind, Klaassen. Die laten de jeugd in de steek. Zij zijn er om te sturen. Als Gravenberch naar voren blijft gaan als verdedigende middenvelder, dan moet Klaassen zeggen: "blijf nou eens hier, we blijven compact staan". Blind moet met de verdediging aansluiten en meer coachen. Dat zijn allemaal basisvoorwaarden die je rustig mag stellen aan dat soort ervaren spelers. Ik vind dat zij de boel meer in de steek hebben gelaten dan wie dan ook.'

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Fortuna Sittard? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Boer Gijs
Promes, Labyad en Alvarez kregen lof? Van wie dan? Dat was armoe troef en bij gebrek aan beter. Antony op links en Neres op rechts is wel weer domme eigenwijsheid van Hag. Verder weet je bij de T. gelukkig heel goed waar je aan toe bent
0 -2
DeWijsneus
Ik snap het ook echt niet. Vind Antony op links zo veel minder dan op rechts. Terwijl Neres op links de uitvinding van Ten Hag was. Komen 1-0 achter. Ten Hag draait de mannen snel om zodat Antony weer op rechts staat. Komen we op 1-1 en direct draait hij het weer terug. Gisteren gewoon Promes en Alvarez op het middenveld. Martinez afgeserveerd als middenvelder. Tadic opeens geen spits meer. Vond het gisteren ook weer vreemde wissels. Ben blij als Ten Hag weg is. Ben ook blij dat de Ten Hag discipelen hier niet meer de boventoon voeren.
0 -4
sdjt01
Ik denk eerlijk gezegd dat Ten Hag deze jongens redelijk vrij laat in het switchen tussen de flanken.
1 0
rsvh88
Het is wel duidelijk waarom Alvarez, Labyad en Promes banken toch. De Telegraaf schreeuwde zelf mee dat Ten Hag de poppetjes op de juiste plek moest zetten ...
4 0
PierreHeno
Nou...dat klopt dus wel ja. Ten Hag's wedstrijdcoaching is dusdanig slecht dat hij nog nooit een voor Ajax belangrijke wedstrijd door zijn coaching langs de lijn over de streep heeft weten te trekken. En achteraf krijgen de spelers de schuld vervolgens via een slap analyseverhaaltje in hun schoenen geschoven. Wie laat de zwaar uit vorm zijn de Dolberg de positie innemen van de tijdens de warming up geblesseerd geraakte Neres? ..en laart die dan vervolgens 67 tenenkrommende minuten lang maarcwat aankloten? ...om hem dan pas na de 2-2 van Tootenham te gaan wisselen terwijl we met nog iets minder dan 40 min te gaan een 3-0 voorsprong hadden op Tottenham? Door wiens coaching lopen we de finale mis? Door wiens wedstrijdcoaching thuis tegen Valencia veekloten we de KO fase CL sz 19/20? ...en wie verkloot. een 0- 2 voorsprong uit bij Atalanta door niet goed te coachen en niet de juistecwissels toe te passen? Allemaal.onder Ten Hag. . Wedstrijden die lekker lopen hoef je bijna niet te coachen...maar dat wordt wèl gevraagd bij belangrijke wedstrijden als destijds voor een finale plaats CL of voor een plaats KO fase CL.. En nu dit weer tegen Atalanta. Ten Hag kan geen wedstrijden over de streep trekken wanneer dat van hem.gevraagd wordt...en de spelers voelen/weten dat inmiddels ook zo langzanerhand wel. Dat geeft onrust, vooral wanneer diezelfde Ten Hag na afloop van weer zo'n wedstrijd in zijn analyse komt aanzetten met dat de spelers het niet goed gedaan hebben....de inmiddels overlbekende Ten Hag achteraf statements: ." dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren!"......maar never nooit: " ik zat weer 'ns goed fout met mijn wissels!!". Ten Hag is niet de coach om Ajax verder te brengen. Hij mist veel.te veel wedstrijd'gogme' en komt dan achteraf de koe nog eens in de kont kijken....tja...'de spelers hebben het tactisch plan weer niet goed uitgevoerd.' ...heet het dan. Ja ..doeiiii
0 -5
31xAjax
Dit dus, en bij herhaling...
0 -2
Kingoffdatoilet
Onzin.
0 0
milan-jantje
Is natuurlijk best stoer als je kan zeggen dat je verantwoordelijk bent voor een relletje bij ajax als medewerker bent van de Telegraaf.
6 0
AjaxAddicted
Maar hij heeft wel gelijk. Er klopt geen reet van!
0 -7
milan-jantje
Maar weet jij dan hoe er interb gesproken wordt met spelers misschien is het wel heel duidelijk tot nu toe merk ik niet veel onvrede bij spelers.
0 0
korem
Nou ik snap ten hag soms ook niet en denk niemand niet maar denk dat er toch een kwartje is gevallen bij hem of vanuit directie misschien seintje. Alvarez is het gewoon niet en je kan ook nooit een talent als Gravenberch of taylor op de bank houden voor hem. Promes hetzelfde dat zijn aankopen die gewoon moeten presteren en ben je niet 100 procent dan liever een talent die misschien nog niet zo ver is of nog wisselend maar ontwikkeld hij zich wel om vervolgens voor een mooie prijs verkocht te worden.
1 0
michel76
Stoken, stoken en stoken....niets meer en niets minder is wat ze bij de telegraaf doen.
4 0
AnsB
Dat Martinez niet speelt is zonder meer sneu, want hij heeft het heel goed gedaan. Maar je kunt er maar 11 opstellen.
Hij moet echter vooral wijken voor Gravenberch. Ik heb sterk het idee dat tevoren al vast stond dat Gravenberch de kans zou krijgen om zich in de basis te spelen. Ook als strategische keuze.
1. Hij staat al jaren bekend als één van de grootste talenten
2. Raiola is zijn zaakwaarnemer
3. Martinez zou Tagliafico vervangen

Met dit scenario houdt Ajax de speler en vooral zijn zaakwaarnemer tevreden, én ze geven een signaal af naar de toptalenten: als jullie je goed ontwikkelen, werken aan de verbeterpunten etc. dan krijgen jullie alle kans om je in het eerste te spelen.
Ik sluit niet uit dat dit scenario is besproken tijdens de contractonderhandelingen met Raiola. Ik denk dit ook met het in het achterhoofd hoe het met Kluivert is gegaan.

Overigens, ik heb altijd wel gesnapt dat TH zo lang heeft vastgehouden aan Alvarez.
Ten eerste omdat TH meer (verdedigende) balans wilde, juist ook omdat Gravenberch veel risico's neemt. Ten tweede omdat Alvarez vorig seizoen het kind van de rekening was wat betreft kansen krijgen. Oorspronkelijk gehaald als vervanger voor De Ligt, arriveerde hij relatief laat, waardoor Veltman de voorkeur móest krijgen in de voorronden CL.
Die kans pakte hij met beide handen, waardoor Alvarez buiten de boot viel.
Op het middenveld, in combinatie met Martinez liep het niet, dus ook daar kreeg hij nauwelijks nog een kans. Het is m.a.w. ook een stukje loyaliteit dat je een nieuwe aankoop alsnog de kans geeft zich in de basiself te spelen, en hem dan ook dat vertrouwen te geven.

Ten derde: er was weinig keuze. Taylor had qua prestaties gekund, maar dan heb je een superjong blok in de as van je veld. Ik snap wel dat TH dit een te groot risico vind in deze fase van het seizoen.

Ik denk dat Klaassen precies dat evenwicht en meer voetballend vermogen brengt dat TH heeft gezocht. Bovendien is Klaassen door zijn ervaring een hele goede mentor voor Gravenberch.
Volkomen logische keuzes dus, in mijn ogen. Toen en nu.
1 0
trainerdv
Vinden de spelers dit, of vind een Ajax watcher dit?
8 0
michel76
laten we hopen van het laatste. lijkt mij niet dat de spelers dit gaan delen met iemand van de telegraaf
2 0
de-Ajacied
Ajax speelt sinds Klaassen er is sterk. Maar elke keer dat Martinez meedeed was hij duidelijk een van de beteren
Ik hoop dat we hem niet kwijtraken door hem zoveel te passeren
1 0
GrandMasterFlex
Aankomende zomer gaan ze doorselecteren waarbij Alvarez en Labyad vermoedelijk verkocht zullen worden. Martinez moet gewoon naast Schuurs en Blind op 6. Zeker wanneer Kudus er niet kan staan. Ik verwacht dat ze dan een middenvelder erbij kopen en een CV.
1 0
RuffRhythim
Als je niet snapt waarom je na ondermaats presteren op de bank terecht komt zit er meer dan een draadje bij je los.

Ben juist blij dat daar langzamerhand beter op gestuurd wordt.

Martinez vind ik nog de enige van de ideale basis waar ik weinig van snap dat ie zo weinig minuten maakt
0 0
korem
Klopt van Martinez maar wie zou jij eruit halen voor hem ? Of middenveld martinez, gravenberch, Klaassen ?
0 0
PetrosQ
Gek genoeg ben ik het een keer met de Telegraaf eens. Toen het 0-2 stond had Martinez gebracht moeten worden voor Traoré of Tadic. Dat zeiden wij al in de rust, maar tot onze verbazing was er niets veranderd.

Dat Alvarez, Labyad en Promes niet meer in de basis staan is vrij logisch. Zij lieten zien geen meerwaarde te zijn voor Ajax. Promes kan dat wel zijn, maar raakt op het moment geen pepernoot. Geen idee wat er met hem aan de hand is. Alvarez kan van meerwaarde zijn als RCV, maar heeft daar Schuurs en Timber voor zich. Dat Labyad nog bij Ajax voetbalt is ongelooflijk.

Daarnaast kan ik mij ook vinden in wat Driessen zegt. Jongens als Blind, Klaassen en Tadic hadden Ajax bij de hand moeten nemen, maar dat is eerst de taak van de trainer. Hij observeert vanaf de zijlijn en moet dan ingrijpen. Dat is echter de zwakte van Ten Hag. Een tacticus als hij erover na kan denken, maar hij is niet goed om een wedstrijd op het moment te lezen.
0 -4
JOHANisGOD
Bij Veronica Inside waren ze vol lof over Ajax tegen Atalanta, vooral van der Gijp.

Wilfred Genee maakt zelfs grapjes over de hetze van de Telegraaf tegen Ten Hag.

Ik erger me zo aan die Driessen als hij bij Veronica Inside zit.
3 0
w86
Vind juist dat Ten Hag heel lang heeft vastgehouden aan zijn eerste basiself, met Alvarez, Labyad en Promes. Ondanks dat dat niet liep, was het wel zo fair om het een aantal wedstrijden te laten staan. Juist niet teveel rouleren. Pas toen Neres terug kwam en Klaassen erbij kwam, is er geschoven
0 0
korem
Precies snap er ook niks van dat spelers het niet meer snappen. Ik denk dat ten hag ook nog steeds voor de camera’s een toneel stuk opstelt vind hem echt vaak onzin uitkramen maar denk dat hij dat meer uit bescherming doet ! En geen spelers wil afvallen
0 0
tMuurtje
"Kijk moeder, er staat weer een stukje van onze Michael in de krant!"
0 -1
Redrum
"Die talenknobbel heeft hij van jou hoor schat. Eens kijken wat onze kleine Einstein nu weer voor moois heeft geschreven!"
0 0
3sterrenAjax1
alleen martinez snap ik niet. ben juist zeer blij dat alvarez promes en labyad niet spelen.
6 0
Ozymandias
Het doet de heren van de Telegraaf waarschijnlijk een enorme pijn dat het ze na bijna drie jaar van Ten Hag bashen nog niet is gelukt om zijn positie binnen Ajax te doen wankelen. Ze dachten waarschijnlijk alsof zij dezelfde invloed op Ajax hadden als Bild op Bayern heeft. Het is inmiddels wel duidelijk dat Schreuder (één van) hun bron(nen) binnen Ajax was (sinds zijn vertrekt lijkt de Telegraaf veel minder infromatie te hebben over wat er binnen Ajax plaatsvind) en Schreuder heeft als assistent een track record om van lekken naar de media om de positie van de hoofdtrainer te verzwakken. Dat hebben twee journalisten van Tubantia naar buiten duidelijk gemaakt.
15 -3
Juichtoon
Waarschijnlijk wel. In ieder geval is het Ten Hag bashen de norm bij TG, al vanaf dag 1.
2 0
Wesl
De Telegraaf chargeert weer eens volledig, maar van de populistische krant kunnen we niet anders verwachten. Ajax verkoopt goed, zeker slecht nieuws, want dan heb je anti-ajax en pro-ajax als doelgroep en dat is in principe heel voetballend Nederland.

Ik kan me echter wel voorstellen dat binnen de selectie onbegrip is over het banken van Martinez, die miste we in de tweede helft tegen Atalanta.. En volgens mij is men binnen de selectie unaniem onder de indruk van Martinez zijn kwaliteiten.
10 0
Leprechaun
Als Labyad, Promes en Alvarez, respectievelijk Traore, Antony en Klaassen zien spelen en ze vergelijken dat met hun eigen kwaliteiten; denk je dan dat ze écht oprecht vinden dat ze horen te spelen?

Kan het me werkelijk niet voorstellen...
0 0
markk
Ik ben zo moe van het Ten Hag bashen. Ten Hag doet het geweldig en nu Klaassen is aangesloten is het niet meer dan logisch dat Klaassen in de basis staat over Alvarez. Alvarez is gewoon een vrij beperkte speler maar dat neemt niet weg dat hij de rol als verdedigende middenvelder prima invulde maar Klaassen is simpelweg een betere speler. Ten Hag wordt vaak verweten dat hij in het begin van het seizoen veel experimenteert maar daardoor heeft hij wel goed zicht op alle mogelijke opstellingen.
9 -4
Denees
Verwey neemt de zaag van Driessen over om aan de andere poot van ten Hag's stoel te zagen. Meer inhoud heeft dit artikel niet. Natuurlijk zijn de bankzitters ontevreden, dat zijn bankzitters altijd, maar ze zitten op de reservebank deels vanwege het niet in vorm zijn en laten we eerlijk zijn we hebben een brede selectie. De Telegraaf moet lekker blijven zagen, maar Ajax is veel groter dan deze Statler en Waldorf van de Nederlandse voetbal journalistiek.
7 0
Bjorn
Als Alvarez, Labyad en Promes niet snappen waarom ze moesten banken, hebben ze een spiegel nodig.

Bakten er gezamenlijk he-le-maal niets van.
23 0
Schwalbino
Benieuwd of Gravenberch en Schuurs straks spelen.
0 0
Turbo
Waarom niet?

Hebben door de blessures van Kudus en Timber ook totaal geen concurrentie op het moment.
2 0
Schwalbino
Ik hoop dat ze blijven staan want alleen dan kunnen ze leren van de foutjes uit het vorige duel.
2 -1
Turbo
Zie niet in waarom ze niet zouden blijven staan. Die "fouten" worden ze ook vooral aangepraat door het deel van de achterban dat een pispaal nodig heeft omdat ze niet kritisch durven of kunnen zijn op gevestigde namen als Blind en Tagliafico.
3 -4
Web
En als je het vertrouwen niet waar maakt, dan kom je op de bank
En dan heb je Klaassen er ook nog eens bij.
Ten Hag heeft ze zoveel kansen gegeven en die hebben ze niet gepakt
Dan zou ik eens in de spiegel kijken als speler
Maar ja het is die verschrikkelijke krant met die grote sensatie foto’s op de voorpagina
Dat mensen die nog lezen. Bizar
4 -6
Dennis129
Beste Mike Ten Hag maakt zijn spelers niet kapot in de pers. Intern zal duidelijk gecommuniceerd worden wat er niet goed ging.
Wat betreft Alvarez is er gewoon een betere speler voor zijn positie aangekocht met Klaassen.
Labyad en Promes zijn daarnaast zelf ook niet helemaal gek en weten heus wel dat ze niet goed gespeeld hebben. Ik denk dat er echt werkelijk geen 1 speler van de hele selectie de keuzes van Ten Hag gek vind. Elke verandering is een verbetering.
5 0
Web
Ten Hag hoeft het ze niet eens uit te leggen, ze zien zelf maar al te goed dat ze het niet hebben laten zien
3 -3
Godenzoon24
Eens over Martinez. Rest is onzin. Stond bieders week een artikel in de Telegraaf hoe slecht Alvarez en Labyad waren. En nu is het gek dat ze er naast staan??????
6 0
Rinus M.
Waarschijnlijk hebben ze bij Ajax meer vertrouwen in Ten Hag dan bij de Telegraaf in Verweij en dan moet je toch wat schrijven.
1 0
ajaxxcied4life
Ze mogen die Ten Hag echt niet he. Het liep wekenlang niet, toen moesten de spelers die hij nu als voorbeeld gebruikt maar wissel staan. Nu loopt het en is er gezanik op het beleid waar geen peil op te trekken zou zijn. Dat noem ik nou doelbewustkapotmaakjournalistiek. De reden dat de door hem genoemde spelers naar de bank moeten is omdat het nu beter loopt. Misschien niet altijd eens omdat deze spelers individueel slechter scoren dan hun concurrent. Welkom bij een topclub, waar veel wedstrijden worden gespeeld en al deze jongens nog voldoende speeltijd gaan krijgen. Het is heel ouderwets om wekelijks, als je twee maal per week speelt, steeds met dezelfde 11 opdraaft.
1 -2
Ajaxhart
M.b.t. Martinez heeft Verweij gewoon gelijk.
Het is bizar dat Martinez tegen Liverpool in de basis staat, een goede wedstrijd speelt, en dan vervolgens tegen Bergamo de hele wedstrijd op de bank moet blijven, terwijl de ruststand en het hele spelbeeld schreeuwde om iets meer controle.
M.b.t. Labyad, Alvarez en Promess: hoop dat we voorlopig van deze spelers niets meer zullen zien.
7 -3
Dennis129
Het spelbeeld schreeuwde helemaal niet om meer controle. Ajax had zijn beste fase voor de rust en speelde de tegenstander toen juist helemaal weg.
3 0
Turbo
Het spelbeeld kort na rust wel. TH had gewoon in moeten grijpen. 10 goeie minuten voor rust doen daar niks aan af.
0 -2
Dennis129
Atalanta had kort na rust helemaal geen kansen of overwicht. Het liep helemaal niet slecht en de spelers werden daardoor gemakzuchtig en liepen allemaal naar voren. En toen kreeg je die 2 counters vlak achter elkaar. Die goals vielen uit het niets.
4 0
f.m.d.
Aan ten hag om die op de loer liggende gemakzucht er tijdens de rust uit te rammen. Net als tegen spurs in de rust slaagde hij daar opnieuw niet in.
0 -1
Turbo
Ik heb het niet over Atalanta maar puur over Ajax. We hadden het eerste half uur en kort na rust geen grip. En het 424 systeem had ook geen toegevoegde waarde. 2 van die 4 aanvallers haalden hun niveau ook totaal niet. Een 6 brengen voor 1 van die 2 was een must om initiatief en rust in je spel te krijgen.
0 -2
3sterren
Ten Hag gooide een muntje op in de rust. Martinez zei munt. Het werd kop.
De kop van Jut voor hem ...
1 -1
Elayais
Volgens mij is al heel lang duidelijk dat Verweij geen in meer heeft bij Ajax. Dit is precies hetzelfde als twee jaar terug toen de sfeer zogenaamd verziekt was binnen de ploeg. We hadden het gemerkt toen...
3 0
insectenverdelg
Maar even serieus
Als Alvarez gewoon is kijkt naar wat Klaassen de afgelopen 5 potjes bracht en hij kijkt naar hoe hij zelf speelde. Kan die ooit verontwaardigd zijn dat hij niet speelt? Dan heb je tpch een ongelofelijk bord voor je kop?

Labyad zal toch ook begrijpen dat hij kans in de spits heeftvtehad, maar dat dit concept niet geheel geslaagd is geweest? En ook hik zoet dat de brazilianen op de vleugels beter zijn dan hij is?

Promes weet dat hij t moet hebben van zijn diepgang en doelgerichtheid. Hij is technisch niet de meest begaafde buitenspeler, maar, mits in vorm, heeft hij kwaliteiten die een team beter maken. Echter als die vorm ontbreekt, blijft er van Promes heel weinig over. Daarnaast heeft hij de afgelopen 3 potten gewoon iets van 135 minuten gehad. Dan moet je daar laten zien dat ze niet om je heen kunnen.

Dit is Ajax 1 en geen veredeld kroeg elftal. De selectie is breed en daar heeft Ajax profijt van. Maart betekent ook da ter gepresteerd moet worden en niet dat je elke pot kan falen maar weer lekker opgesteld wordt zoals Linsen bij Feyenoord.
5 0
Bensco
Klopt, Verweij haalt ook echt 3 voorbeelden aan waarvan je ook niet verbaasd bent dat ze moeten banken. Alvarez en Labyad laten het al heel lang niet zien en Promes ontbreekt het aan vorm.
3 0
cantharel
Waarom zitten ze op de bank ?Omdat het niet goed ging lummel.Martinaz had er in de 2e helft wel ingemoeten om die 2-0 vast te houden.
1 0
grannig mokum1
Geen geduld en te gretig om het 3e goal te gaan maken en zo doende loopt je uit je positie, en een bal verlies is dodelijk, want dan loopt je tegen een counter van atalanta waar ook het goal uit komt
1 -1
insectenverdelg
Dus eerst schrijft de Telegraaf ten Hag kap9t om ijn onbegrijpelijke keuzes van Labyad en Alvarez en het eraan vasthouden ( eventueel ook Promes) . Vervolgens nadat ten Hag terecht zijn basis aanpast gaat de Telegraaf dus bij deze spelers informeren om te zeggen dat ten Hag er een troep van maakt?

Enige die echt verontwaardigd mag zijn is imo Martinez. Staat er altijd als het moet, maar krijjgt amper kansen. De rest moet eerst naar hun eigen spel kijken.
4 0
marty21
Hahahah, de spelers bellen dagelijks met Verw-ei om advies en uit te huilen. Het orakel van de spelersgroep. Hoe harder deze man blaat hoe minder hij in de melk te brokkelen heeft. Ze zijn bij de Telegraaf radeloos. Zyech en Ten Hag waren ook geen vrienden (maar hij tekende wel bij omdat hij het niet naar zn zin had). Laat m lekker in de sportschool zn energie kwijt raken.......
2 0
AFCAMM
Hebben de spelers dat gezegd of wordt dit gewoon ingevuld door Verweij omdat hij het beter denkt te weten? Ik gok het laatste.
0 0
Blankenburg
Welke spelers? Die Verweij is al net zo’n riool journalist als die misselijkmakende Driessen.
1 0
atouba19
Het is ook nooit goed. Het ene moment schreeuwt heel Nederland waaronder de Telegraaf om Alvarez, Promes en Labyad op de bank te zetten. En nu doet Ten Hag dit en dan is het weer niet goed. Alvarez en Promes moeten gewoon weten dat ze het slecht hebben gedaan. En we zijn geen Feyenoord waar ze maar 8 voltallige basisspelers hebben. Bij ajax moet je presteren voor je basisplek want anders staan er andere op de poort te rammelen.

Wat betreft Martinez ben ik het deels eens. Het middelveld staat nu eenmaal. En zoals gisteren bij Veronica werd gezegd. Waarom zou je een 'zekerheidje' inbouwen als het de eerste helft zo goed gaat? Had Ten Hag dit wel gedaan en Atalanta had dan de gelijkmaker gescoord had iedereen gezegd, waarom gooi je Martinez erin.

Kortom ik ben niet altijd fan van Ten Hag. Maar volgens de heren vd Telegraaf kan hij werkelijk niets goed doen. Ik ben voorstander om berichten van de heren Valentijn en Mike te boycotten en geen aandacht meer aan te geven!
5 -1
AFCA-pride
Ik snap die negatieve teneur en stoken van de Telegraaf niet, notabene je media partner. Kritisch ok, maar onderbouw dingen want voetbaltechnisch heb ik nog nooit iets fatsoenlijks van beide heren gehoord. Jammer van die sensatie journalistiek, maar het zal wel clicks opleveren (want kranten worden er steeds minder verkocht).
1 0
Ajax1960
Goedemorgen Ajaxshowtime.

Kunnen jullie ajb niet gewoon al het nieuws, gelul en dat gespuite modder van alle kneusjes van de Telegraaf, Mike Veweij en Valentijn Driessen negeren.
Plaats liever mooie verhalen van Ajax en Ajacieden.
Hier deze Site toch voor?
3 -1
Van Reenen
Ja en ik vond invaller Promes tegen Bergamo niets enTadic matig. Ik zeg altijd dat Ajax elke wedstrijd weer met 9 1/2 man speelt. Ook hoop ik dat vanavond Brobbey en Timber spelen.
0 0
MK77
Een negatief artikel zonder duidelijke onderbouwing van de Telegraaf?
Wat verassend
0 0
FTS95
Ik ben geen fan van TH, maar geen pijl op te trekken? Die 3 genoemde spelers raken geen pepernoot! Heel de wereld, inclusief meneer Verweij, roept om andere spelers en nu is er weer geen pijl op trekken..schaamteloos die zogenaamde journalisten..wat een kutvolk
1 0
Jeugd
Verweij is echt wereldkampioen nietszeggende onzin verkopen. Lachwekkend leeg gebral. Ja Mike hij kan er maar 11 opstellen hè. Als hij Alvarez had laten staan was er wel weer wat anders te zeiken geweest.
2 0
mgtow
Eric Meijers kom er maar in: "kutkrant! En anders niks"

En zo is het.
2 0