Derksen: 'Zie Ajax niet van Liverpool winnen'

FinnDekker, 01-10-2020 om 21:20, 6567 views, Veronica |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Rene van der Gijp en Johan Derksen achten Ajax niet kansloos in de groepsfase van de Champions League. De analisten van Veronica denken wel dat het lastig zal worden. Zeker Liverpool FC wordt gezien als een maatje te groot voor Ajax.

'Voor Ajax is het minder leuk, ze hadden beter wat mindere tegenstanders kunnen loten. Maar voor ons is het prima', aldus Van der Gijp. 'Zelfs die vierde, Midtjylland, spelen gewoon voetbal, dat lijkt er ook op. Het is de groep des doods, die van Ajax.'

'Atalanta is extra leuk door de Nederlanders die daar spelen', doelt Derksen op zijn beurt op Hans Hateboer en Marten de Roon. 'En ze doen het hartstikke goed in Italië. Atalanta en Midtjylland zouden te doen moeten zijn. Maar van Liverpool zie ik Ajax niet winnen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Laat ze maar roepen, we gaan het zien WZAWZDB
0 0
Pure
Boeiend wat die Psvers allemaal denken. Die Rene is zo'n Ajax hater... zielig kereltje. Wat vind hij het toch allemaal enge mensen bij Ajax omdat ze zichzelf zo goed vinden en dat soort bullshit. Kudus mag ook wel wat laten zien voor dat geld volgens Derksen en bij de Max likken ze zijn aars. Volgens mij voor een vergelijkbaar bedrag gehaald..
0 0
Superjodeuh
Wat een calimero reactie. Bij VI zijn ze gewoon neutraal over ajax
0 0
Juichtoon
Hopelijk is Liverpool de 1e en of de laatste poulewedstrijd....
0 0
Schip
Ajax hoeft ook niet te winnen van Liverpool. Maar als Arsenal het kan.

Enige punt is dat Arsenal een goede trainer heeft. Als het bij Ajax weer logisch wordt neergezet, ben ik benieuwd wat het team kan. Ik kan het niet beoordelen, zolang Alvarez op 6, Promes op 10 en Labyad op 9 staat.
3 -1
Lane 8
Arsenal heeft maandag verloren van en gisteren gelijkgespeeld tegen l'pool. Arteta een betere coach dan ten Hag? Laat me niet lachen
1 -1
Whazzza
Ten Had wordt op dit platform meestal niet op waarde geschat. De meeste trainers niet trouwend. Het is blijkbaar makkelijker zeiken op een trainer dan op spelers.
0 0
Ferd
Joh Johan, serieus?

Man man man. En dat krijgt gewoon een paar ton per jaar om dit te orakelen.
4 -1
Kingoffdatoilet
Ajax wordt poulewinnaar.
1 -2
Henkjanklaas
Anti ajax die twee. Altijd geweest. Vooral de gijp is veel meer richting psv en feynoord georienteerd.
3 -1
AJAXAFC1
Mooie is dat in voetbal niks te voorspellen is en zeker niet door deze 2 gasten ;) mooie loting met 6 mooie potten kijk er naar uit
1 -1
Duif63
In 1966 zag ook niemand Ajax van Liverpool winnen...
36 -3
Sterspeler
Werd dat toen überhaupt uitgezonden?
0 0
Whazzza
Deze moet naar het rijtje meest gewaardeerde reacties
1 0
tMuurtje
Verdient meer duimpjes omhoog.
1 -1
TontoKarnaggel
Jaja, sterk :)
2 -1
Champy
ondergewaarde post
2 -2
rood-wit-hart
Johan zag zichzelf ook nooit meer aan tafel zitten met Genee. Paar weken later zitten ze er gewoon weer allemaal hoor.

Liverpool wordt erg lastig, maar dat Ajax onmogelijk gaat winnen heb ik de laatste jaren al vaker vooraf gehoord..Barca, Real, Juve, Bayern (al werd die ook niet gewonnen). Ben vooral benieuwd hoe het gaat zonder publiek, heb wel het idee dat ze in Europa ook door de ambiance boven zichzelf uitstegen de laatste seizoenen.
2 -2
Sluk
We hebben het niet alleen gehoord, ook een beetje gedacht, des te groter het feestje toen we tegen al die clubs de bovenliggende partij waren.
0 -1
ajax1forever
Het respect wordt minder en minder. Het geforceerde anti-Ajax gebrabbel lees de fey...pijperij wordt de laatste tijd wel heel genant.
3 -1
Meerkoet
Dat mag.
0 -1
Caparzo
Wat een job heb je, als je voor heul veul poen op de TV kan roepen "ik zie Ajax niet van Liverpool winnen". Nee dat ziet niemand hier, maar een stunt is nooit uitgesloten en een remise is geen winst, maar zou ook soort van stunt zijn (gelet de verschillen in begroting). Makkelijk geld verdienen. "voetbalcommentator" zijn.
1 -1
behangdelul
Kan er nog wel een aantal opnoemen die het zelfs daar mee moeilijk hebben naast bijv hun FT job bij de telegraaf.
1 -1
goajaxgo
Haha, precies. 'Voetbalanalist', elke clown kan het.
0 -1
fanforeffer
Mannen met inzicht. had ik niet opgekomen.
1 -1
ajax_janneman
Het wordt zeer zeker lastig tegen Liverpool, maar zoals ik ook al zei tijdens de loting: tegen Atalanta worden leuke potten aangezien beide ploegen aan gaan vallen.
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Ik wel.
2 -1