'Rust op transfermarkt niet alleen met corona te maken'

BartVeenstra, 10-08-2020 om 07:35, 7509 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dat het op dit moment nog altijd rustig is omtrent de sleutelspelers van Ajax op de transfermarkt heeft niet alleen met de coronacrisis te maken. Dat schrijft Ajax-watcher Johan Inan maandagochtend in het Algemeen Dagblad. Pas na het afronden van de Champions League en Europa League wordt er actie verwacht.

André Onana, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek. Het drietal lijkt enorm gewild in het buitenland, maar voorlopig spelen zij nog altijd 'gewoon' voor Ajax. Toch is de kans nog altijd reëel dat zij vertrekken, zo valt in het Algemeen Dagblad te lezen. 'Dat het zo rustig blijft, heeft niet alleen met corona te maken. De Europese clubcompetities zijn nog in volle gang. Topclubs maken daarna de balans op, met - al dan niet - een nieuwe trainer. Dan worden de wensen concreet gemaakt en onderhandelingen opgestart.'

Dat een transfer voor bovengenoemde spelers op dit moment uitblijft, zorgt niet voor een negatievere houding bij het drietal. 'Wie de gewilde Donny van de Beek en Nicolás Tagliafico tegen RKC zag, merkte niets van teleurstelling over het uitblijven van de gewenste overstap. Eerder van gretigheid om er alsnog één af te dwingen. Zelfs doelman Andre Onana, niet bij de selectie, daalde om de haverklap van de tribune af om zijn teamgenoten te steunen. Aan hun toewijding ligt het niet. Wel prettig nu de markt nog twee maanden geopend is.'

Verwacht jij dat Christian Eriksen scoort voor Internazionale en Internazionale wint van Bayer Leverkusen? Zet in en krijg 4,80 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Juist door deze opstelling worden deze jongens een transfer gegund.... maar dat wij als supporters hopen dat clubs niet komen en ze nog een jaartje blijven is natuurlijk ook heel logisch
0 0
DeMeervanweleer
Als Donny en Onana blijven wordt Ajax kampioen en een belangrijk kampioenschap is het. Door de crisis is rechtstreekse plaatsing zo ongeveer de jackpot, want van de recettes moet je het niet meer hebben. Denk dat het een felle strijd wordt. PSV heeft hoewel wat uit balans echt een talentvolle selectie, al zal het aanvallende spel dat de coach verlangd, toch teveel vragen van de qua talent onderbezette verdediging en karakterologisch van het gehele PSV, Feyenoord heeft best een aardig eerste elftal en een ervaren coach, maar zal aan te hoge verwachtingen en de te magere selectie als geheel ten onder gaan. AZ gaat een zwaar jaar tegemoet. Het is het beruchte tweede jaar van een aantal talenten, men heeft bepaald niet meer de gunfactor en ik vind er toch te weinig echte topkwaliteit rondlopen.
0 0
Jeugd
Club competities in volle gang? Onze toppers gaan naar Engeland, Spanje, Duitsland of Italie, allemaal al beslist.....zitten echt niet op CL uitslag te wachten.
0 0
AlexIbarra
Met Europese clubcompetities bedoelt hij EL en CL.

Kijk naar Juve, dat vliegt uit de CL en meteen wordt Sarri ontslagen.
Veel clubs gaan dus niet nu iemand halen terwijl ze over 14 dagen een veel beter beeld hebben van hoe de vlag erbij hangt.
0 0
M.Olsen
In welk opzicht heeft het feit dat de Europese competities nog lopen niet met corona te maken?
2 0
Ajax4life16
Goed punt haha, maar je weet dat hij het over de financien van clubs heeft
0 0
Ajaxbrl
Probeer er gewoon 2 te behouden!
2 0
Arek Milik
We hebben steek nu, nog niet waar die was maar ik geloof heilig dat die het oude niveau haalt als in zijn vorige periode. Dus Onana mag van mij gaan tussen die 3 als ik moest kiezen!
0 -1