'Bakker was goede oplossing op linksback geweest'

JesseTH, 07-08-2020 om 19:10, 6835 views, Ziggo Sport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jack van Gelder kijkt niet gek op van de ontwikkeling die Mitchel Bakker doormaakt bij Paris Saint-Germain. De analist en presentator had niet per se verwacht dat het zó snel zou gaan, maar de potentie zag hij. De oud-Ajacied vertrok ruim een jaar geleden uit Amsterdam, maar volgens Van Gelder had Ajax hem nu weleens goed kunnen gebruiken.

'Ik heb Bakker een aantal keer zien spelen in Jong Ajax. Toen vond ik het al een hartstikke leuke, goede linksback', oordeelt Van Gelder in de uitzending van Paniekvoetbal op Ziggo Sport. 'Niet dat ik had gedacht dat hij Paris Saint-Germain 1 zou gaan halen, maar hij is te snel "afgedankt". Ze zagen hem op dat moment niet zitten.'

'Als je ziet hoe hij zich nu heeft ontwikkeld en je kunt ervan uit gaan dat Tagliafico weggaat, dan was het misschien een hele goede oplossing als tweede linksback geweest', merkt de journalist even later op. 'Of misschien wel als eerste. Hij doet het goed, er zit een goede kop op.'

Scoor je WZAWZDB-zonnebril tijdens de hittegolf!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jutter
Achteraf heeft iedereen zijn mening weer klaar lekker makkelijk scoren ook, zoals in dit geval die van Gelder. Het lijkt mij belangrijker om te zien of hij een seizoen lang bovengemiddeld presteert, daar gaat het om en is min of meer bepalend voor de rest van zijn carriere. Kan me overigens ook ene van der Wiel herinneren die als back bij datzelfde PSG (overigens daar ondergebracht door Raiola) aanvankelijk vrij verdienstelijk speelde, zelfs nog een WK finale speelde en met diverse interlands op zijn cv, maar daar vervolgens op een zijspoor belandde, in de vergetelheid raakte en nu zijn loopbaan nog enige kleur bij RKC nota bene hoopt te gaan geven. Ja, het kan verkeren
0 0
preme
Tante Jack weer... Ik gun het Bakker om het bij PSG te maken, maar op dit moment is het echt nog niet heel goed genoeg wat hij daar laat zien.
0 0
NotForSale
Heb Bakker zien spelen bij PSG, is gewoon de hele tijd risicoloos balletje breed en tikkie terug. Mag nog niet eens de veters van onze Nico strikken.
0 0
Meerkoet
Ohhh Jack, is dat niet dezelfde als Cheque de welbekende talenten scout.
Diezelfde die zich verheft boven anderen en graag een sigaar in zijn volgevreten kop steekt.
Die dinosaurus kan ik niet meer luchten of zien en staat model voor de oude kliek die denkt dat ze nog bij de tijd zijn, maar het al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren kwijt zijn.
0 -1
AlexIbarra
Jack is weer lekker op de hoogte..
0 -2
DonAdam
Goh, Jack. Herinner je je ook nog dat Bakker niet wilde verlengen? Of betekent weigeren te verlengen soms "afgedankt"?

DIe voetbalpraatprogramma's zijn net koffietijd; slap ouwehoerende mannen die niet weten of er lucht of zand in de bal zit, of meer verstand van tafeltennis hebben, maar wel heel stelig zijn in hun gezwam.

Overigens overtuigt Bakker allerminst, dus voorlopig mis je niet aan hem.
1 -2
Babangida83
Omdat ze t niet helemaal in hem zagen zitten misschien?
0 0
iammike
Die had zonder Raiola gewoon nog bij Ajax gespeeld en nu Nico kunnen opvolgen.
2 0
Aetim
Jammer dat die goede kop weg is zeg...
1 0
Redrum
PizzaBakker is door zijn sympathieke zaakwaarnemer al vroegtijdig naar PSG gebracht. Geen aandacht meer aan besteden. Die jongen gaat echt de top niet halen en Ajax komt vast wel over het gemis heen.
8 -2
FSideMaluku
Precies, hij is niet "afgedankt", maar zodra het maar kon heeft hij onder de juiste voorwaarden, voor in de eerste plaats natuurlijk die volgevreten Italiaan, een "droomtransfer" gemaakt.

Persoonlijk denk ik ook dat de kermis héél koud gaat worden, maar goed we gaan het zien. Of niet...
4 0
Redrum
Exact, hij had zijn kans wel gekregen als hij was gebleven, maar Mino Calzone sloeg weer eens toe. Dit is geen gemis voor Ajax, maar voor Bakker. Daar komt hij zelf wel achter binnenkort.
2 -1
DeKenner
Wat een zure reacties. Ongeacht hoe hij is weggegaan kun je toch wel stellen dat het verrassend is hoeveel minuten hij nu maakt. Dat heeft hij toch echt zelf afgedwongen.
5 -3
mistermiyagi
Juist, het is zijn carrière.
Ik heb het nooit echt gezien in deze jongen.
"Geen Ajax speler, back"
Prima speler anders bereik je het eerste van psg niet.
1 0