Perez: 'Tagliafico eigenlijk best wel een jankerd'

NielsOpdam, 14-08-2020 om 08:50, 10248 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Kenneth Perez vindt Nicolás Tagliafico 'eigenlijk best wel een jankerd', zo vertelt de analist donderdagavond bij FOX Sports. Na een luchtduel met Gyrano Kerk ligt de Argentijn op de grond en lijkt hij na te trappen. 

'Dat heeft Tagliafico wel vaker', opent Perez. 'Hij is eigenlijk best wel een jankerd voor iemand met zijn eigen harde spel. Ik zie hem zo vaak rollen en doen. Misschien is dat dan het Zuid-Amerikaanse, maar het is niet heel leuk. Met een VAR is dit een rode kaart.'

Volgens de Deense analist zit het in het spel van Tagliafico. 'Nu praat niemand erover, behalve wij dan. Met een VAR was dat rood geweest.' Daarnaast gaat Perez ook in op de gemiste strafschop van FC Utrecht. 'Ik denk dat Stekelenburg iets te vroeg van z'n lijn gaat en dan had je weer een kans als penaltynemer. Dat vind ik een van de meest gekke regels eerlijk gezegd.' 

Verwacht jij een 2-1 overwinning van FC Barcelona op Bayern München? Zet in en krijg 10,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxtao
Met dat soort zinnentjes valt ie prima in dat groepje gladjanussen van Fox.
1 0
Van Reenen
Perez zegt iets dat pertinent onwaar is. Hij zegt: " ik denk dat" en dat klopt niet want Perez kan niet denken. Dus daar begint zijn gelul al. Het gelul van een onbenul.
1 0
Rinban
Zodra die eikel op tv komt gaat het geluid uit bij ons. Jammer dat ze nog over die vieze Perez schrijven.
1 0
aka
Idd wat een eikel is t, grote overloper
0 0
Henkjanklaas
Perez heeft het sarcasme en cynisme tot kunst verheven. Is ook maar een simpel tv mannetje zonder enige verantwoordelijkheid. Makkelijk praten vanaf de zijlijn op tv
1 0
swing
Over jankerds gesproken, triest ventje die Perez met zijn jankmuil.
2 0
cantharel
Dat het een racist is heeft ie jaren geleden al bewezen toen hij bij Ajax een akkefietje had met de grensrechter.
1 0
Ferd
Tagliafico: Perez eigenlijk best wel een jankerd. En een racist!
1 0
Oeroeboeroe
Godsamme AS, hij "licht" op de grond??? Echt hè. Ga je ogen uit je kop schamen.
2 -1
TontoKarnaggel
Doe niet zo ligtgeraakt...
0 0
Oeroeboeroe
Nou ja, dat was ik toen we Matthijs de Licht voor veel geld kwijtraakten
1 0
TontoKarnaggel
Ja, alligt, dat was ik ook....
1 0
JGAjax
Ik neem aan dat je "echt hé" bedoelt?
0 0
Oeroeboeroe
Nee, wel degelijk met een accent grave.
0 0
DrD3k
Dit kan egt niet
0 0
Oeroeboeroe
Cha er dan wat aan doen!
0 0
Siemsubliem10
Haha lich egt dubbel.. Cha stuk hier..
0 0
Libero
Ik weet nog wel wat hij over de methodes van Getafe te zeggen had, was allemaal prima dat ze alles aanwendden om te winnen. En dan nu Nico een jankerd noemen, puur provocatief. Net als weer dat cynische praatje over het "zogenaamde hogeschoolvoetbal" van Ajax. Begint hij echt zelf over telkens; er zit gewoon iets diep, kennelijk.
1 0
Amsterdam1900
Overigens zie je niet vaak iemand zo hard janken als Perez hier in 2006:

https://www.youtube.com/watch?v=8YQVYJs6Drc

Grappig dat zijn accent hier veel Amsterdamser is dan wat het nu is.
3 0
Amsterdam1900
Jammer dat Perez steeds meer een aversie jegens Ajax krijgt. Hij wordt steeds negatiever sinds anderhalf jaar. Gister ook weer zo pedant reageren dat er een Ajax spelopvatting is. Het nieuwe uitshirt was weer niet leuk, of het is weer een speler die er niks van kan of raar gedraagd. Ajax heeft het uitstekend gedaan in de afgelopen twee seizoenen, niemand houdt van een zeikerd. Dus Kenneth vrolijk eens lekker een beetje op, zelf was je ook geen wereldspeler, hoewel wel verdienstelijk.
1 0
DonAdam
Het is toch nergens voor nodig dat Tagliafico daar natrapte en Stekelenburg vertrok toch ook te vroeg? Wat het overigens frappanter maakt dat Gustafson tegen de paal schiet, maar soit. Normaliter zou Gustafson het nogmaals mogen proberen, de VAR had zeker ingegrepen. Er is niets gelogen aan wat Perez hier zegt en de zon is vandaag gewoon weer opgekomen.

Maar OEF, wat is het toch lastig om kritiek te verwerken voor de snowflakes. Dat gejank altijd hier als mensen iets zeggen wat men niet leuk vindt om te horen.

Ik dacht dat ik een watje was vergeleken met mijn opa, die vlak na de 1e wereldoorlog geboren is en zich stoicijns door de 2e wereldoorlog heeft geworsteld hier in Mokum, onder meer in de hongerwinter, maar als ik de reacties hieronder weer lees, dan ben ik een heuse bikkel...

Die Perez is misschien een vervelende man soms, omdat hij alles durft te zeggen en nergens doekjes omheen windt, maar ik vind dat persoonlijk wel prettig. Hij zegt waar het op staat en dat doen wij Amsterdammers ook. Als je achterbaksheid wil, moet je in Belgie of onder de rivieren gaan wonen.
0 -3
JesperOlsen74
Wat n hoop hooghartigheid van jou, wijze wereldburger. Ik kom van onder de rivieren en t beeld dat jij over “ons” en Belgen hebt slaat helemaal nergens. Wellicht was dat zo tijdens de Eerste Wereldoorlog, maar in de tussentijd hebben ook deze mensen zich ontwikkeld. Ga met veel Belgen om en die zeggen net zo goed waar het op staat, dus stop maar met die borstklopperij.
Ik zie niet wat het inhoudelijk niet eens zijn met iemand met achterbaks zijn te maken heeft. Perez geeft zijn mening en hier zijn mensen het er niet mee eens. Niet meer en niet minder.
Het is niet te ontkennen dat Perez moeite heeft om positief over Ajax te spreken. Welke drol die vent dwars zit weet ik niet, maar er zijn er meer die daar last van hebben, Jan Joost....om maar een voorbeeld te noemen.
Dat heet afgunst, komt omdat Ajax de gootste club is in Nederland en zelfs in Europa nog tot de verbeelding spreekt. Ik vind afgunst erger dan waar je je medesupporters hier onterecht van beschuldigd.
0 0
DonAdam
Hoezo ga je huilen als een klein meisje als iemand op tv iets zegt wat je niet leuk vindt, terwijl het nog waar is ook? Zelfs als Perez iets mankeert aan zijn stoelgang, dan nog heeft dat niets te maken met het feit dat jij gaat janken op internet. Dan zegt hij wat, so what? Dat is zijn werk.

Dat jij je vervolgens focust op één zin, is vrij ironisch gezien de boodschap van mijn post. Ik heb overigens gestudeerd onder de rivieren. Fijne tijd gehad, maar direct zijn die mensen niet.
0 0
Tinus
Misschien een beetje hooghartig, maar ik kan me verder volledig vinden in zijn mening. Mensen die zich als een wesp gestoken voelen bij een beetje commentaar zijn de eigenlijke jankerds. En dat soort gedrag heeft idd van oudsher niets met Amsterdam en Ajax te maken. Ik schaam me kapot voor dat soort Ajacieden.
1 0
Mözil
Dat van Tagliafico heb je gelijk in. Echter zoals je onderstaand in mijn eerdere reactie kunt lezen is de regel mbt strafschoppen aangepast.
0 0
stefanwillem
Zelden zo’n raar stuk tekst gelezen. Perez is een zure zandstengel met een afkeer voor Ajax. Waarschijnlijk moet dit ook in je cv staan als je bij fox solliciteert. Dat is wat het is, en aangezien ik een Amsterdammer ben zeg ik waar het op staat.
1 0
Ardoe
Ik reageer niet vaak meer, maar wat een domme pretentieuze post. Plus een grote dosis pot verwijt de ketel ouwe.
2 0
Toeschouwer
Perez heeft groot gelijk.
0 -1
Ginoajax1
Ik begin die Perez zat te worden. Het zelfde als die van Gangelen. Die was ik al zat. Voor het eerst gisteren die Perez gezien en dan al een hekel aan die vent hebben. Is niet goed hé.
0 0
3sterren
Die paar maanden op de grasmaaier heeft zijn humeur er niet vrolijker opgemaakt.
Jammer ...
1 0
Francisco81
Je kunt echt merken aan Perez dat hij nog gefrustreerd is omdat hij zijn tijd bij Ajax toch niet geworden is wat hij zelf had verwacht. Als mensen positief zijn over het spel of over een speler dan is hij de eerste die het negatieve probeert op te zoeken
1 0
milanoajaxpiet
hahaha perez manman ga afwassen
1 0
Flipper33
Perez is sowieso geen Ajax liefhebber kun je echt merken ook elke keer dat cynische lachje als die over het Ajax spel begint om onder de knie te krijgen.
1 -2
Drukwerk1968
Natrappen is nooit goed. Dat moet Nico echt niet doen.
1 0
Ferd
Natrappen is wat Perez constant doet naar Ajax
1 0
jfAjax1
Aldus de grote analist van Fox die zich helemaal kon vinden in het vieze spelletje wat Az gespeeld heeft. Ontzettend geloofwaardig..
1 0
Vierendertigste
Perez maakt geen geheim van z'n afkeer van Ajax in alles wat ie zegt.
Dan ben je voor FoxSport natuurlijk wel een goeie.
2 -3
Frank1978
Typisch dat hij weer met geen woord rept over de vieze overtreding van die Klaiber. Ik neem echt nooit meer een abonnement op dat FOX, eng kliekje daar.
1 0
Jeugd
Jij ook Kenneth. Tagliafico maakt gewoon heel goed gebruik van zijn lichtgewicht. Enerzijds kleunt hij erin en anderzijds vliegt hij bij het minste of geringste door de lucht. Vaak een vrije trap tot gevolg. Die Nico kun je er goed bij hebben.
2 0
TontoKarnaggel
Nou, het voetbal is weer begonnen hoor, het inzoomen op elk klein arbitraal voordeeltje voor ons kan weer van start.... Stekelenburg te vroeg van zijn lijn in een met 5-1 gewonnen OEFEN!!wedstrijd, poehpoeh, het is me wat....
0 0
fanforeffer
Tagliafico wordt ook vaak de dupe van overtredingen die niet worden bestraft,ook dat werkt irritatie op . Het is natuurlijk laf om er een voorval uit te pakken . en .. Ik denk ....... dat ... hij schoot de bal op de paal ...en ik denk dat Stekelenburg de andere kant op dook ...... Ik denk .. dat Perez uit zijn nek staat te raaskallen .
0 0
Ajaxadept
Ach ja, als er volgens analisten zoals Perez weinig negatiefs over Ajax valt te melden, ga je individuen zoeken! Tagliafico speelt vaak op het randje, maar dat zit in zijn natuur gebakken, en daarvoor wordt hij vaak juist geprezen. Om nu de focus op één zo'n voorval wat perez aanhaalde te leggen, is a-typisch voor zogenaamde objectieve analisten.
0 0
ajaxxcied4life
Perez was zelf als speler niet te genieten. De voorbeelden zijn legio met een uitschieter in de Arena met een donkere grensrechter.

Dat te hebben gezegd, moet Tagliafico natuurlijk ophouden met dit soort poespas want het slaat helemaal nergens op dat gedrag.
2 0
ajaxxcied4life
Perez was zelf als speler niet te genieten. De voorbeelden zijn legio met een uitschieter in de Arena met een donkere grensrechter.
1 0
Mözil
Sinds dit seizoen is de regel met het van de lijn komen bij een strafschop aangepast.

Als de keeper te vroeg van zijn lijn komt en de speler mist zelf de strafschop (over, naast, paal of lat), dan wordt die niet opnieuw genomen.

Als de keeper te vroeg van zijn lijn komt en de bal pakt, dan wordt die wel opnieuw genomen.
4 0
AlexIbarra
"Tss, waarom zou ik jou geloven terwijl professionele analisten van 's lands grootste voetbalzender het tegenovergestelde zeggen?"

--Raadpleegt het internet--

"Ah, je hebt gelijk..." ;)
0 0
Mözil
Haha tnx! Bij Nu.nl hebben ze een video geplaatst waarin de nieuwe spelregels vereenvoudigd zijn weergegeven, waaronder ook deze.
0 0
Ajax_026
kijk iemand die regels wel kent!
0 0
Bjorn
Het natrappen klopt wel, hij speelt echt altijd met het mes tussen de tanden en op het randje. Gaat er soms over.

Maar het is echt een geweldige speler om in je elftal te hebben. Laat je nooit in de steek. Bovendien heel sterk in balbezit.
1 -1
rood-wit-hart
Ja Perez is een natte ruft, maar Nico moet gewoon stoppen met die natrappende bewegingen. Doet 'ie inderdaad te vaak, en los van de VAR en de gevolgen is het gewoon een beetje sneu. Zonde ook, want verder een absolute winnaar en fantastische linksback.
3 0
Ajax4proud
Hij raakt geïrriteerd, juist omdat het een oefenwedstrijd is. Dat natrappen is niet goed te praten, maar iedereen heeft wel een bepaalde emotie. Staat vaak z'n mannetje, we mogen hopen dat hij nog blijft dit seizoen net als Onana.
1 0
Gouda
Men mag best kritisch zijn naar onze spelers, dat zijn we zelf ook. Maar een jankert? Ik heb Tagliafico idd 2x na zien trappen in de tijd dat hij bij Ajax speelt. Hij is verschrikkelijk fanatiek, maar dat moet hij niet doen. Maar hem zien rollen en doen...? Dit herken ik echt totaal niet. Heeft zelf ook heel wat aanslagen te verduren gehad (bijv tegen fey), maar stond dan vaak snel weer op. Nooit echt enorme theater voorstellingen bij hem gezien, juist niet! Waar Perez dit vandaan haalt is voor mij echt een raadsel.
6 -1
Ajax_026
Zelfs met die aanslag Müller in de CL vond ik hem redelijk snel opstaan om door te gaan.
1 0
Gouda
Precies! Erg misplaatst in mijn ogen.
0 0
DT10
Ik irriteerde me voor de wedstrijd al aan Perez, toen die, samen met Van Gangelen, 3 minuten lang tegen Ten Hag bleef doorzeuren waarom Noa Lang niet met rugnummer 10 speelde. Wat een janker die Perez!
8 0
RuffRhythim
Haha...wat ie zegt over Steek ook.
"Iets te vroeg van zn lijn."

Steek lag in de compleet verkeerde hoek man !!! Die so called penaltyspecialist kon nog de krant eerst gaan lezen voordat ie een plekje vond om die bal erin te schieten...
1 0
off
10 reacties en niemand die inhoudelijk op het moment kan reageren. Het is in de afgelopen seizoenen inderdaad gebleken dat tagliafico regelmatig een natrappende beweging maakt. En dat is inderdaad een risico. Om hem dan een jankerd te noemen is nogal overdreven
4 -2
Web
Ik ben het met je eens, geef hier onder ook al zoiets aan
0 0
Joseph
Met rugby is het echt een zonde om iemand in de lucht te duwen, daar heeft Kenneth geen oog voor. Kenneth lijkt alleen bij Fox te mogen werken als hij shit praat over Ajax, triest mannetje geworden.
Tagliafico moet hier overigens inderdaad op letten, gebeurt hem vaker, maar wordt door scheidsrechters niet bepaald in bescherming genomen.
2 0
AlexIbarra
Kenneth, je moeder is een jankerd.

Twee belachelijke overtredingen van Utrecht weer gezien, waaronder een tackle van achteren op de achillespezen van Anthony (16 miljoen). In een fucking oefenwedstrijd..
Ga jij de speler die een flying kick van Muller op z'n hoofd neemt en gewoon doorvoetbalt lekker een jankerd noemen.

Je was een aardige voetballer maar zowel qua niveau als instelling heb je nooit kunnen tippen aan jongens als Nico.
2 0
AFCA-pride
Ik vond dat ook echt een smerige overtreding van die Klaiber. Nico is een winnaar en heeft dezelfde mentaliteit (grinta) als Suarez had en dat zit soms op en over het randje. Natrap beweging heeft Nico wel vaker last van en moet hij wel mee opletten (zeker omdat er VAR is). Maar we gaan hem wel enorm missen. Ik ben benieuwd of Martinez dit een beetje in zou kunnen vullen (denk het eigenlijk niet). Dan zou er een linksback bij moeten.
3 0
jutter
Zei de man die als voetballer een beetje de heen en weer man was tussen diverse clubs. Nooit ergens onomstreden een vaste basisspeler was en eigenlijk al vrij snel door de nat. voetbalwereld werd vergeten. En nu al een aantal jaar als analist zijn visie mag spuien, evenals andere ex-voetballers die ook niet tot de top van dit land behoorden, maar nu wel ruim baan krijgen. Geef mij maar van Basten, als trainer min of meer mislukt maar als analist de beste van allemaal,, is helder en duidelijk een verademing in vergelijking met figuren als Perez die denken het allemaal uitgevonden te hebben.
0 -3
Ajax27
Eens dat ik liever van Basten hoor, dan Perez. Maar je argument dat als iemand de top niet heeft gehaald hij geen verstand heeft van voetbal... jij zit zeker ook in de categorie mensen die vinden dat alleen spelers die in de absolute top hebben gespeeld bij een topclub aan de slag mogen? Ouderwets gelul noem ik het... kijk naar voorbeelden als van Gaal of meer van nu naar een Nagelsmann van RB Leipzig.
3 0
Web
En dan word je ingehuurd door Fox en mag je geen mening geven
Wat een vreemd gelul
Je kunt het ook gewoon er niet mee eens zijn?
5 0
Leprechaun
Als er iemand juist geen jankerd is. Want een tendentieus gelul weer.
3 0
Web
Ze bedoelen dat hij zich soms heel overdreven laat vallen, dat is toch ook zo?
Niet dat hij niet kan incasseren.
Zelfde als Tadic, zijn blik lijkt soms dat hij nooit meer op kan staan en heeft niets.
Mag je toch gewoon zeggen?
1 -3
Ron403
Wat een gezeik weer zeg... kan me nog een paar stevige aanslagen herinneren (tegen Utrecht of Feyenoord) op Nico waarna hij doodleuk weer verder ging. Zie hem altijd juist incasseren en doorgaan.
4 0
MK77
Of de flying kick tegen zijn hoofd tegen Bayern
1 0
Schip
Was dat niet Real?
0 0
AjaciedRK
Was Müller van Bayern inderdaad.
1 0
Web
Muller klopt
0 0