'Heb de indruk dat Onana nog een jaar bij Ajax blijft'

BartVeenstra, 13-08-2020 om 13:00, 13715 views, The Telegraph, London Is Blue - Chelsea FC Soccer Podcast |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Journalist Matt Law van The Telegraph heeft niet het idee dat Chelsea deze zomer zaken gaat doen met Ajax inzake André Onana. De Engelse verslaggever weet dat de Londenaren de goalie hebben bekeken, maar verwacht dat de Kameroener ook volgend seizoen bij Ajax onder de lat staat.

'Onana is zeker vaak bekeken', zegt Law in de London Is Blue - Chelsea FC Soccer Podcast. 'Chelsea heeft een goede relatie met Ajax en dat komt niet alleen door de transfer van Ziyech. Die relatie is er al langer, er is zeker een gezonde relatie tussen de twee clubs. Ik heb alleen de indruk dat Onana nog een jaar bij Ajax blijft.'

Volgens Law hebben meerdere clubs interesse in Onana. Logisch, want Onana is van een hoog niveau, zo zegt de journalist. 'Maar hij is niet zo goedkoop dat je hem zonder risico even gaat kopen. Hij moet rond de dertig tot 35 miljoen pond kosten. Als een keeper rond de twintig miljoen pond kost, is het risico al een stuk minder', aldus Law, die Onana in de toekomst in de Premier League ziet spelen. 'Maar waarschijnlijk niet deze zomer. Chelsea bekijkt hem zeker, maar het zou me verbazen als hij nu al naar Chelsea zou gaan. Maar wie weet...', besluit hij.

Denk jij dat Ajax, net als afgelopen seizoen, met 4-0 wint van FC Utrecht? Zet in en krijg 13,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
Onana heeft de potentie om een van de beste keepers te zijn van de wereld.
Alleen als Chelsea je haalt voetbal je daar de komende 4 mogelijk 6 jaar.
Ik vind Chelsea, City, PSG geen mooie clubs..
Ik zal wachten op een Barcelona, Real, Liverpool, ManUtd, Bayern een Italië is mooi, het club niveau is alleen 3x niks. (Inter, Juventus, Milan)
Qua zwarte spelers is het ook geen gezellig leven in Italië.

Ajax speelt Europees en heeft het geld om stappen te zetten, een Donny en een Tagliafico zijn te vervangen met een Kudus en een Martinez of echte linksback.
Ook kan Ajax kiezen voor een betere optie
0 0
Jelle2500
Ze tiefstralen miljoenen en miljoenen over en weer en nu is 35 mil pond ineens veel geld? Juist ja.
1 0
Web
Maakt mij niets uit als Overmars een deal maakt met Onana
Ik zie hem graag zolang mogelijk in het doel staan bij Ajax
Ajax heeft volgens mij voor 500. 000 gehaald
Levert hij maar minder op
0 0
jutter
Ik denk dat die relatie tussen Ajax en Chelsea wel meevalt. Denken en een indruk hebben is voor praktisch iedereen weggelegd. Als dat Chelsea Onana daadwerkelijk wil hebben is een dergelijk bedrag peanuts voor die club, dus ze zullen waarschijnlijk niet helemaal overtuigd zijn van Onana, mag je aannemen. Maar wat niet is kan nog komen natuurlijk. Zeker met Kepa in het achterhoofd waarvoor ze zelfs een slordige 80 miljoen! hebben betaald, maar inmiddels al weer min of meer bij het oud vuil hebben gezet.
1 0
Bjorn
Zoveel klasse, uitstraling en rust. Geen enkel risico.

Maar prima, nog lekker een jaar Ajacied. ;-)
2 0
Adam24
Het blijft bij keepers altijd de vraag of die carrousel op gang komt of niet. Het prettige is dat hij al heeft aangegeven niet ergens op de bank te gaan zitten. Dus hij gaat niet naar Chelsea zolang de andere keeper daar nog zit.
3 0
036AFCA97
Onana is gewoon makkelijk onze beste keeper sinds Edwin. Hij is op dit moment een top 10 keeper van de wereld en in die hele top 10 is hij ook nog de jongste. Als Kepa al voor 80 miljoen gaat, zou Onana dat minimaal ook waard moeten zijn. Helaas heeft Overmars afspraken gemaakt, maar zelfs dan zou je minimaal 50 miljoen moeten vragen.
3 -2
Saanchez
Als Overmars die afspraken niet had gemaakt, zat Onana twee seizoenen geleden al ergens anders. Net als Hakim, Frenkie en Matthijs en waren Neres en Tagliafico misschien ook al weg. De weg die Ajax nu is ingeslagen is naar mijn mening uitstekend. We hebben al zat geld, krijgen ondanks de afspraken meer dan genoeg geld vanuit transfers om goede aankopen te kunnen doen en ons eigen vermogen te vergroten plus we beschikken minimaal een jaar langer over onze beste spelers wat de kans op kampioenschappen en Europese successen vergroot.
5 -1
036AFCA97
Bedoelde meer helaas dat het nodig is om ze te behouden. Het lekkerst zou gewoon zijn als spelers willen blijven en ook voor het maximale vertrekken, maarja dat gaan we nooit bereiken zolang we in deze mickey mouse competitie spelen
0 0
Godenzoon24
Hehe verfrissend mensen die het begrijpen en niet meteen in paniek schieten!
1 -1
Drukwerk1968
Hoezo helaas? Door dit soort afspraken blijven ze langer, is Ajax betrouwbaar en kiezen voetballers makkelijker voor Ajax. Win win situatie.
3 -1
Montana
Dat hij van Barca naar Ajax was gegaan laat zien dat hij geen 'haast' heeft naar de top. Hoewel hij al wel dat niveau heeft. Een extra jaartje Ajax kan helemaal geen kwaad voor hem.
1 0
7172AFCA7395
Bij Chelsea heeft Oblak misschien nog een streepje voor.
Kan ik me ook goed in vinden
2 0
ajaxxcied4life
Uit de dikke duim
0 0
Sunstridr
Matt Law is betrouwbaar voor Chelsea.
1 0
ajaxxcied4life
Okay, dat wist ik inderdaad niet, maar hetgeen hij zegt lijkt allemaal nogal te zijn gebaseerd op zijn eigen inschattingen en om dat dan als nieuws te brengen vind ik nogal pover. Vandaar mijn post over de dikke duim.
0 0
3sterrenAjax1
30-35 miljoen pond voor een keeper die top-10 vd wereld is, lijkt me een koopje. ze hebben kepa voor meer dan het dubbele gehaald en dat is geen bijzondere keeper. maar ik spring een gat id lucht als onana nog een jaartje blijft.
2 0
7172AFCA7395
Eens. Zou misschien wel het beste "transfer-nieuws"
zijn tot dus ver.
1 0