Hall: 'Onana zou goed passen bij AS Roma'

ThijsZwagerman, 28-10-2020 om 16:25, 4599 views, VoetbalPrimeur |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Richard Hall, correspondent van Football Italia en sportjournalist van The Guardian, is tijdens Atalanta Bergamo - Ajax onder de indruk geraakt van André Onana. Volgens Hall zou het voor de Kameroense doelman van Ajax goed zijn om de stap naar AS Roma te maken. 

In gesprek met VoetbalPrimeur gaat Hall in op het spel van Onana. ‘Ik houd echt van zijn balbehandeling. Ik zag Onana een tijdje geleden al eens keepen. Toen dacht ik dat hij nog wat kwetsbaar was. Ik was sceptisch, maar hij is écht vooruit gegaan’, stelt de sportjournalist.

Volgens Hall zou Onana voor zijn ontwikkeling baat hebben bij een overgang naar AS Roma. ‘Ik denk dat hij goed zou passen bij een team als AS Roma. Die hebben Wojciech Szczesny (nu Juventus, red.) en Alisson Becker (nu Liverpool, red.) ook naar een niveau gebracht waarvan we niet dachten dat het mogelijk was.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Ik vind hem prima bij ajax passen, misschien moet hij gewoon lekker nog 10 jaar blijven.
0 0
ProfessorX
Roma ?
1 die kunnen dit niet betalen
2 nazi supporters
3 is nooit meer de clup van eerst
0 0
de-Ajacied
Onana heeft nu al een hoger niveau dan Becker
0 0
Simon1
Goed dat ze erbij zetten wie Richard Hall is. Next!
1 0
Ajaxadept
Zelden zo'n onzinverhaal gelezen als dit! Of dat AS Roma een stap "hoger op" zou zijn. Zag gisteravond hoe Juventus verloor van Barcelona, waarbij wetend dat Juventus elk jaar praktisch fluitend kampioen in Italie wordt. AS Roma is absoluut geen stap hoger op voor Onana, dat zijn alleen de clubs als Barcelona, Real Madrid en wat Engelse topclubs. Daarbij komt dat Onana het best rendeert in een systeem wat Ajax speelt, en zeker niet in het super verdedigende Italiaanse voetbal...!
1 0
suske
Onana past het beste bij Ajax!!
4 0
Sluk
Ik geloof niet dat echte topspelers een tussenstap nodig hebben na Ajax om bij een topclub terecht te komen in een van de grote competities. (De Jong, De Ligt, Ziyech) En Onana heeft al helemaal geen zijstap nodig naar Roma (Mindere club dan Ajax in een competitie waar al jaren de glas vanaf is. Dat lijkt me een paar centen extra niet waard). Onana moet gewoon geduld hebben tot er een plek vrij komt bij een club waar hij zich op alle fronten kan verbeteren.
1 0
ETM
Dronken Roma-fan?
'Een tijdje geleden leek hij kwetsbaar.' Onana is eigenlijk sinds zijn doorbraak absoluut niet kwetsbaar.

Daarnaast waarom zou Onana Roma interessanter vinden dan Ajax? Onana heeft een Europees podium nodig en een team dat potten breekt.
3 0
MPAjax
lol random mensen geven voetbalprimeur hun mening, wat maakt ons uit die richard is een as roma fan dus dat zegt hij over elke goede voetballer
1 0
Ajaxxxisdebeste
Who the fock is Hall
2 0
OntlastendeMiddenvelder
Waarom zou Onana een stap terug zetten?
3 0
diwa
En Ronaldo zou goed bij PEC Zwolle passen.. Heeft deze meneer geen tv? Hij heeft blijkbaar gemist dat as roma tegenwoordig een stap terug is voor onze jongens
3 0
Jan Doedel
Alsof Liverpool en Juventus niet rechtstreeks van Ajax zouden kopen haha. AS ROMA is in dit traject een volledig overbodig(e) tussenpersoon/ tussenstation.
1 0
Jan Doedel
100 miljoen voor onze vrienden van Roma of Justin Kluivert plus 125 miljoen. Ja vuilnis ophalen kost nou eenmaal geld.
6 0
Ajacied33
Qua competitie misschien een stap hogerop, al kijk ik toch liever naar de ED dan de Serie A. Kijk je puur naar de clubs, dan is AS Roma natuurlijk een stap terug. Dus via Ajax naar de absolute top is alleen een optie
1 0
Aeter
Ja, een goede keeper past overal, maar hij gaat echt niet naar middelmaat na Ajax.
4 0
Frank1978
Leuke grap!
3 0
Joseph
Waarom zou Onana een stap terug doen?
4 0
Kingoffdatoilet
Dat is een stap of 20 omlaag.
0 0
Keizer020
Is geen stap omhoog. En als donkere man zou ik niet graag in Italië willen voetballen.
2 0
johnantoni
Van Ajax naar AS Roma is een stap omhoog. Kom uit die bubbel. In Nederland heb je ook racisten op de tribune. Onana heeft daar al vaak mee te maken gehad.
0 -7
OuweDibbes
Kom jij lekker uit je Italiaanse Bubbel. In verhouding is de economie van Italie ook groter dan die van Nederland. In praktijk is Italie al jarenlang failliet en ligt het aan het Nederlands pensioenfonds aan het infuus. Kom uit je bubbel, Italie is een derde economie land en kunnen qua sport nog mee komen door malafide boekhouding.
1 0
johnantoni
Ik ben niet Italiaans.
0 0
Koekepeer
Alleen de competitie is een stap hoger. Die club wint nooit iets. Zo zouden Werder, West Ham en Real Betis en een stap omhoog zijn. Die spelen ook in een een betere competitie en winnen ook amper iets.
2 0
Frank1978
Serie A is beter dan de ED, maar Ajax is momenteel beter dan Roma en speelt CL, Onana moet Ajax alleen voor een absolute topclub inruilen. Hij past namelijk overal.
1 0
Kingoffdatoilet
AS Roma is een hele grote stap achteruit vergeleken met Ajax.
1 -1
GerardAjax26
Een hele grote stap achteruit... serieus? Ik denk als Ajax tegen Roma zou spelen het behoorlijk gelijkwaardig zou zijn. De Serie A is natuurlijk een betere competitie dan de Eredivisie, dus ik zou het eerder een kleine stap omhoog noemen op basis van de competitie. Ik denk echter dat ie een veel grotere stap aan kan maar dat terzijde.
0 -2
Kingoffdatoilet
Bloedserieus. De serie A is als competitie misschien sterker maar AS Roma is als club veel zwakker. Daarnaast is Ajax gelijkwaardig of zelfs beter dan de Italiaanse top. Die clubs zijn ook niet de moeite waard voor Onana. Een stap maken is van Ajax naar de wereldtop en niet van Ajax naar een club die minder is maar in een klein beetje sterkere competitie speelt. Alleen Spanje, Engeland en Duitsland hebben overtuigend sterkere competities dat je kunt zeggen dat je Ajax voor de competitie moet of zou verlaten.
1 0
Frank1978
Ik vind de Serie A ook niet een heel bijzondere competitie. Dat een club als Juventus daar nu al zoveel jaren niet bij te houden is door de rest, is veelzeggend. Onana kan de Europese top aan en heeft daar echt geen tussenstap voor nodig, dus laat hem nog maar een hele tijd bij Ajax blijven.
2 0
Kingoffdatoilet
In Nederland is absolute dominantie ook altijd te wijten aan de slechte competitie.
1 0
AFCACBS1900
Onana zou overal goed passen.
1 0
Redrum
En in welk opzicht is AS Roma een verbetering ten opzichte van Ajax?
3 0
Marcao
Ja, FC Emmen ziet het ook in hem zitten. Pizzabakker.
2 0
insectenverdelg
He hall, - Hij heet geen Justin...
3 0
AlexIbarra
Ga jij lekker je ballen wassen Richard Hall..
2 0