'Had Linssen wel graag bij Ajax gezien'

ThijsZwagerman, 02-08-2020 om 11:15, 16626 views, NH Radio Sportcafé |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Gerard van der Lem, voormalig assistent-trainer van Ajax, had Bryan Linssen komend seizoen graag voor de Amsterdammers zien spelen. In plaats daarvan maakte Linssen transfervrij de overstap van Vitesse naar Feyenoord. 

‘Ik had Linssen wel graag bij Ajax gezien’, zegt Van der Lem bij NH Radio Sportcafé. De oud-trainer is lovend over de veelscorende Linssen. ‘Ik vind het een heel goede speler. Hij speelt vanaf de linkerkant, maar komt altijd voor de goal. Hij scoort makkelijk, met links en rechts. En hij kan goed koppen. Ik vind Feyenoord een serieuze titelkandidaat, zeker met Dick Advocaat.’

Linssen is overigens nooit serieus in verband gebracht met een transfer naar Ajax. De linksbuiten, afgelopen seizoen aanvoerder van Vitesse, tekende deze zomer een driejarig contract bij Feyenoord. In de Eredivisie maakte Linssen afgelopen seizoen veertien doelpunten in 25 wedstrijden voor Vitesse.

Denk jij dat het Genoa van Schöne het cruciale duel met Hellas Verona met 2-1 wint? Zet in en krijg 7,30 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkjanklaas
Linssen heeft een grote kwaliteit en dat is doelpunten maken zelfs met het hoofd. Als hij bij Ajax zou spelen zeker goed voor 10-15 goals.
0 -1
Ajax27
Prima speler, maar gewoon niet nodig in dit Ajax. Juist prima dat ie voor een club als Feyenoord mag uitkomen.
0 -1
AlexIbarra
Ik vind Linssen geen goede voetballer maar wel een lastige aanvaller, type luis-in-de-pels.

Op zich zou je zeggen dat dit soort spelers in het buitenland toch ook wel op de radar zouden moeten staan? Nu gaat hij cashen bij Feyenoord, ik denk hooguit 1 miljoen per jaar.
Zandbak, Championship, banken in de serie A, naar de VS of Turkije, dat levert allemaal een stuk meer op lijkt me.

Aaron Ramsey verdient nu 20 miljoen p.j. doordat hij uit zijn contract liep bij Arsenal.
Als je Bryan Linssen heet ben je kennelijk aan het eind van je contract gewoon werkloos. ;)
0 -1
Jeugd
Linssen is niet het niveau dat we nastreven.
0 -1
Tinus
Linssen vind ik ook wel een goede voetballer en een leuke vent. Geeft vaak leuke en eerlijke interviews. Maar Ajax lijkt me echt te hoog gegrepen voor hem. Prima op z’n plaats in Rotterdam zuid.
1 -1
LammertAlbertus
Gerard van der Lem ziet het goed
0 -2
Frank1978
Volgens mij had hij iets te diep in het glaasje gekeken en zag hij dubbel toen hij dit over Linssen bij Ajax zei. Dat Feyenoord wel eens een lastige concurrent voor ons kan worden, ben ik het wel mee eens, al is het maar omdat de ED nou niet bepaald de sterkste competitie meer is en Feyenoord normaal gesproken veel punten gaat halen.
1 -1
Liam
Linssen gaat er wel aan bijdragen dat Feyenoord veel wedstrijden gaat winnen. Omdat de competitie zwak is zal Ajax daarom weinig mogen morsen.
Maar hij is niet goed genoeg om hier te spelen.
1 -1
Ajaxbrl
Hallo, we zitten niet meer in 2011-2015 ofzo..
0 -1
Maarten79
Echt een Feyenoord-speler. Een zogenaamde net-niet speler
0 -1
Paap
Ik niet.
0 -1
MPAjax
erg wisselvallige speler, soms wel aardig kan scoren maar nooit beslissend en zeker geen topper in europese wedstrijden
0 -1
Redrum
Daarom voor Feyenoord dus prima, want die hebben toch geen Europese ambities.
0 -1
WantAmsterdam
Nu ne, gewoon niet, dan liever spelers als Hansen of Antony die wisselvalliger zijn maar enorme potentie hebben.
1 -1
oxxer
Rookt Gerard van der Lem tegenwoordig dikke jonkos ipv sigaren?
5 -1
Redrum
Voor Feyenoord is Linssen een absolute wereldspeler. Bij Ajax heeft hij uiteraard niets te zoeken. Ik weet verder niet wat Gerard allemaal heeft zitten roken of zuipen, maar die lijkt aardig de weg kwijt te zijn.
4 -1
MankeNelis
Ze waren Gerard kwijt, maar hij is weer gevonden. Hij zit weer veilig in zijn kamertje.
8 -1
ajaxwestland09
Linssen hahahaha een 2de Anthony lurling doe hoeven wij niet
2 -1
wendoo9
Linssen is geen speler voor Ajax, maar wel een lastige tegenstander om tegen te hebben. Hij heeft scorend vermogen, is best snel en kan voor zijn lengte erg goed koppen. Hij staat ook vaak op de juiste plek. Denk dat hij voor dit Feyenoord een hele goeie aanwinst zal zijn die ook daar in de kuip zijn doelpunten mee gaat pikken !!! Voetballen kan deze jongen zeker en is zeker geen middelmaat zoals hieronder wordt geroepen !!
0 -2
voorkennis
Linssen geschikt voor Ajax, Feyenoord titel kandidaat.
Wat heeft Van der Lem zitten roken ??
7 -1
Redrum
Die heeft volgens mij aan een paar kristallen zitten hijsen.
3 -1
DarkDefender
Ik vraag me wel af hoeveel het nu uit gaat maken als men in de Kuip zonder publiek gaat spelen. Ze pakken thuis natuurlijk altijd veel punten.
1 -1
Bonno1978
Denk dat dit een uitspraak van Gerard van der Lam was...
3 -1
Oliveira
Maar goed dat Ajax bijna geen middelmaat meer haalt. Linssen is niet veel bijzonders.
5 -1
trodat4030
Dan moeten ze shirtjes van de kinderafdeling uit de fanshop halen. De shirtjes van de jeugd hebben namelijk een andere shirtsponsor..
2 -1
Adam24
Feyenoord heeft een goede eerste elf zometeen waarmee je in principe 14 van de 17 ED teams moet kunnen verslaan. Dus wat dat betreft zijn ze titelkandidaat. Linssen is natuurlijk niets voor Ajax.
2 -1
RuffRhythim
Linssen past helemaal niet bij Ajax hoe komt ie daarbij?
2 -1
xstaniox
Linssen wat voor Ajax?
Feyenoord serieuze titelkandidaat?
3 -1
RuffRhythim
ja snap ik ook niet. Die worden pas in 2040 weer een keertje kampioen ofzo
1 -1
Schip
Duidelijk. Ze spelen op resultaat en hebben goed ingekocht. Hun kampioensteam was echt niet zoveel sterker. Ajax heeft een jong team met vooral veel jeugdige talenten. Dan weet je dat de resultaten sneller wisselvallig zijn. Zeker als je CL ernaast speelt. PSV heeft niet geïnvesteerd, Feyenoord kon AZ redelijk lang bijhouden vorig jaar. Ze gaan echt wel meedoen hoor.

Alleen Linssen naar Ajax begrijp ik niet. Slimme speler, maar ook weer geen international. Dan zit je weer in de breedteaankopen.
1 -3
Frank1978
Ik moet het nog zien met Feyenoord. Toen Advocaat instapte vorig seizoen, kon het alleen maar beter gaan en hoewel de resultaten prima waren, was het spel nou ook weer niet heel denderend. We gaan het zien, zelf zou ik een titelstrijd tussen ons en Feyenoord best zien zitten, als het maar niet zo eindigt als in '17... ;-)
1 0
Schip
Het spel werd heel aardig hoor einde seizoen. Goede veldbezetting, aardige combinaties. Ze missen de echte individuele klasse zoals ze die hadden met Berghuis en Elia, maar die eerste is nog steeds niet weg.

AZ zou ook geen titelkandidaat zijn. Eerst hadden ze mazzel, toen zouden ze vast instorten in de tweede seizoenshelft, vervolgens stortten wij zelf in, toen zouden we AZ wel thuis met boter en suiker inpakken, en nu zijn ze geen kandidaat, maar is het in hun bol geslagen. Enfin. Als je de gemiddelde poster hier moet geloven zijn er geen concurrenten.
1 -1
Frank1978
Er zullen altijd concurrenten zijn, simpelweg omdat de ED nou niet zo'n hele geweldige competitie is. Ajax kan dan wel verreweg de meeste mogelijkheden hebben, maar normaal gesproken behalen clubs als Feyenoord en Psv gewoon ook heel veel punten. Wat betekent dat je je echt maar weinig misstappen kunt permitteren. Ik vind AZ overigens wel overschat. Zo goed speelden die niet hoor, hadden enorm veel moeite in wedstrijden waarin zij het spel moesten maken. Ze hebben zeker een leuk ED seizoen gehad, maar hun gedrag van de laatste tijd vind ik schandalig. Zoals ik al zei, ik zie een titelstrijd tussen ons en Feyenoord best zitten hoor. Maar ik moet het gewoon nog zien omdat er dalijk ook bij hen weer sprake gaat zijn van behoorlijke druk, iets wat er vorig seizoen op een gegeven moment nauwelijks nog was waardoor ze redelijk vrijuit konden ballen.
0 0
Juichtoon
Als Nijhuis ons niet zo benadeeld had (3 penalty's bij Groningen uit niet geven) waren we ws kampioen geworden.
1 -1
Frank1978
Dat was toch ook die wedstrijd waarin bij de 1-0 voor Groningen die overtreding op Onana gemaakt werd? Kwam Basje achteraf zeggen dat het misschien inderdaad wel een overtreding was, maar hij het maar door liet gaan, omdat Onana maar niet zo ver uit had moeten komen. Echt niet te geloven, maar sommige mensen blijven maar over "Lucky Ajax" reppen. Jaar daarvoor overigens bij Graafschap uit loepzuiver doelpunt van Ajax afgekeurd bij 0-0 stand.
2 0
Van Reenen
Sadist is racist
0 0
Van Reenen
Als je er nu bij had gezegd dat die Naaihuis een sadist is, wat ik echt geloof, had je een ijzersterk verhaal gehad. Ik nag je nu maar 1 duimpje geven, maar hadden er meer moeten zijn. Die Naaidoos fluit stevast tegen Ajax, als ie maar met z'n porem op tv kan komen bij Gijp en Derksen.
0 0
Frank1978
Hele misselijke vent in elk geval. Verzint gewoon zijn eigen spelregels en dan zijn er nog serieus mensen die hem een topscheidsrechter vinden ook. Zijn overigens doorgaans trainers en aanhangers van ploegen die het niet van goed voetbal moeten hebben. Ik vind het gewoon een aanfluiting dat zo'n vent wedstrijden op het hoogste niveau mag fluiten en als hij op het wedstrijdformulier staat, weet ik op voorhand al dat ik me weer ga ergeren.
2 0
mgtow
Heeeel misschien voor op de bank qua niveau maar daar wil je gewoon jeugdig spelertje hebben zitten.
1 0
johnantoni
Houd toch op
2 0
masterrr
Nee dat niet, wel heel nuttig voor onze vrienden uit rotjeknor denk ik
helemaal als je hem tegenover Larsson zet
2 0
3*stars*3
Aub zeg.
Linssen is in alles een speler voor categorie clubs als FCU en Fey.
Totaal geen Ajax type.
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Kom op Linssen, b-garnituur die past prima in rotjeknor...
1 0
ram
Het was geen verkeerde back-up geweest voor Promes. Goede speler met gif.
1 -6
ram
AS... fix nu een keer die enter toets op de app!
0 -4
trodat4030
Maar ff serieus, welke app? iOS of Android? Meld ik het even voor je.. AS leest geen reacties, dus het heeft ook geen enkele zin om er hier over te zaniken.
0 0
ram
Android inderdaad. Volgens mij lezen ze de laatste tijd inderdaad een stuk minder en de site/app gaan al jaren achteruit ondanks 'verbeteringen'... maar goed..

Als jij het kunt melden: top!
0 0
trodat4030
Ik ga er vanuit dat je wel de nieuwe AS Android app hebt? De IT is nu nog druk met de nieuwe app voor iOS, zodra die uitgebracht wordt gaan ze dit soort punten oppakken voor de eerstvolgende update voor Android. Dan weet je dat je er nog even last van zal hebben, maar dat ze het meenemen tzt.
0 0
trodat4030
Ik heb het doorgegeven, kan niks beloven, maar de IT afdeling is er nu iig van op de hoogte gebracht.
0 0
trodat4030
Ram, leer nou eens niet op die entertoets te drukken!

Het leven kans soms zó simpel zijn.. ;-)
0 0
ram
En dat doe ik dus omdat ik alinea's wel handig vind, als je iets meer wil schrijven. Dat zou anno 2020 toch wel mogelijk moeten kunnen zijn, lijkt me...
0 0
ram
Met Labyad en Lang hebben we echter andere maar ook aardige back-ups voor Promes.
2 -1
Ajaxxxisdebeste
Gaat het lekker met het op jezelf reageren?
7 -3
ram
Ik zeg toch net waarom ik dat doe man.
0 0