De Mos: 'Bayern, Atalanta en Brugge een horrorloting'

JesseTH, 01-10-2020 om 11:45, 10039 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Aad de Mos kijkt uit naar de Champions League-loting van donderdag. zo blijkt uit een gesprek met De Telegraaf. Ajax is in pot 2 geplaatst voor de loting en de oud-trainer is benieuwd met wie de club in een poule geplaatst zal worden. Een poule met FC Bayern München, Atalanta Bergamo en Club Brugge zou een horrorloting zijn', zo veel weet De Mos zeker.

Uit pot 1 hoopt De Mos een Russische opponent te treffen. 'Zenit Sint-Petersburg. Dit is verreweg de minst sterke club in Pot 1. Daar valt doorheen te voetballen en tegen te domineren. Kom maar op, zou ik zeggen', waarna hij Bayern München noemt als de te ontlopen ploeg. 'Zonder enige twijfel op dit moment de beste ploeg van de wereld, die ook nog eens heel makkelijk kan variëren.'

Verder hoopt De Mos dat Ajax vanuit pot 3 Olympiakos tegen zal komen, simpelweg omdat de tegenstander Ajax ligt. 'Van de wedstrijden van vorig seizoen tegen Arsenal staat me bij dat Olympiakos voor een Griekse tegenstander opvallend aanvallend speelt. Het elftal wil net als Ajax voetballen, maar Ajax kan dat simpelweg beter.' Uit de derde pot zijn er meerdere ploegen die De Mos zou willen ontlopen als Amsterdammers. 'De twee Red Bulltjes, maar vooral Atalanta Bergamo. Deze ploeg én trainer Gasperini wil Ajax écht niet tegenkomen.'

Ferencvaros lijkt de underdog van pot 4 en een loting met hen zou Ajax volgens De Mos dus niet slecht uitkomen. 'Die club speelt voor het eerst sinds 1995 weer in de groepsfase van de Champions League en gaat last krijgen van plankenkoorts.' Wie in pot 4 dan de te ontlopen ploeg is? De Mos weet het wel. Club Brugge! Die club weet veel te veel van Ajax én heeft de ervaring in de Champions League. Vorig jaar hebben ze het twee keer goed gedaan tegen Real Madrid.'

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Reckless
aad eksdee
0 0
Sunny
Jezus Aad
0 0
jutter
Even alle gekheid op een stokje. Dat Club Brugge kan idd een hele vervelende tegenstander zijn, daarin moet ik onze Aad bij uitzondering deze keer gelijk geven Speelt erg agressief, compact, geeft weinig weg. Kortom, het ultieme voorbeeld van een Belgische luizenploeg die erg gevaarlijk kan zijn in de omschakeling. Is overigens zo'n beetje het Feyenoord van Belgie met dito aversie tegen Ajax.
1 0
Turbo
Bayern, Liverpool en PSG liever niet uit pot 1. Verder maakt het me weinig uit.
0 0
MaximilianRosse
Hahaha ze moeten echt stoppen met het geven van een podium aan Aadje.
Die loting zou voor Ajax 'kaasje' zijn.
0 0
ElPistolero9
Haha die aad altijd met z’n overschatting van het Belgische voetbal. In de winter maakten we Brugge nog met de grond gelijk in een oefenpot
1 0
Rijn1
Rot op man. Brugge en Atalanta vreten we op.
1 0
Labrador
Een voorbeschouwing van Aad en commentaar van Koert Westerman. Dat is pas horror
3 -1
jutter
Hoe kom je daar nu bij?. Koert is een verademing toch, bekijkt een wedstrijd altijd met een duikbril met hele dikke glazen en wordt er nog fors voor betaald ook. Leve Koert, de supernar van de moderne tijd!
3 0
Lazell
Haha, die sla ik over. Staat toch binnen een minuut op AS.
0 0
4xEC1
Aad de mos. Haha, Ik moet meteen denken aan die geweldige bijnamen die er in de voetbalwereld zijn ontstaan: Aad afkoopsom, Arie bombarie, de witte Chinees, Lex Goudsmit, de kleine Generaal, noem maar op..
2 0
MichelAngelo66
Heinz Kroket, Bakkie Choco
1 0
Frank1978
Het slangenmens, de koning van de kluts, het heksje en natuurlijk pluisje...
1 0
4xEC1
Pluisje.... Ik ging vroeger om met een Rotterdamse bokser die Don DIEGO POEDER heet...... Kreeg even een aparte lading voor mij met het drugsgebruik van pluisje haha
1 0
insectenverdelg
Onze Algemeen Directeur alias het IJskonijn. ( onze TD natuurlijk als Marc Netto. :) )

De vlo voor Jesper Olsen was pok mooi

Verder natuurlijk Pluisje voor Maradona, das Phantoom voor Makaay en de Kanibaal voor Boulahrouz.
2 0
TontoKarnaggel
Piet Schrijvers alias De beer van de Meer, na zijn transfer vervolgens De bolle van Zwolle en na een slechte periode uiteindelijk Het lek van Pec vond ik persoonlijk wel leuk
4 0
Frank1978
De witte Socrates, de aap van de Bosporus, de tovenaar van Tatabanya, de Rookmagiër, de zwarte panter... :-)
2 0
4xEC1
Hahaha, de witte Socrates, dacht ik nog aan maar wist niet meer wie zo genoemd werd maar nu ik het bij jou lees: Arnold Scholten toch?
1 0
Frank1978
Jep. :-)
0 0
MK77
De pannekoek! (sorry Marco)
1 0
jutter
Iedereen kijkt altijd reikhalzend uit als onze Aad weer eens iets te melden heeft. Met name zijn voorspellingen zijn onnavolgbaarvan aard. Alleen jammer dat hij daarmee doorgaans alleen de lachers op zijn hand krijgt, maar hij blijft het proberen onze topper, toch Aad?
0 0
Frank1978
We zullen wel zien, je speelt CL, dus je speelt zonder meer tegen sterke ploegen. Ik zou de "horrorloting" van Aad eigenlijk wel een mooie vinden. Ik denk ook met prima kansen op in elk geval een tweede plek.
1 0
insectenverdelg
Daar lkomt Aadje weer met zn België kennis. CLub Brugge wil ik graag zelfs. Kat on t bakkie en ff afrekenen met die België coefficient.
1 0
Schip
Als Super Aad dit zegt, dan zeg ik: doe maar.

Dit was dezelfde man die zei dat het 4-3-3 van Bosz achterhaald was en dat een middenveld van Alvarez - Martinez geniaal was.
1 0
Bky
Dat zijn 18 punten.
2 0
MK77
Hebben wij Brugge niet met boter en suiker ingemaakt tijdens de oefencampagne vorige winter?
Toen wij midden in die enorme dip zaten?
1 -1