'Klaiber kiest meer voor Ten Hag dan voor Ajax'

ThijsZwagerman, 30-09-2020 om 16:35, 13279 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Met zijn aanstaande transfer naar Ajax kiest Sean Klaiber volgens Voetbal International meer voor trainer Erik ten Hag dan voor de voetbalclub Ajax. Klaiber heeft door zijn gezamenlijke tijd bij FC Utrecht een goede relatie met de huidige trainer van Ajax.

Naar eigen zeggen leerde Klaiber onder Ten Hag bij FC Utrecht pas écht wat topsport inhield. Ook bekeek de rechtsback samen met Ten Hag veel videobeelden van zijn spel. ‘Ten Hag trok naar Ajax, maar hield altijd contact met zijn pupil’, stelt Voetbal International. ‘De Tukker zag hoe Klaiber zich onder Dick Advocaat en John van den Brom verder door ontwikkelde tot een moderne rechtsback. Eentje die steeds vaker in het zestienmetergebied te vinden is én na de training werkte aan zijn afstandsschot. Een betrouwbare vleugelverdediger van 26 jaar die er direct staat. Vandaar ook dat Ten Hag na het vertrek van Sergiño Dest, dacht aan zijn voormalig pupil.’

Toch lijkt Klaiber, die veel clubliefde voor FC Utrecht koestert, niet direct een warm gevoel bij Ajax te hebben. ‘De keuze voor Ajax is er één met het hoofd en niet met het hart’, schrijft Voetbal International, waarna het wel stelt dat Klaiber weinig kwalijk te nemen valt. ‘Het is misschien niet de droomtransfer voor veel FC Utrecht- en Ajax-supporters, maar Klaiber zelf valt weinig te verwijten. Hij kiest voor de trainer die hem de volgende stap in zijn loopbaan bracht én zorgt dat de club die hij zo lief heeft, vijf miljoen euro rijker is geworden.’ De transfer van Klaiber naar Ajax bevindt zich in de afrondende fase

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mundus
Hij heeft niets met ons, wij niet met hem. Gedoemd om te mislukken dus.
0 0
brullie
Ik snap de aankoop nog steeds niet...ligt dat aan mij misschien?...
0 0
AlexIbarra
Ik heb meer met Barca maar als Real me wil hebben, ga ik toch m'n best doen.
0 0
PJSM
Ten Hag out en neem Klaiber mee
2 -1
NouridolbergNeres34
Vriendje van Ten Hag, zo gaat dat dus Overmars laat zijn oren weer hangen en geeft ten hag zijn kutaankoop. 2 jaar geleden Labyad, vorig jaar Marin en nu Klaiber. En de jeugd krijgt geen kans.
De bank lekker warm houden en riant betaald worden, dat mannetje heeft niks met Ajax.
2 -1
ram
Helaas zit hier heel veel kern van waarheid in.

Klaiber heeft niets met Ajax. Totaal niet. En ik speculeer niet, ik weet dit. Je kunt me geloven of niet maar dit is de enige keer dat ik op deze site zoiets met zekerheid kan zeggen over een speler.

Ik verwacht alleen dat het gaat om een combinatie van Ten Hag en (voornamelijk) flink meer geld.
6 -2
AFCAsphere
Met alle respect ram, maar hier kunnen we toch niets mee? Ken je hem persoonlijk? Nee? Dan is het ongeveer even waardevol als dit artikel van Zwagerman.
1 0
ram
Ja, niks
0 -1
ram
Kutapp... Wat ik wilde zeggen: Je kan er niks mee. Of alles. Ligt eraan of je me gelooft of niet. Het zal mij een zorg zijn. En daarbij gaat het eigenlijk nergens over.
0 -3
Pure
Oja El Hamlap kan er ook wel bij.
0 0
Pure
En waarom zou je dit weten? Of is dat geheim? Er zijn er wel meer geweest bij Ajax die helemaal niks hadden met Ajax. Theo Janssen bijvoorbeeld of Scherpen, Lamprou, Wielaert
0 0
ram
Dit is de enige speler ter wereld waarover ik dit met zekerheid kan zeggen. That's it. En nee: ik ben niet Klaiber, haha.

Janssen had volgens mij niets tegen Ajax. Wielaert en Lamprou weet ik niet. Scherpen was heel jong.

Maar goed... So be it! Ik vind het op zich best een aardige back en voor ons een redelijke back-up voor Nous. Als je het transferbedrag en de emotie weglaat, is het een redelijke speler voor ons. Dus gewoon steunen en het beste hopen!
1 0
Pure
Ajax heeft Lamprou volgens mij ooit zelf opgehaald uit Griekenland maar heeft toch regelmatig geroepen dat hij meer met Feyenoord heeft. Janssen... haha hij zal vast een leuke tijd hebben gehad maar is geen Ajacied en zo heeft hij zich ook nooit gevoeld. Dat vond iedereen wel best want hij liet zijn linkerpoot spreken. Wielaert was volgens mij een ras tukker waarvan je vooraf al wist dat het hem niet ging worden.
Klaiber heeft dan nog in de jeugd gespeeld van Ajax dus heeft wel iets met Ajax. Hij heeft helemaal geen gekke uitspraken gedaan volgens mij. Als je bij Utrecht zit en je krijgt een vraag over Ajax dan willen de Utrecht supporters ook wel graag horen dat je daar eigenlijk niet heen kan gaan. Bij Ajax hoeft er ook geen speler te gaan roepen dat hij Feyenoord geweldig vind want dan is het snel klaar.
0 -1
ram
Je hebt gelijk dat hij uitspraken vast heeft aangedikt voor de supporters. Maar hij heeft echt niets met Ajax. Minder dan Lamprou die zegt dat ie meer heeft met Feyenoord.

Het is gewoon een medewerker van Ajax. Zo is het dan.
0 -1
Pure
Er werken wel meer mensen bij Ajax die niet voor Ajax zijn denk ik zo en er hebben er dus ook genoeg gespeeld die weinig met Ajax hebben. Het zijn allemaal gewoon medewerkers van Ajax. Sinds wanneer moeten spelers in een Ajax pyjama hebben geslapen? Als mensen dat graag willen moet je de Boer aanstellen. Trouwens je hebt best kans dat Klaiber een Ajax pyjama had aangezien hij dus in de jeugd van Ajax heeft gespeeld..
1 0
ram
Helemaal eens hoor. Ik hang er ook geen emotie aan. Ik vind het een redelijke back. Tikkie duur. Maar we moeten hem gewoon steunen en hopelijk doet ie het okay.
1 0
Pure
Dat hij in de jeugd voor Ajax speelde kwam ook zeker door Ten Hag. Wel knap dat vi weet wat Klaiber denkt.
0 0
Kuningast
Ze hebben allemaal een grote bek maar als Ajax ze wil hebben ze ineens geen ruggegraat meer
2 0
AFCA2211
Tactisch gezien geen slechte zet hoor. Handig om de CL een reserve back te hebben die er gelijk staat. Laat hem het shirt maar even lenen dan, daarna graag weer inleveren voor een vaantje.
1 0
Van Reenen
Ach, ach, ach. Hij moet wat zeggen om die wolven uit 030 stil te houden. Anders was hij toch nooit naar Ajax gegaan. Hij zal ook wel verhuizen naar de omgeving van Amsterdam om die weerwolven te ontlopen.
2 0
TontoKarnaggel
Dat hoor ik meer, "niks aan de hand, hij wilde alleen maar de utrechtfans pleasen" enzo. Dat geloof ik ook best maar dan nog. Waarom hoor je (oud) Ajaxspelers nooit ronduit negatief over bv feyenoord of utrecht praten? Zie jij Van Basten, Rijkaard, v.d. Vaart of De Ligt weleens die clubs denigrerend benaderen? Nooit dus, en weet je ook waarom? Omdat die mannen wel klasse en persoonlijkheid hebben en zich niet verlagen tot dat trieste gedoe wat bij utrecht en feyenoord schering en inslag is. Kortom, klaiber is iemand zonder persoonlijkheid en klasse die zegt en doet wat anderen van hem willen en daarmee een speler die veel beter bij utrecht of feyenoord past, geen Ajacied!
2 0
Pure
Schone had er wel een handje van om de boel op te hitsen en Vertongen zong . een kakkerlakken song dus zo heilig zijn wij ook niet. Kun je mij vertellen wat Klaiber allemaal geroepen heeft dan?
0 0
JOHANisGOD
https://youtu.be/qHb_0-K-Mj4

Leuk filmpje met verstandige, niet kinderachtige mensen over Klaiber.
0 0
Jeugd
Nou VI hij zorgt vooral goed voor zichzelf hoor Klaiber
0 0
Gecko
Iedereen geld seizoenkaart terugvragen evt!

Grapje

Ben geen voorstander van de aankoop. Maar is nu Ajacied. Voordeel van de twijfel en welkom
5 -3
roodwit007
Wat ik 10 maal erger is dat het bestuur hier niets onderneemt een trainerT die hoort op het veld rond te lopen en niet bemoeien met een surrogaat aankoop
5 0
EWJM
Wat? Een trainer mag niks zeggen over welke spelers gehaald worden?
Wauw.
0 -4
MM1974
Sukkel 1e klas,wat een domme aankoop
2 0
voorkennis
Ik heb geen kloot met deze gast, echt.....
4 0
3*stars*3
Zelfde hier.
Allereerst vind ik hem totaal niet passen bij Ajax en daarna ook die praatjes.
Als je zulke praatjes heb, blijf erbij en zeg dan nee.

Doet mij trouwens denken aan een uitspraak van 1 an die ADO gasten.
Immers of Kramer riep destijds dat die nooit naar Ajax zou gaan.
Pfff, alsof Ajax wacht op zulke beperkte spelers.
Maarja, nu haalt Ajax er toch 1...
2 0
3*stars*3
Denk dat hij een jeugdtrauma opliep omdat hij destijds weg moest bij Ajax.
Daarna natuurlijk een held willen spelen en zieltjes winnen bij de FCU fans (Zoals onze vriend Sneijder ook doet).
Maar puntje bij paaltje laat Klaiber zijn ware gezicht zien.
Ajax zit nog steeds ergens verstopt in zijn hart. ;-)
3 0
Godenzoon24
Ach in dat filmpje noemt hij Ajax gewoon een mooie club en zegt daarna dat hij liever bij Fey of PSV aan de gang gaat voor zijn achterban. Niet zo schokkend.

Feit dat hij er geen hol van kan is veel kwalijker. Ook belachelijk om dit enkel op basis van de m mening van Ten Hag te doen. Die stelt spelers op die niet horen te spelen en op verkeerde posities.
2 0
Ajaxtao
Dit lijkt me net zo een geval als Theo Jansen,ze moeten graag komen of niet.
Hij hoeft ook niet bijdehand te gaan doen in interviews want dan is het heel snel afgelopen met utrechtse Sean.
2 0
Cruijffthebest
Hoop zo dat het toch afketst.
Dramatisch als je als Ajax zijnde een Klaiber haalt.
Er zijn echt wel betere op de wereld voor hetzelfde geld, toch?
3 0
Ajaxxxisdebeste
Overdrijf niet zo, weet je wat dramatisch is, hele selectie van Ajax die Corona krijgt.
0 -5
Gronkjaer
Het is toch gewoon prachtig dat iemand zo anti Ajax is, nu overstag is gegaan en vrijwillig een transfer maakt (tuurlijk zal het salaris best lekker zijn). Dat doet Ajax dus met je, zelfs als je tegen bent wil je bij ons horen.
3 0
Meerkoet
Speculatie van een journalist.
2 -2
ARUCAMBA
Dir is meer kinderachtig gedrag van een journalist die toch iets wil schrijven, welke voetballer wilt er nu niet voor ajax spelen
2 -2
jutter
Dit artikel gooit nog wat extra olie op het vuur. Blijkbaar schept de schrijver van dit verhaal er een groot genoegen in om dat Ajax nog eens extra in de neus te wrijven. Hij realiseert zich blijkbaar niet dat deze speler daar uiteindelijk nog het meeste de dupe van is, en dat wens je hem dan ook weer niet toe. Een hele dikke vette nul voor deze onbenul genaamd Zwagerman dus!
2 -2
Piejotter
Waarom gaat V.I. invullen dat Klaiber alleen voor Ten Hag deze keuze maakt?
Wat denk je van salaris en deelname Champions League of zelfs het kampioenschap.
Echt ronduit belachelijk dit verhaal. Enige wat wel telt is dat je als Utrecht speler niet zo makkelijk naar Ajax gaat omdat je de hele supportersclub van Utrecht over je heen krijgt. Klaiber kan beter heel snel verkassen uit Utrecht.
3 -2
Duif63
Dan betaald niet Ajax maar TH zijn transfersom zeker.
2 -1
insectenverdelg
T3n Hag kiest meer voor Klaiber dan Ajax...
9 -3
Amp
Tuurlijk... Laat een club dan snel ten hag ophalen, misschien dat klaiber gelijk kan worden verhuurd
5 -1
AjaxDaniel
Afgezien van zijn uitspraken ga je mij niet wijsmaken dat hij deze stap maakt als hij niet zelf ook van gedachte is veranderd. Er is een goede kans dat Ten Hag na dit seizoen of over 2 jaar vertrekt. Dan zit je hier nog wel even met een 4-jarig contract. Dus deze stap is niet alleen vanwege Ten Hag.
2 0
goajaxgo
Let's face it, we worden gewoon uitgelachen.
11 -6
DrD3k
Omdat we een rechtsback voor de breedte kopen die PSV en Feijnoord niet kunnen betalen?
Dat is jaloezie en afgunst....niks grappigs aan. Lachen met kiespijn.
Laat ze maar lachen, lach ik nog harder.
8 -4
cantharel
Zeg niet dat PSV niet kan betalen. Zij hebben best goeie aankopen gedaan waar wij het niet makkelijk tegen krijgen. Helaas.
1 0
DrD3k
Geven ze echt 7 miljoen uit aan een rechtsback? Wauw wist ik niet....die zijn rijk man in Eindhoven. Tjonge
Dat wij het niet makkelijk krijgen wil niet zeggen dat ze zo goed zijn. En wij worden gewoon kampioen. Omdat wij op elke positie een goede backup hebben. Want dat is Klaiber een backup die er meteen staat.
0 0
Godenzoon24
Nee nu zijn we net Feyenoorders. Die praten ook altijd hun middelmatige aankopen goed en roepen dan dat ze kampioen worden!
0 0
Ajaxxxisdebeste
Hahaha ja idd, we kopen voor de bank en zij maar denken shit afstand wordt steeds groter
7 0
Biss
Kopen voor de bank ..... dat staat ook ver van Ajax af.
6 0
Godenzoon24
Juist zo had Johan t niet gewild!
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Kunnen maar 11 opstellen he niet 22
2 0
Tilburg94
De column bevat de mening van ene Stef de Bont die door VI is gepubliceerd. Dit is dus niet de mening van VI, maar van Stef de Bont. Ik kan (en wil) de column niet lezen, want ik heb geen abonnement op VI.
2 0
Vierendertigste
Speler van het Jaar (maar niet heus)
1 -1
RuffRhythim
#dewetvanalderweireld
4 0
mgtow
Wekt bij mij nu nog meer irritatie op maar ik wacht wel even totdat het uit de beste man zijn eigen strot komt.
1 0
PJK54
Stel dat de professor er rond de kerst uitgeknikkerd wordt dan zit Ajax met een speler die eigenlijk niet bij Ajax wil spelen, een hele ondoordachte zet waar Ajax altijd de dupe van zal zijn.
Oké heeft ervaring in de ED maar Europees volgens mij niet zoveel en daar wil je eigenlijk de hoogste ogen gooien toch? Ik blijf vraagtekens houden en hoop blij verrast te worden maar dat zal de toekomst uitwijzen.
4 -5
Lane 8
Waarom zou EtH in godsnaam in december er al uitgeknikkerd worden? Beste ajax coach sinds van gaal
9 -3
JariHeijden
Precies!
Het is ook duidelijk dat Overmars en VdSar tevreden zijn. En terecht! Dubbel gewonnen, halve finale CL. Jaar erop als eerste geëindigd en daarmee groepsfase CL.

En met gemiddeld uitstekend spel. Ik zal er wel minnetjes voor krijgen, dat is dan maar zo. Onder Ten Hag speelt Ajax verzorgd, aanvallend, en met realisme. Met goede en slechte wedstrijden, maar door de bank genomen ben ik zeker tevreden.

De beste stuurlui...
10 -2
Godenzoon24
Maar dit seizoen begint hij wel dubieus met opstellingen! Vorig seizoen eigenlijk al!
1 0
EWJM
Nee, hij maakt een opstelling waar jij niet mee eens bent.

En ik zou weer een andere maken, en iedereen hier op AS zou weer een andere variant kiezen uit alle wiskundige mogelijkheden met alle selectiespelers.

Maar wie is er trainer van Ajax? En wie speelt met zijn opstellingen mooi, aanvullend, verzorgd en ook realistisch voetbal? En heeft daarnaast de halve finale CL gehaald, wat echt een bizarre prestatie is?

Maar nee hoor, Godenzoon24 zou wat anders gedaan hebben, wat een prutser zeg die Ten Hag!
1 -1
3sterren
Vanaf de wal krijg je van mij een duimpje omhoog ...
1 0
AJAXAFC1
expres olie op het vuur gooien, lekker vi
7 -1
Ajaxxxisdebeste
Is helemaal ingezet met dat doel
3 0
Soccerskins
Mmh dus hij komt naar Ajax maar eigenlijk vindt hij de club helemaal niks. Das logisch.
11 0
GerardAjax26
Tja dit is natuurlijk allemaal gebaseerd op aannames, maar echt blij word je er niet van mocht het kloppen. Laten we maar wachten wat ie er zelf over te zeggen heeft.
3 -1
carlo30
ben het er mee eens
kijk uit naar z'n ajax interview
1 0
Ajaxhart
Allemaal gestook van vi.
Trap er niet in.
Heb net wat beelden bekeken van Klaiber, en die vallen me 100% mee. Stevige kerel, met goede intercepties en veel drang naar voren.
Ik zeg, doen!
10 -2
ajaxxcied4life
Daar gaan we. Wilt kennelijk nu nog steeds niet echt voor Ajax voetballen. Wat een malloot.
3 -4
Schwalbino
Dacht echt dat het andersom was.
0 0