Swart weet het zeker: 'Dat gaat Wesley niet doen'

JesseTH, 03-07-2020 om 20:55, 4758 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Sjaak Swart gelooft niet dat Wesley Sneijder daadwerkelijk bij FC Utrecht terug zal keren als voetballer. De middenvelder flirtte de afgelopen dagen openlijk met de fans van de club én gaf aan erover na te denken, maar de jarige Swart gelooft er niet in.

'Wesley gaat dat niet doen', stelt hij dan ook in gesprek met Veronica Inside. 'Hij wil trainer worden, dus ik denk niet dat hij gaat voetballen. Ik denk dat hij een goede trainer kan worden, als hij het serieus oppakt. Ik denk dat Wesley het goed neerzet. Hij zet het goed neer. Dat vind ik ook van Rafael. Zet ze maar neer als duo.'

Sneijder is niet meer zo fit in zijn tijd als voetballer, maar volgens Swart hoeft dat in het trainersvak niet veel uit te maken. 'Je moet serieus zijn in het vak, maar je hoeft niet meer zo getraind te zijn als een voetballer. Je hebt trainers die niet eens meer kunnen lopen. Als je Sarri ziet lopen bij Juventus, dan kan ik er ook nog bij.'

Voor Mister Ajax zelf is het vrijdag een bijzondere dag, want hij viert zijn 82ste verjaardag. Swart werd niet vergeten, zo blijkt. 'Ik heb meer dan tweehonderd telefoontjes en berichten gehad. Dat is natuurlijk geweldig. Ik voel me goed en daar ben ik blij om', aldus het clubicoon.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4xbestevaneuropa
Ik had het nog wel willen zien als hij toen niet naar Nice was gegaan maar naar Ajax, ook al kwam hij in nice aan met een flinke trainingsachterstand.Ik geloof dat als Wesley 10 had gekregen bij AJax, hij nog zeker 1 seizoen heel goed had kunnen spelen.Want in de eredivisie en voor eigen publiek op de nederlandse velden had hij nog 1keer kunnen laten zien wat hij kon. Hij was toen ook al met utrecht aan het flirten en ging uiteindelijk naar nice waar ajax toen nog tegen speelde. Ik had sneijder nog wel een keer met 10 bij ajax willen zien spelen en met zijn linker een bal over 50 meter op iemands stropdas zien leggen.En mensen die roepen Had ajax nooit moeten doen. Je had dan een CL winnaar en iemand die een wk finale speelde, met een fantastische traptechniek en een figuur waar je talenten tegen op konden kijken. het ging anders en wesley begon te zuipen...Roepen dat je van het niveau messi en ronaldo had kunnen zijn als je meer voor het voetbal had geleefd en je bent zwaar de weg kwijt natuurlijk. Jammer dat zowel wesley als rafael nooit echt de drive en mentaliteit gehad hebben om jaren op de toppen van hun kunnen te spelen. Je loopbaan zo uit laten gaan zoals vd vaart deed, dat is hetzelfde als bij de abn amro gewerkt hebben, in de top, en dan aan het einde van je loopbaan in de supermarkt gaan werken. Want Van madrid, hsv, spurs eindigen op de bank bij betis en esjberg,dat is van een topbaan bij de abn naar vakkenvuller bij de aldi. Toch respect voor al het moois dat we van hen zagen in het Ajax shirt.
0 0
OdjePils
Dom verhaal, Wesley is een kleine dikke stink Utrechter!
1 -1
insectenverdelg
Sneijder is momenteel zo van het padje af dat ik nergens meer van opkijk.
1 -1