AD: 'In Bramberg gaat het grote filteren beginnen'

GinoHaverkamp, 15-08-2020 om 08:40, 23579 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Voor sommige spelers wordt het erop of eronder tijdens het trainingskamp van Ajax in Bramberg am Wildkogel, Oostenrijk, waar Ajax vanaf zaterdag verblijft. Dat stelt het Algemeen DagbladIn het Alpenland gaat trainer Erik ten Hag verder met zijn zoektocht naar de ideale basiself en dat kan voor sommige spelers een al dan niet tijdelijk einde van hun Ajax-periode betekenen.

Ten Hag is, met nog een kleine maand tot de start van de Eredivisie te gaan, op zoek naar zijn ideale opstelling en de daarbij behorende koppels. Voor mogelijke koppeltjes krijgt de coach steeds meer spelers tot zijn beschikking, zo schrijft het AD. 'Topaankoop Antony liet zich al gelden, Mohammed Kudus sluit in Oostenrijk aan en ook voor David Neres gloort na negen maanden een rentree.'

Er zijn echter maar elf plekken te verdelen in de basisopstelling en dus betekent de doorbraak van de één mogelijk de aftocht van de ander. 'Bij het creëren van succes hoort ook het uitsluiten van spelers die daar nog onvoldoende aan bij zullen dragen', schrijft de krant. 'Ten Hag heeft legio mogelijkheden, waar ook een valkuil in schuilt. Hij heeft niets aan spelers die het gewenste niveau (nog) ontberen en daardoor binnen of buiten de lijnen de ontwikkeling of harmonie binnen een selectie kunnen verstoren.'

'In smaragdendorp Bramberg am Wildkogel gaat het grote filteren dan ook beginnen', vervolgt het medium, dat verwacht dat de selectie na de oefencampagne in Oostenrijk 'spoedig uitgedund' gaat worden. 'De kans is groot dat spelers met veel concurrentie en dus weinig perspectief over een paar weken naar de uitgang gedirigeerd worden. Zo zijn de dagen van miskoop Lisandro Magallán zo goed als geteld en lijken Noa Lang en Carel Eiting rijp voor een (nieuwe) verhuurperiode.'

Denk jij dat Olympique Lyon stunt en wint van Manchester City? Zet dan in en krijg 9,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
de-Ajacied
Aan het rijtje Magallan, Eiting, Lang kunnen we ook Marin toevoegen. Nu we niet alleen spitsen genoeg hebben blijken ook de jonge middenvelders al veel verder te zijn. Kudus Taylor en Gravenberch lijken wel klaar te zijn voor het eerste
0 0
Ajaxxxisdebeste
Spannender dan ooit maar Ajax is te sterk, hmmm hoezo tegenstrijdig
0 0
GrandMasterFlex
Lang en Gravenberch zitten er sowieso bij dit seizoen.
0 0
Flipper33
Toch vind ik Ajax op het middenveld en achterin niet echt sterk
1 -2
ajaxrulesz
Overmars zou er veel bedenkelijke transfers mee kunnen uitwissen voor ajax. Hoop echte dat hij zich 200% inzet voor deze transfer. Hij isnog niet binnen maar als het zou lukken opent dit zoveel deuren. OOk europees waar we tot vorige week weinig kans maakten met het huidige team. Te jong te onervaren. maar met Luis erbij zou dit plots veranderen.
0 0
DT10
Promes/Lang —- Tadic/Traoré/Huntelaar —- Neres/Antony
Martinez/Gravenberch — Donny/Kudus — AANKOOP/Eiting
AANKOOP - Blind/AANKOOP - Schuurs/Alvarez - Nous/Dest
————————- Onana/Stekelenburg —————————

Ekkelenkamp en Kotarski verhuren.
Magallan, Marin, Labyad en Johnsen verkopen.

Van het geld een vervanger voor Nico, een back-up voor Blind en een goede middenvelder halen.
0 -5
PierreHeno
Labyad is de enige in deze selectie die vrije trappen kan nemen en dat is een enorm voordeel. Gravenberch haalt het CL/ EL bij lange na nog niet. Is duidelijk nog niet eens kleredivisie waardig. Zelfde geld voor Lang.
0 -2
DT10
Lastig vrije trappen nemen vanaf de bank... Of denk jij dat Labyad dit seizoen veel gaat spelen, met Donny, Tadic, Promes, Neres en Antony als conccurenten?

Gravenberch en Lang kan je prima bij de selectie hebben, al verwzcht ik beide ook niet in de basiself.
0 0
Babangida83
Als je Martinez op LB zet en Taylor laat strijden met Eiting, zou je Labyad nog als vervanger van Gravenberch kunnen nemen. Hoef je alleen nog een groot talent aan te kopen voor achter Blind (Vd Ven?). Heb je Rensch achter Martinez. Als Donny weggaat hebben we denk ik al heel veel vervangers in huis.
0 0
PierreHeno
Gravenberch hooguit in de kkeredivisie als vervanger van Labyad. Wat heeft Gravenberch nubeigenlijk allemaal al laten zien? ..precies...KKD niet eens wekelijks uitblinker en die wil je dan CL/EL laten spelen. Kun je echt vergeten. Nog weinig meer dan een talentvolle voetballer die nog geel.wat werk te verzetten heeft. Bv eerst eens 80 min constant spelen èn uitblinken in JA. Daarna weer een vervolg stap.
0 0
DT10
Geef je nou antwoord op je eigen vraag? LoL
0 0
MosesD
Eiting aan de rechterkant? Martinez gaat komend seizoen linksback spelen.
1 -1
DT10
En wie gaat dan zijn rol op het midenveld invullen?
0 -2
MosesD
Links controlerend Eiting of Gravenberch als je met een 10 speelt. Maar jij wil Eiting (stijf links) op rechts zetten? Er moet dus een rechtsbenige controleur bijkomen. De Schöne rol zeg maar. Wie weet kan Labyad daar verrassen, maar ik zie liever dat ze Eduard Altuesta wordt gehaald.
0 -2
DT10
Kijk nog eens goed naar mijn post dan...
0 0
MosesD
Jij zet daar Eiting op rechts. Dat is opmerkelijk. Eiting zal als linkercontroleur spelen en moeten concurreren met Gravenberch. Op rechts hebben we eigenlijk niemand. Dus daar is een aankoop gewenst.
0 0
DT10
Kijk nog maar een keer dan...
0 0
MosesD
Ik denk dat het niet helemaal begrijpt. Niet erg.
0 0
PierreHeno
Je hebt het niet toevallig over JA?...Eiting en Gravenberch gaan echt de basis Ajax 1 niet halen dit seizoen...áls ze Ajax 1 al ooit zullen halen.
0 0
MosesD
Haha, reken maar dat een van deze twee in de basis speelt komend seizoen.
0 0
Babangida83
Of je gaat met de punt naar achteren spelen op t middenveld. Komt Gravenberch ook meer op zn eigen positie en kun je Eiting/Taylor de organisatie met de verdediging neer laten zetten.
0 -1
MosesD
Ten Hag kennende gaat hij met twee controleurs spelen.
0 0
PierreHeno
In JA ja.
0 -1
Ar
32 man is ook wel heel erg veel. Dat er veel jeugdspelers bijzitten is mooi. Of het ook verstandig is, is een tweede. Maar dat terzijde: laten we vast even voor de lol pre filteren.
Rensch, Taylor, Mendez, Brobbey en Unuvar zullen komend seizoen de kern van Jong Ajax zijn en Kotarski staat op de nominatie van verhuur. Magallan heb ik afgeschreven. Blijven er 25 man over, waarvan we Kudus nog niet kunnen beoordelen.
Dat is best een grote groep. Maar we krijgen een overvolle agenda, dus er valt wel iets voor te zeggen. Mocht je een keer Martinez en Blind missen, dan wil je een Eitingh eigenlijk wel achter de hand. Alvarez kan weliswaar niet voetballen, maar zo hier en daar is hij als meest verdedigende middenvelder echt wel van nut. Dan is zijn werk de bal veroveren en zo snel mogelijk inleveren bij een medespeler. Zo valt er voor sommige spelers waarvan je twijfelt ze af te schrijven, ook wel iets te zeggen als onderdeel van een selectie.
Traore lijkt me echter overbodig. Ik heb hem nog niets zien toevoegen aan het elftal behalve een enkele goede kaats/pass en een enkel intikkertje. Ekkelenkamp kan dat ook, en heeft een veel betere techniek in de kleine ruimte. Die zie ik eerder eerste spits van Ajax worden dan Traore. En wie goed naar Huntelaar kijkt, hoe hij staat, loopt, beweegt, druk zet, dan is Klaas-Jan nog altijd beter.
Marin lijkt me ook overbodig. Zowel rechts als links op het middenveld zijn er genoeg betere opties en kan hij zichzelf niet onderscheiden. Hij zal ook nooit de eerste wissel zijn bij het uitvallen van een van de basisspelers.
Wat mij betreft kan de groep dus terug gebracht worden naar 23.
Dat is een goede groep om het seizoen mee aan te vangen, met nog wat talenten in de achterhoede.
Een speciale taak lijkt me weg gelegd voor Noa Lang. Als die zich de positie van Tagliafico eigen kan maken, dan wordt ie een grote.
Mochten er nog spelers weg gaan dan verandert dat wat mij betreft niet het lot van Traore maar misschien nog wel dat van Marin. En zijn aankopen niet persé nodig. Er zijn geen spelers die direct beter zijn dan wat we hebben voor een betaalbare klasse. Een linksback als back-up lijkt handig, maar als spelers als Mazraoui, Lang dat kunnen oppakken dan hebben we genoeg kwaliteit.
2 -2
PierreHeno
Ekkelenkamp en Lang worden verhuurd. Taylor is nog niet eens too KKD niveau...fmdie heeft niets te zoeken in Ajax 1 ..behalve misschien een invalbeurt tijdens een oefenpotje. Je lijkt geen idee te hebben van watver gevraagd wordt in devtop van de CL/EL. Het gaat daarvom heel wat meer dan lekkerveen balletje kunnen trappen. Dat gebben deze gastjes nog lang niet...als ze het al ooit zullen kunnen en willen opbrengen. Datzelfde geldt voor Gravenberch. En Lang op de positie van Nico is natuurlijk bizar....maar ach thuis tegen Emmen...wtf
0 -2
Ar
Ach, wat weet jij het goed wie er verhuurd gaat worden. Wat denk je?! Dat je een lijntje hebt met Ten Hag en Overmars?!
En Lang als aanvallende linksback zie ik daadwerkelijk als een optie mits hij het oppakt.
0 0
AFCA-B93
Je hebt het over Ekkelenkamp op de plek van Traoré en Lang op de plek van Nico. Gaat het verder wel oké met je?
4 -1
Ar
Zoals Ajax vaak speelt in de omschakeling met Martinez op het middenveld staat het vaak 3-4-3, met Dest en Tagliafico als buitenste middenvelders. Zo spelende denk ik dat Lang prima op links kan. Voorin heeft hij te veel concurrentie om een basisplaats te bemachtigen.
Ekkelenkamp heeft afgelopen seizoen in JA ook spits gestaan en stak toen met kop en schouders boven de rest uit. En let wel wat ik zei: ik zie hem nog eerder spits van Ajax worden dan Traore. Ik zeg dus niet dat hij de toekomstige spits van Ajax wordt, maar dat ik acht dat hij daar meer kans op heeft dan Traore.
0 0
PierreHeno
We gaan (n.a.w.) CL/EL spelen.....en jij komt steeds maar aanzetten met Ekkelenkamp, Lang en Traoré .....geen van die drie komt ook maar in de buurt van het benodigde CL/ EL niveau.
0 -2
Ar
Sul, je kan niet lezen blijkbaar.
Traore lijkt me overbodig, heb ik gezegd. Ik heb gezegd dat ik Ekkelenkamp nog eerder spits van Ajax zie worden dan Traore, maar ook dat ik daarmee niet zeg dat hij de toekomstige spits van Ajax zal worden.
0 0
ajaxxcied4life
Ik vond dat ook zeer opmerkelijk inderdaad.
0 0
ProfessorX
11 plus 12 want met 5 wissels kan je veel ontlasten en goed niveau houden .

De overige moeten scherp blijven dus kom je op 2 teams plus 1 extra keeper
1 0
Cello
Natuurlijk gaat het grote filteren beginnen. Net zoals ieder jaar in de voorbereiding op enig moment het filteren begint.
Nu is het aanhaken en verbeteren. Kan je niet mee dan val je af...zeker als je concurrent het wel doet.
0 0
Ron75
Ik vindt dat je niemand uit deze selectie van te voren moet afserveren en waarom?
Lang deed het vorig jaar in het begin ook geweldig, maar daarna was het 3x niks.
Tegen Utrecht deed hij het best weer aardig.
Is hij dan wel of niet goed genoeg?
Labyad werd in het begin hier helemaal afgeserveerd, maar deed het als vervanger van Neres behoorlijk goed. Hij raakt vervolgens geblesseerd en werd daarna door velen ook afgeserveerd. Tegen Utrecht was hij weer heel goed.
Is hij dan wel of niet goed genoeg?
Misschien kan een Mallagan of een Marin dadelijk ook nog verrassend uit de hoek komen.
Een nieuw seizoen, nieuwe kansen...... Voor iedereen
1 -1
PierreHeno
Je moet eens beginnen met niet de posts van iedereen hier op AS op gelijke waarde te schatten want dat is niet zo. De velen die in Labyad niet de sluimerende klasse zien en maar aan blijven komen zetten met Eiting, Ekkelenkamp en Lang zullen roepen dat Labyad niks voorstelt etc. Maar daarmee hebben ze nog geen gelijk....integendeel. Dus moet dat geOH niet steeds het gewicht geven dat het helemaal niet verdient.
0 0
Cello
Het antwoord of Labyad nu wel of niet goed genoeg is, ligt in zijn geheel bij hem. Kijk....datgeen wat hij tegen Utrecht liet zien moet ie nu minimaal vasthouden òf zelfs nog beter doen. Keer op keer, wedstrijd na wedstrijd. Dan snoert hij vanzelf iedereen de mond en maakt hij tegelijkertijd alle supporters blij.
0 0
PierreHeno
Zo is het maar net Cello.
0 0
Schwalbino
Ik snap de kritiek op Alvarez niet. Het is niet de meest verfijnde speler maar in de buurt van Dest/Mazraoui en Promes (als hij op 10 speelt) die de bal vaker verspelen, is zijn kracht en loopvermogen nuttig. Haal hem weg en Dest/Mazraoui vallen helemaal door de mand.
0 -3
Babangida83
Voor een positiespel dient ieder stationnetje te kunnen voetballen. Anders kun je als tegenstander makkelijk één iemand onder druk zetten. Als die diegene dan ook nog centraal op t middenveld staat, dan maak je het jezelf erg moeilijk. Misschien individueel dat hij niet direct uit de toon valt. Maar als onderdeel van je teamplan, maakt hij je volledig kansloos. Dan kun je beter die Taylor een kans geven.
0 0
ajaxxcied4life
Zo zie ik het ook. Iemand die gaten dichtloopt, ballen veroverd en steeds vaker de bal vooruit speelt is met zoveel grillige spelers in het veld niet persé een overbodige luxe.
0 -1
Schwalbino
Zover ik me kan herinneren heeft hij ook nog nooit gefaald. Altijd wel voldoende op basis van inzet, kracht en loopvermogen. Hij doet ook geen gekke dingen. Speelt 100% in dienst van. Al met al gewoon een speler waarvan je weet wat hij brengt. Je moet hem geen taken geven die hij niet aan kan. Wat hij nu doet is prima. Daarmee zeg ik niet dat hij altijd in de basis moet maar hij is wel een prima werker om in de selectie te hebben en op dit moment met zoveel balverlies rondom hem is dat gewoon wel even nodig.
1 0
vdhaas
Elf spelers? Competitie, Beker, Champions League. Vijf wissels. Mogelijke coronaisolaties. Ik denk dat een brede selectie meer dan ooit tevoren belangrijk gaat zijn.
7 0
Joseph
En dat alles in een kortere periode, je hebt gewoon een schaduwteam nodig..
0 0
ajaxxcied4life
Precies. Al die prietpraat is zo vermoeiend.
4 0
OuweDibbes
Magallan een herkansing en Alvarez misschien verkopen? Viel mij wederom tegen de laatste wedstrijden. Als breker op het middenveld in de CHL had hij nog enige toegevoegde waarde. Marin zou ik ook een herkansing geven, die kan wel voetballen, is misschien door de spanning wat timide. En er moet een linksback bij komen, ik ga er namelijk nog steeds vanuit dat Nico weggaat en traore zal ik ook door selecteren. Loopt overal behalve in de spits. Is meer een sterke afrikaanse spits in een 1 mans voorhoede. Maar bij Ajax gaat het niet worden.
0 -5
Ozymandias
De fout die we allen hebben gemaakt is te denken dat Magallán (omdat hij van nature rechts is) een rechtercentrale verdediger is terwijl hij eigenlijk zijn gehele loopbaan als linkercentrale verdediger heeft gespeeld en de staande tackle in zijn linkerbeen van een hoger niveau is dan zijn staande tackle in zijn rechterbeen. Magallán is een rechtsbenige linkercentrale verdediger maar zelfs op die positie komt hij (duidelijk) te kort voor Ajax.
1 0
blessure
Helaas valt Traore tegen, jammer.
0 -1
fc Barcelona_ke
Lang? Als hij zo speelt als afgelopen donderdag tegen fc u, heeft hij zeker meer speelminuten krijgen. Verhaal voor magallan marin alvarez eiting ekkelenkamp gaan heel moeilijker! Verhuurd/verkopen lijkt me beter voor hen!
6 0
Vlieske
Alvarez, Marin en magalan verkopen. Van dat geld een ervaren goede middenvelder terug halen. Alleen iemand die echt iets toevoegd. Liefst een ervaren iemand. Eiting verhuren want die moet echt aan het spelen toe komen. Lang er mooi bijhouden.
5 -2
PierreHeno
Nòg een middenvelder?!
0 0
MosesD
Zeker. Een rechtsbenige controleur hebben we niet.
0 0
ProfessorX
Moet je eens op je lijstje kijken wat er over blijft .

Veel weinig tot geen ervaring !
0 0
Web
Daarom is het ook prima dat Maggalan en Alvarez mee zijn
Vallen door mand, en kun je dan haar fijn onderbouwen
Ajax moet afscheid nemen van deze grote miskopen, en van leren
Staan spelers in de weg
Taylor is nu al veel beter dan Alvarez
En Maggalan kan nog niet mee in Jong Ajax
7 0
PierreHeno
Taylervus nog niet eens kleredivisieniveau. Geef die jongen nou eens de kans eerst 80% van de KJD wedstrijden een 8 te spelen. Niks meteen Ajax 1....dat is CL/ EL niveau...een paar klassen hoger dan Taylor nu gewend is.
0 0
MK77
met 5 wissel mogelijkheden en de enorme hoeveelheid wedstijden de komende periode zal de balans van de selectie er heel anders uit komen te zien. Dan puur denken vanuit een basiself is echt wel raar.
6 0
ajaxxcied4life
Exact. Raar, ouderwets en d.o.m.
3 0
MK77
Dat zou een betere naam voor die krant zijn
1 0
ajaxxcied4life
Hahahaha
1 0
altijdwelwat
Weer zo een journalist die denkt het allemaal te weten, als Ten Hag slim is houdt hij Lang gewoon bij de groep. Sterker nog als hij slim is stelt hij hem gewoon op , is veruit je meest creatieve speler.
6 0
Web
Denk je nu echt dat Ten Hag niet de beste 11 opstelt, dat hij niet het vermogen heeft omdat te zien? hij ziet ze 10 keer trainen in de week
Ik ken geen trainer die de meest creatieve ( volgens jou ) niet opstelt
2 0
Saanchez
Hoezo lijkt Lang rijp voor een verhuurperiode? Die heeft het prima gedaan sinds zijn terugkeer en lijkt er alles aan te doen om een basisplek te veroveren. Met zijn creativiteit, steekpass en scorend vermogen is het juist een goede optie die we er denk ik prima bij kunnen hebben dit seizoen, of hij nou meteen basis zal staan of niet.
Magallan moeten we idd zsm lozen voor zo min mogelijk verlies en voor Eiting weet ik het ook niet meer. Lijkt echt wel het talent te hebben om een uitstekende verdedigende middenvelder te worden maar staat mede door al die blessures al een tijd stil, nu ook weer arm in het gips dus mist in ieder geval een groot deel vd voorbereiding. Denk dat een verhuur voor hem wel een goed idee is ja
9 0
jutter
We praten hier natuurlijk wel over een voorbereidingsperiode. Dat is dus absoluut geen maatstaf als het om het echie gaat. Dan wordt de weerstand, met name door de wat betere tegenstanders, wat groter en dan kan je de spelers pas werkelijk op hun waarde schatten, wie haakt aan en wie niet, en dus niet na enkele oefenpotjes. Ik heb daar met Lang zo mijn twijfels over, zeker omdat ik Neres en Antony toch een stuk hoger inschat, spelers die heel waarschijnlijk de flanken bij Ajax gaan bezetten, en dan valt de wat minder getalenteerde Lang vanzelf buiten de boot. Als deze speler werkelijk nog stappen wil gaan maken dan is een hernieuwd verhuur niet eens zo gek en eigenlijk zelfs onontbeerlijk als hij vaste basisspeler wil gaan worden, want dat lijkt me op dit moment dus wat te hoog gegrepen voor hem. Dat Magallan meegaat op trainingskamp heeft waarschijnlijk tot doel om hem nog enigszins interessant te houden voor evt. geinteresseerde clubs al zal je die mogelijk met een kaarsje moeten zoeken, en de club er toch nog wat aan hem kan verdienen, want zijn rol bij Ajax is zo goed als zeker uitgespeeld. Met hem is de scouting heel erg fors in de fout gegaan, maar dat is weer een ander verhaal. Eiting is dermate blessuregevoelig dat ook voor hem een verhuur periode eigenlijk de enige optie is. De mogelijkheden bij Ajax lijken legio, maar schijn kan ook bedriegen natuurlijk. Ik vind bijv. een creatieve middenvelder en een jonge talentvolle spits allerminst een sinecure. Mijn gevoel zegt me dat men bij Ajax nog niet klaar is, maar we leven dus momenteel ook in hele onzekere tijden, waardoor men extra zuinig op de centjes is, en dat ook moet zijn. Wat dat betreft heb je dan weer wel het voordeel dat je met een vrijwel zekere kwalificatie voor de groepsfase CL je financiele buffer nog wat extra kan aanscherpen. Want nu gaat dat geld er vooralsnog met bakken uit. Zit je sportief in de problemen, zoals Barcelona momenteel o.a, wordt je door e.e.a. nog eens extra geraakt, ik zou niet graag in de schoenen van de mensen die het daar voor het zeggen hebben willen staan. Die club gaat een erg onzekere tijd tegemoet, dus zowel sportief als financieel, dat lijkt mij meer dan duidelijk!
2 -7
trodat4030
Ik snap het echt niet. Een spits willen kopen als je 5 tot 7 opties hebt daar... Tadic, Traore, Brobbey, KJH en Hansen en dan ook nog opties met Promes en Labyad.. Is dat niet wat overdreven? Het is geen verzameling die je in een vitrinekast zet om naar te kijken, he? Het zijn veelal spelers die vooral aan spelen toe moeten komen om zich te ontwikkelen. Met een 8e spits wordt die kans voor iedereen weer een stukje kleiner.. Zou echt een belachelijke beleidsvoering zijn..
3 0
Web
Krijg je nog minnetjes ook voor
Eigelijk zeg je alleen maar verstandige dingen
0 -2
Saanchez
Ik ben het met je eens dat de voorbereidingsperiode niet de enige maatstaf moet worden maar het is wel altijd het moment voor spelers om te laten zien wat ze kunnen, hoe gretig ze zijn en of ze in vorm raken, zeker in deze rare periode met lang geen voetbal. Daarbij heeft Lang enkele kwaliteiten waarvan we in de huidige selectie niet overlopen zoals creativiteit en de mogelijkheid tot splijtende passes. Met Promes en Neres hebben we vooral diepgaande spelers maar die hebben wel aanvoer nodig en met het vertrek van Hakim is daar natuurlijk een belangrijke schakel weggevallen. Antony lijkt qua spel wel wat op Neres maar lijkt minder afhankelijk te zijn van de spelers om hem heen dus dat is positief. Maar we kunnen nog niet stellen hoe hij het in gaat vullen. Lang heeft vorig seizoen niet voor niets al minuten gemaakt in het eerste en hoewel hij niet veel wedstrijden voor Twente heeft kunnen spelen, deed hij het daar wel uitstekend en die ervaring zal hem toch helpen. Ik ben er zelf van overtuigd dat hij het talent heeft om een belangrijke rol voor ons te vervullen als 10, maar heb mn twijfels over het mentale aspect en of hij constant kan blijven. Zoals ik zei lijkt hij alles te geven om die kans te krijgen in het eerste dus ik zie zelf een nieuwe verhuurperiode voor hem niet zitten, hij kan nog wel eens belangrijk worden hoor
2 0