'Lukt het niet, kan je alsnog naar schitterende clubs'

FinnDekker, 17-09-2020 om 23:10, 8586 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

De tafelgasten van Voetbalpraat van FOX Sports begrijpen dat Sergiño Dest graag naar Bayern München wil. De rechtsback zou hoog op het lijstje staan van de regerend kampioen van de Bundesliga. Ajax wil alleen een hoger bedrag zien dan is geboden door de club uit München. 

'Als Bayern komt begrijp ik wel dat je wilt gaan. Het is nu de beste club van Europa', aldus Hedwiges Maduro, die ook begrijpt waarom Die Bayern interesse heeft in de Ajacied. 'Backs als Dest zijn best wel schaars.' Kees Kwakman is het eens met Maduro. 'En lukt het niet bij Bayern, dan kan je na twee jaar alsnog naar schitterende clubs.' 

'Bayern zal erover nagedacht hebben, hem bestudeerd hebben. Zij gaan niet over een nacht ijs', haakt Leo Driessen in. 'Ik vind het wel goed dat Overmars hoog in de boom gaat zitten. Ajax heeft het geld niet nodig.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RuffRhythim
Noem mij de laatste Ajacied die op vroege leeftijd naar een Europese topclub ging, daar niet slaagde en vervolgens alsnog "naar een schitterende club" ging.....?
0 0
Joseph
Bedoelde hij niet dat als het niet lukt het contract bij Bayern te tekenen? Dan kan hij na 2 jaar gratis de deur uit bij Ajax, dan zullen er schitterende clubs klaar staan..
0 -2
RuffRhythim
O dat zou goed kunnen ja haha
0 -1
Adam24
Welke Ajacied ging er de laatste jaren überhaupt naar een topclub en is daar vervolgens niet geslaagd? Jeugdspelers niet meegenomen, dat is andere koek.
0 0
AlexIbarra
Ik kan ermee leven als Dest vertrekt, als we echt een topmiddenvelder halen van dat geld.

Maar daar lees ik nou nooit een gerucht over en ik zou ook niet weten wie we op het oog hebben. Ik zou Eriksen geweldig vinden als hij zelf wil, maar Inter zal hem wel alleen naar de hoogste bieder laten vertrekken.
Als er geen directe versterking bij komt, hoop ik dat we ook niemand meer laten gaan.
2 -1
trodat4030
Ik vind het maar onzin om 1 van je 2 rechtsbacks te verkopen en daar vrede mee te hebben als er een middenvelder voor gehaald wordt. Dat heeft niets met elkaar te maken. Ga je met 6 verdedigers het seizoen aanvangen.. Nous, Schuurs, Timber, Blind, Nico (als die blijft) en Martinez, die eigenlijk gewoon Alvarez eruit moet spelen op het middenveld. Das zo broos als t maar kan. Verder zijn er genoeg miljoenen binnen komen stromen om gewoon een middenvelder te halen zonder verkoop van Dest. Alleen al 80 voor Donny en Ziyech en 40 milj CL inkomsten.. Tel ik de Botmans, Marins en Magallans niet eens mee.. Echt, die eerste zin van jou is onbegrijpelijk..
1 0
Frederiksperwer
Waarom zeg je niet gewoon Botman, Marin en Magallan?
0 0
insectenverdelg
Met Timber en Remsch heb je 2 prima back ups voor LB. Ze vullen t anders in dan Dest, maar zullen zeker niet regenvallen.
0 0
KingJames23
Dat zijn 2 centrale verdedigers die allebei rechts zijn. Je moet dan echt wel een linksback erbij hebben.
0 0
ajaxxcied4life
Overmars draait nu denk ik overuren. Dat meen ik oprecht. Er gaat wat bijkomen. Al zeker als Dest ook nog vertrekt.
2 0
Henkjanklaas
Tja als spelers al op hun 19e gaan vertrekken dan is echt het einde zoek. Waar leidt ajax dan nog voor op? Voor het transfergeld ? Dat kan toch nooit de bedoeling zijn. Het enige dat Overmars kan doen is nu echt de hoofdprijs van 25/30 miljoen eisen en geen cent minder en meteen voor al dat geld een kei van een middenvelder en kopsterke super snelle CV halen.
3 -1
ajax2004
Waar leidt ajax nog voor op als je alleen maar aankopen ipv jeugdspelers wilt...
1 0
insectenverdelg
Hwel simpel. De jeugdopleiding kost je tussen dw 10 en 12 miljoen per jaar.

Afgelopen 5 jaar ferkocht:

Botman 8 miljoen
Veltman 1 miljoen
Van de Beek 39 miljoen
De Ligr 85 miljoen
Klassen 27 miljoen
Tete 4 miljoen
Kluivert 17 miljoen
Riedewald 9 miljoen
Van Rijn 1.2 Miljoen
Zeefuik naar doorverkiop 1 miljoen
Dami de wit. 2 miljoem

Sit is een kleine 190 miljorn. Winstglobale schatting: ruim 130 miljoen over 5 jaar.

Heb ik jongens als ElGhaiz en Bazoer bewust niet meegenomen


Ook doorverkoop percentages op Zeefuik na en bonssen zitten hier nog niet bij.

Dis ongeacht de prestaties die de spelers van onze jeugdopleiding geven, is het financieel sowieso een levensader voor de club.
0 0
Adam24
Wat een zure reacties weer hier. Als Bayern komt is het volstrekt logisch dat je daarheen wilt. Want het is precies zo als Kees zegt, lukt het niet, ga je daarna toch naar Dortmund, Tottenham, Valencia of Inter, of helemaal mooi: terug naar Ajax. Je hebt als speler zo weinig te verliezen met deze transfer.
6 -1
Litmanen85
Maduro moet z'n mond houden... middelmatige voetballer die nu onze spelers iets aan wilt praten... Net als kees kwakman.. ineens zijn ze analisten haha.. nooit iets paraat gemaakt.
2 -12
Tinus
Wat een ongelooflijk zielige reactie van je. Je kan het oneens zijn met de keuze van Dest, maar deze mannen zeggen hier niets geks.
1 0
Libero
Kwakman was het zeker niet ineens. Die kwam al langer bij online programma's zoals FC Afkicken en maakte veel indruk met zijn ontzettend grote parate voetbalkennis.
Maar het is lekker makkelijk zeiken op oud-spelers die sportief altijd nog vele malen meer bereikt hebben dan jijzelf.
7 0
Adam24
Ah weer zo iemand die op naam en faam afgaat. Kees Kwakman is de beste eredivisie analist die we hebben. Weet super veel over ALLE clubs (de meeste analisten alleen over de top 3), kent alle spelers, kijkt ALLES, en heeft verstand van voetbal. Nee hij was geen top voetballer zoals hij zelf ook vaak beaamt dat hij het het vaak wel zag maar mijn voeten het minder goed konden uitvoeren.
9 -1
Sanalologo
Eens. weet daarna ook nog veel over die KKD.

Sowieso, sinds wanneer moet je Messi zijn om een mening te mogen hebben over Voetbal? Ruud Gullit heeft hoog gevoetbald maar zegt meestal inhoudelijk vrij weinig.
5 0
ajaxxcied4life
Praat die snotneuzen maar vooral Nederland uit inderdaad, zodat we vervolgens kunnen gaan zaniken over dat het niveau van de klompetitie zo gruwelijk laag is.
3 0
Joseph
Ik vind dat Dest hier weinig te verwijten valt, Bayern komt en ze willen voor hem betalen, ik snap wel dat hij dan niet direct bij Ajax verlengt.

Ik denk overigens dat als de transfer af zou ketsen, hij alsnog zal tekenen bij Ajax voor een beter salaris.
0 0
ajaxxcied4life
Zou eventueel kunnen, maar ik denk niet dat deze deal afketst jammer genoeg. Dest is een prima speler, maar kan nog ontzettend veel leren.
0 0