Kritiek op Tadić: 'Hij vindt zich een soort godheid'

JesseTH, 28-09-2020 om 21:25, 10888 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Wim Kieft en Johan Derksen zijn niet te spreken over het gedrag van Daley Blind en vooral Dusan Tadić na afloop van Ajax - Vitesse. Het duo zocht Riechedly Bazoer op, de oud-Ajacied die na zijn doelpunt provocerend juichte, en volgens de analisten hadden zij dat niet moeten doen.

'Ik heb me na afloop vreselijk geërgerd aan Tadić en Blind ten opzichte van Bazoer', zo begint Kieft over het onderwerp aan tafel bij Veronica Inside. 'Ik vind het zo klein als je gewonnen hebt en je gaat een beetje provocerend zeggen: wij hebben drie punten en jij niks. Laat het lekker gaan, wat hij ook zegt tegen je.'

'Tadić vindt zich een soort godheid', krijgt Derksen het idee. 'Daar mag je niks tegen doen, want als er weleens iemand een overtreding op hem maakt, dan heeft hij een gezicht van: hoe haal jij het in je hoofd om een overtreding op mij te maken? Dan denk ik: pleur lekker op.'

Overigens is Kieft het ermee eens dat Bazoer niet de meest gemakkelijke jongen is om mee om te gaan, maar daar moeten de Ajacieden boven staan. 'Bazoer is nu eenmaal een mannetje. Als hij verstandig zou zijn om het allemaal niet te doen, dan speelde hij bij Ajax. Het is nu eenmaal een jongen met een gebruiksaanwijzing.'

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Is juist goed van Tadic, hij wou laten zien aan bazoer & co dat ze geen grote bek moet hebben bij ons in JC Arena,
0 0
Ferd
Dus Bazoer is een mannetje met een gebruiksaanwijzing, maar als je daar op reageert ben je een misbaksel? Oké Kieft en Derksen. Sukkels.
0 0
Henkjanklaas
Die VI tafel is nooit echt gecharmeerd van Ajax. Zeker Gijp is dat niet. Die kan moeilijk over zijn lippen krijgen dat ajax fantastisch is. Hij komt altijd met die waanzin opmerking “ bij ajax denken ze het voetbal te hebben uitgevonden “. Van enige objectiviteit is aan die tafel al helemaal geen sprake.
0 0
Aeter
Een Tadic in goede vorm mag van mij best Zlatan trekjes hebben.
0 0
de-Ajacied
Tadic IS ook gewoon een soort godheid
Dat die feyenoord mannen dat niet snappen
0 0
godlike
Gewoon een absolute baas.
0 0
MankeNelis
Drie vingers in de lucht, drie punten als reactie op het kinderachtige gedrag van Bazoer. Dat is alles.
3 0
Juichtoon
Prima van Tadic. Ajax spelers dienen net als anderen van zich af te bijten. Dat heet ruimte innemen. Doe je dat niet, neemt de ander die ruimte in.
Je laat je toch niet in je eigen stadion provoceren...
3 -1
Kuningast
Bazoer is nou eenmaal een mannetje. Maar Ajax spelers mogen dat niet zijn?

Hadden ze ook nog iets positiefs te melden die hypocrieten daar?
4 0
Asociaal
Dat Tadic z'n trekjes heeft, weten we allemaal wel. Enige waar ik mij aan kan ergeren is dat hij constant tegen de scheids loopt te klagen terwijl er soms niks aan de hand is. Dat kan echt tegen je gaan werken. Voor de andere punten wat ze noemen klinkt het eerder als zeiken om het zeiken.

En wat Kieft zegt: Dat is letterlijk met 2 maten meten. Bazoer mag het doen omdat hij nou eenmaal zo is, maar Tadic & Blind moeten zich gedragen... Laten we dan allemaal maar gedragen als Bazoer, want dan mag het blijkbaar... AHUM. Kieft heeft zeker gereflecteerd hoe hij zelf was als voetballer en dat zijn actie Nederland ooit een WK gekost had
3 0
Rentokill
Tadic is godenzoon.

Bij Ajax worden dit soort kwaliteiten juist gewaardeerd.... maar dat snappen PSVers (Bazoer) en Tukkers (Derksen) natuurlijk niet. Dat vinden wij niet erg, dat vinden wij alleen maar heel interessant.
6 -1
RuffRhythim
Wat interesseert mij een mening van een stel zeikwijfen die na zoveel jaar onderling niet eens met elkaar door een deur kunnen als een stel volwassen mensen onder elkaar...?
5 -2
kade88
Dat is hij ook!
1 -1
ETM
Vond het wel verrassend dat Blind zich zo liet zien. Dan denk ik toch dat Bazoer iets meer deed dan wat we hebben waargenomen. Tadic heeft zo zn trekjes ja, maar niets om wakker van te liggen. Ontzettend emotionele kerel met heel groot ego. Maarja ook dankzij dat grote ego hebben we hem. Kritiek op Tadic is komisch binnen het grotere plaatje. Meesterlijke speler voor Ajax gebleken.
Ik heb zelfs het leeuwendeel van de kritiek op Tadic over zn vermeende mindere spel vorig seizoen al vrij misplaatst gevonden. Die man een solide brok kwaliteit. Bij een mindere wedstrijd maakt hij als nog het verschil. Zijn voetbalintelligentie is buitencategorie. Dus van mij mag hij denken dat hij op water kan lopen. Prima. Moet wel snel naar de as van het veld. Doodzonde op de flank.
11 0
Rentokill
Word!
0 -1
Luck76
Helemaal mee eens!!!!
0 0
JariJari
Lol beetje van je afbijten mag toch. Zeker nadat je gewonnen hebt.

Ik had eigenlijk liever gehad dat hij Bazoer tijdens de wedstrijd iets in zn oor had gefluisterd. Was 100% rood geworden.
0 0
Youri08
Derksen was weer zo irritant. Het was weer een one-man show. Kieft was er op een gegeven moment ook wel klaar met hem na de zoveelste interruptie van opa.
4 0
ram
Ik ben het hier wel een beetje mee eens.

Dat schot van de middenlijn was belachelijk en zijn maniertjes staan me niet aan. Dat gevoel heb ik al zolang hij bij Ajax speelt. Ik kan hem soms echt niet uitstaan met zijn maniertjes.
1 -3
Henkjanklaas
Tadic is juist een enorme pro ajax fanaticus dus waar lullen we over.
0 -1
ram
Je meent het! Tadic pro-Ajax?! Jouw reactie slaat nergens op i.v.m. wat ik zei. 0 connectie.
0 0
OdjePils
En doooorrrrr!
0 -2
ram
Inhoudelijk zeer sterke reactie.
0 -1
OdjePils
Tnx ouwe!
0 0
Cello
Tadic is ook een soort godheid. Niet voor niets noemen we onze spelers 'godenzonen'.
10 0
insectenverdelg
Ging beide kanten op. Spreek ze er o p aan maar laat t gedrag van Bazoer en Tanane dan ook niet buiten beschouwing.
2 0
Ajax34
Ajacieden afzeiken scoort beter bij hun publiek
0 0
3sterrenAjax1
numbers speak. case closed.
2 0
31xAjax
De maniertjes van Tadic passen helemaal niet bij, en staan in schril contrast met, zijn voetbalkwaliteiten....
3 0
AlexIbarra
Hoe weten deze heren nou weer wat Bazoer allemaal heeft uitgevreten om dit te verdienen?
Ik denk dat ze bij Frankrijk heel blij zouden zijn als Zidane Materazzi na een overwinning had uitgelachen, ipv hem tijdens de wedstrijd een kopstoot te geven.

Die jongen die Nico bij z'n nekvel beetpakte na z'n schwalbe, is daar al iets aan gedaan?
Een Ajacied zou er minimaal 4 weken schorsing en 1389 afkeurende artikelen voor krijgen.
Was duidelijk te zien (zelfs in de samenvatting) maar als je Dasa heet en bij Vitesse voetbalt, kunnen de 'journalisten' niet lekker namedroppen dus maakt het niet uit wat je doet.

Gelukkig zijn binnenkort iig de transfergeruchten van al de 'kenners' weer ff voorbij.
1 0
Afca85meer
Ik ben het met ze eens hoor. Als het goed gaat is Tadic de joviale teamspeler maar als het slecht gaat slaat hij om zich heen als een klein kind. Ik vond hem vorig jaar al aanvoerder onwaardig. Maar goed, hij heeft natuurlijk sowieso die band gekregen omdat hij anders op zijn pik was getrapt.
4 -5
ambtenaar
Dan snap je het niet.....

Hij heeft de aanvoerdersband omdat hij een voorbeeldig prof is voor de jeugd, omdat hij altijd voorop gaat in de strijd, omdat hij veel ervaring heeft, omdat hij in het veld staat te coachen, omdat het een verlengstuk is van de trainer.
0 0
Bky
Wat klopt er niet aan? Tadic is dat toch ook gewoon.
13 0
10Sneijder10
Voetbal is oorlog, als je uitdaagt dan kun je dat op een gepast moment terug verwachten.
Liever zo dan dat je 3 rode kaarten pakt doordat je je niet in kan houden.
Die jongens hebben 3 kwartier onterecht met een man minder gestaan en als je hem dan ook nog uit het vuur sleept ga je ff je gram halen.
3 0
Frank1978
Kieftje baalt gewoon dat z'n favoriete clubje nu al puntverlies geleden heeft.
6 -3
arigold
Ik zie 10x liever deze energie en agressiviteit dan die van een ideale schoonzoon zoals bijvoorbeeld Siem, daar kom je in dit spelletje heel wat verder mee.
5 -2
JOHANisGOD
Johan Derksen over Jan Joost van Gangelen.

Haha.
8 -1
MK77
Wat zei hij?
0 0
036AFCA97
Dat een trainer van Ajax zich niet moet laten lenen voor zulke domme interviews en dat die Jan-Joost niks vind voor zulke gesprekken en dat beter past bij Feel Good televisie
5 0
Ajaxtao
Ze zullen weer eens niks te zeiken hebben over ajax die hypocriete toneelspelers.
5 -3
Frank1978
Niet gekeken naar dit programma en weer niks gemist zo te lezen...
4 -3
goajaxgo
Totaal niet met deze twee opportunistische geldgraaiers eens.
8 -3
Jeugd
Voetbal is emotie, soms doe je domme dingen. Ga dat niet zitten analyseren.
2 -3
Joker
Dus met mensen met een gebruiks aanwijzing moet je maar ontzien...

Wat is de reden om als verstandige er altijd boven te moeten staan.... Soms is met gelijke munt terug betalen even lekker....
3 -2
trooop
Dat heet stijl. In feite dezelfde reden om niet alleen te willen winnen, maar ook mooi te willen spelen. Je zou ploegen als psv inderdaad ook met gelijke munt terug kunnen betalen, maar Ajax doet het graag anders.
1 -1
MK77
Ajax heeft altijd beide gehad stijl en branie om van je af te bijten.
Het beste voorbeeld daarvan was Bergkamp meest fijnbesnaarde techniek maar ondertussen hele rattige overtredingen maken
2 -2
Schip
Dat is best een slecht voorbeeld...Van Basten had die onzin ook niet nodig en je kunt er zo je team mee benadelen met rood.

Verder zag ik niet goed wat er gebeurde, maar Blind schat ik niet als een etter in. Waar ik me meer aan stoor is het theater van Nico, als hij ontvangt en het tijdrekken van Onana. Tadic heb ik weinig onsportiefs van gezien, Blind evenmin, Alvarez ook niet.
0 0
trooop
Van je afbijten is heel wat anders dan heel hard LEKKER PUH in iemands gezicht gaan roepen. Dan ben je gewoon een kneus. Daarnaast zijn genoeg topspelers inderdaad stiekeme smeerlappen, voetbal is nou eenmaal oorlog. Maar ik kan nou niet zeggen dat dat speciaal bij Ajax hoort. Eerder niet dan wel wmb.
3 -1
trooop
Mee eens, tadic begint zich wel erg groot te voelen. En dat gedrag van hem en blind was te kleinzielig voor woorden. Ze hadden letterlijk niet eens naar bazoertje om moeten kijken, dat is een veel stoerdere boodschap.
Neemt niet weg dat tadic een geweldige speler is (blind natuurlijk ook), dus het zal allemaal wel.
2 -8
rsvh88
Hij is ook gwn maar een Godenzoon :)
8 0
ambtenaar
Lekker man, Bazoer gewoon ff op zijn plek gezet.
11 0
036AFCA97
Kan wel begrijpen dat mensen zo tegen Tadic aankijken. Loopt soms ook rond alsof die Ronaldo is en kan goed zeuren bij de scheids. Zonder Ajax bril kan iedereen dat wel beamen
5 -10
AFCA-B93
Vind Tadic tijdens de wedstrijd ook vaak genoeg een zeikerd, maar Bazoer verdiende het wel om even op zijn plek gezet te worden. Die gedroeg zich gewoon heel misplaatst sinds z’n doelpunt. Dan mag je het horen ook als je dan toch de verliezer bent
9 0
kevinski94
Ze moeten wat hebben om op te zeiken als het goed gaat , zo gaat het altijd bij dat programma'tje.
11 -2