Rapport VI: Onvoldoendes voor Schuurs en Tadić

BartVeenstra, 28-10-2020 om 11:05, 3233 views, Voetbal International |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Perr Schuurs en aanvoerder Dusan Tadić moeten het daags na het gelijkspel met Atalanta Bergamo (2-2) in Voetbal International doen met een onvoldoende. Enkele andere Ajacieden scoren met een 5,5 niet veel beter.

'Ajax verspeelde dinsdagavond een comfortabele voorsprong tegen Atalanta Bergamo en moest genoegen nemen met een punt (2-2)', schrijft Voetbal International. 'Perr Schuurs had het lastig tegen Duván Zapata, die twee keer scoorde voor Atalanta, en wordt net als Dusan Tadić beoordeeld met een onvoldoende', aldus Voetbal International, die beide spelers een 5 als rapportcijfer geeft.

'Daarmee zijn zij de enige Ajacieden die een onvoldoende scoorden. Daley Blind, Ryan Gravenberch en David Neres komen er met een 5.5 echter ook niet al te goed van af', aldus het medium, dat enkele andere Ajacieden van een betere beoordeling voorziet. 'Andre Onana, Davy Klaassen en Lassina Traoré worden met een 7 gezien als de beste Ajacieden van dinsdagavond. Traoré was bij beide Ajax-goals direct betrokken: hij verdiende de strafschop voor de openingstreffer van Tadić en verdubbelde zelf de marge.'

Cijfers Ajax volgens VI:

Onana 7, Mazraoui 6, Schuurs 5, Blind 5,5, Tagliafico 6,5; Klaassen 7, Gravenberch 5,5, Neres 5,5, Tadić 5, Antony 6,5, Klaiber 6.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Harderwijk
wat denk je van Ten Hag dan die scoort al een hele tijd een dikke onvoldoende
0 0
Web
Mazraoui herstelde zich naar de rust, maar zijn cijfer in verhouding met de anderen vind ik te hoog
De drie die een 7 kregen ben ik het mee eens
1 0
vdhaas
Ik ben het met de cijfers wel eens
0 0
waayop
Als je met twee nul voorkomt in de CL moet je verstandig zijn en voor de punten gaan. Met iets behoudender spel in tweede helft was er geen vuiltje aan de lucht geweest. Overigens wel duidelijk geworden dat Tadic niet op 10 hoort en Klaiber voetballend weinig toevoegt. Leermoment mag ik hopen.
1 0
fanforeffer
Tot aan 6 oktober j.l. wisten wij niet welke spelers er zouden vertrekken of bijkomen ! Onze beste spelers zijn vertrokken ,vd Beek ,Zyech ,en Dest. Daarvoor terug Kudus ,Klaassen en Anthonie . Er is heel wat gebeurt de afgelopen maanden met veel onzekerheid. Het dan ook ontzettend knap wat de ploeg heeft neer gezet! 1-0 verlies tegen de werledkampioen, ,nieuw record tegen VVV ,gelijkspel uit tegen de nummer 3 van Italie. Er zijn lovende kritieken uit het buitenland. Dat in Nederland er wat negatieve kritieken zijn nemen we op de koop toe . WAZWZDB. Dat Derksen en zijn trekpoppen vd Gijp ,Borst ,Falentijn, alleen maar zeuren over wat er niet goed gaat ,doen ze alleen maar voor tikkies op AAS.(anti ajax showtime.)
0 0
Flipper33
Vind Schuurs niet echt geschikt voor de CL
1 -3
markk
Het is toch mooi als je als Ajax uit gelijkspeelt tegen 1 van de beste clubs in Europa en dat vrijwel alle spelers een krappe voldoende of onvoldoende krijgen. Geeft maar weer aan dat Ajax een absolute topclub is die alleen ruime voldoendes krijgt als het ook uit tegen topclubs gemakkelijk kan winnen.
3 -1
GerardAjax26
Ik vind Atalanta een goed elftal hoor, maar die behoren met aller respect toch niet tot de beste clubs van Europa? En Ajax is in Europa ook geen absolute topclub.
8 0
Dennis129
Ja wat zijn de beste. De top 8 of de top 20. Hetbis maar waar je de grens legt. Ajax en Atalanta behoren beide Zeker bij de beste 25 ploegen denk ik. Als je dan kijkt hoeveel teams er in totaal in de Europese toernooien meedoen zijn ze beide wel dicht bij de top natuurlijk
1 -1
GerardAjax26
Tja bij de beste 25 clubs horen zowel Atalanta als Ajax wel ja, maar als je het hebt over ''1 van de beste clubs van Europa'' en ''absolute top club'' dan denk ik zelf aan een andere categorie clubs. Ajax en Atalanta zijn in mijn ogen subtop van Europa.
4 0
Maxwell_5
Het is maar net hoe je er naar kijkt. Als je het hebt over topclubs, benoemt men denk ik altijd clubs als Bayern, Juventus, Manchester City/United, Real Madrid.

Maar spelen ze op dit moment wel topclub waardig?
Maar zowel Real Madrid als Manchester United zijn al een flinke periode uit vorm. Atalanta draait al wat seizoenen mee in de top van Italië. Een paar jaar terug sprak iedereen bijvoorbeeld over Leicester City en nu is het weer stil. Ajax behaalt een finale EL en achtereenvolgens een halve finale CL. “De top” kan ook zijn waar de goede vorm heerst en niet per se hoe vol de prijzenkast is.
0 0
GerardAjax26
Een topclub is in mijn ogen een club die over een langere periode van meerdere jaren ver komt in de CL of (serieuze) competitie. Atalanta draait 3 seizoenen mee in de top van Italië en dit is geloof ik pas het tweede jaar dat ze CL spelen.. dan kan je toch niet spreken van een topclub? Wellicht dat het over een paar jaar als ze zo doorgaan zo is, al betwijfel ik dat.

Men sprak over Leicester omdat het een unieke prestatie was van ze. Net zoals het uniek was dat Ajax zo ver kwam in de CL 2 jaar geleden. Dat is mijn punt.. voor een absolute topclub is 1x ver komen niet uniek maar normaal.. we zien in Nederland Feyenoord toch ook niet als een topclub omdat ze paar seizoenen terug toevallig een keertje kampioen zijn geworden?
0 0
Maxwell_5
Dat is wat ik zeg: het is net hoe je er naar kijkt. Ik begrijp hoe jij er naar kijkt en begrijp de definities van topclubs, alleen probeer eens te begrijpen hoe je er ook naar kan kijken.
Je kan het het niveau dat een team behaald, zoals Leicester of Atalanta of welk team dan ook, top noemen. Aangezien ze op dat moment wekelijks aantonen succesvol te zijn en resultaten behalen. En of Atalanta nu wel of geen topclub is doet er nu even niet toe, hun niveau in manier van spelen maakt dat ze momenteel tot de top van Europa behoren. Want aan de andere kant, een Real Madrid dat op dit moment moeite heeft met Gladbach, speelt topclub onwaardig.
0 0