Jansen zag in Blind en Klaassen beste Ajacieden tegen Liverpool

JesseTH, 22-10-2020 om 14:40, 2049 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Freek Jansen, Ajax-watcher namens Voetbal International, zag in Daley Blind en Davy Klaassen de beste Ajacieden tegen Liverpool. Er werd met 0-1 verloren door de Amsterdammers, maar dat lag in de hoofdzaak niet aan dat duo.

Beide middenvelders - Blind werd een linie doorgeschoven door Erik ten Hag - krijgen een 7,5 als rapportcijfer van de verslaggever. Twee andere Ajacieden krijgen een 7, terwijl alle andere spelers een lager cijfer scoren. Het zijn doelman André Onana en David Neres die een ruime voldoende scoren.

De rest van de cijfers liggen tussen de 5,5 en 6,5, op één speler na. Jansen vond het spel van Quincy Promes niet om over naar huis te schrijven en beoordeelt hem als enige Ajacied met een onvoldoende, zij het geen ruime. De international krijgt een 5 van de journalist.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Simon1
Die foto boven dit artikel vind ik mooi om te zien. Ronaldinho had hier ook vreselijk last van en is in feite een overtreding. Met de arm naar achter naar het gezicht is natuurlijk tegen de regels, maar wordt op grote schaal door de vingers gezien. Kijk maar eens naar de arm en doe het voor de gein eens na op snelheid. De arm hangt namelijk in een hoek groter dan 90 graden. Uiteraard staat het je vrij om de tegenstander van je af te houden, maar dat doe je met je arm in hoek van 90 graden of minder. Dit is echt gericht naar het gezicht en is ook volkomen onnatuurlijk.

On-topic: Helemaal mee eens.
0 0
ajaxiscruijff
Mee eens met Janssen. Ze waren altijd goed aanspeelbaar, deden er vrijwel altijd iets goeds mee. Waren gewoon zeer belangrijk voor het team.
0 0