'Moeten een beetje oppassen met Antony, komt net kijken'

JesseTH, 13-08-2020 om 21:45, 10538 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Stef de Bont, journalist van Voetbal International, waakt voor te hoge verwachtingen omtrent Ajax-aanwinst Antony. Erik ten Hag, zijn teamgenoten bij Ajax en de media zien de kwaliteiten bij de Braziliaan, maar dat is pas het begin.

'We moeten een beetje oppassen met die jongen. Hij is jong en we verwachten meteen wonderen van hem', aldus De Bont. 'Hij komt net kijken en we hebben een aantal leuke en een aantal ongelukkige acties gezien. Er was een moment waarop Tagliafico eroverheen kwam en hem gewoon bij de tweede paal moest leggen, dan pakt Antony een doelpuntje mee. Hij stond wel op de goede plek. Er zit wel wat samba-voetbal in die jongen, dat kun je zien.'

Ook de invalbeurt van Naci Ünüvar komt ter sprake. De jongeling gaf enigszins kleur aan een mindere tweede helft. 'Het was zomeravondvoetbal, maar hij gaf een balletje achter het standbeen en een slim passje tussendoor. Echt het Ajax-voetbal, waarvoor het publiek naar het stadion wil komen. In het kwartiertje dat hij speelde, liet hij toch aan Ten Hag zien: trainer, ik ben er. Als je me nodig hebt dit seizoen, dan sta ik er.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
036AFCA97
Hoe kan je nou zeggen dat mensen moeten oppassen met de verwachtingen van Antony en dan zelf opperen dat Unuvar er staat als de trainer hem nodig heeft omdat die twee leuke acties maakt?
1 0
Web
Die paar acties van Naci waren geweldig, straalt zoveel voetbal uit
Eigelijk leuk als je hem telkens een minuut of 20 zou zien
Maar voor Ajax is het beter dat hij volle wedstrijden gaat spelen, daar heeft hij moeite mee
Maar waar?
In Jong Ajax zou het middenveld zo maar vaak overlopen kunnen worden? Daar word Unuvar niet blij en beter van, en het team ook niet
Hangend op links zou kunnen, maar wil je dit?
In de jeugd zal dit niet gebeuren, kan hij zijn klasse tonen, maar is de uitdaging weer minder
Een ding gaat het om, Unuvar moet zich goed doorontwikkelen en sterker worden, maar mag niet ten koste gaan van zijn souplesse.
0 0
RuffRhythim
Waar precies werd gezegd dat we wonderen van Antony verwachten?
Als iemand mij dat kan vertellen hoor ik dat echt heel graag....
0 0
Ajacied1989
Het is niet naar jou gericht RuffRhythim; als je de stukjes van onze Telegraaf-correspondent over Antony leest kan je zijn commentaar misschien wat beter plaatsen. Die hebben de druk op deze speler weer zo verschrikkelijk hoog gelegd voordat hij ook maar een seconde op Nederlandse bodem had gezet.
3 0
insectenverdelg
Stef, mss de wedstrijdjes kijken ipv de standaard zinnetjes uit je laptop trekken. Dan zie je namelijk een speler die heel veel zin heeft om te voetballen. Bravoure heeft en al gelijk een klik heeft met teamgenoten. Anders stuur je Lang niet zo weg bij de goal van Nico.

Kortom, laat de jongen nog maar even geen Nederlands leren want als de gelul in de media zonder inhoud, zou hem misschien nog wel kunnen afleiden....
0 0
Lagasj
Dat noemt zich journalist, hahahahaha!
Stef de Bont, steek je vinger in je...
4 -2
Schwalbino
Dat zijn pas teksten! Met Antony moeten we oppassen omdat hij pas net komt kijken maar Naci geeft zijn visitekaartje af met daarop gekrabbeld 'trainer, als je me nodig hebt sta ik er'.
3 -2