Derksen over AZ: 'Een beetje achterbaks'

JesseTH, 29-05-2020 om 21:40, 6708 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Johan Derksen is niet te spreken over de daden van AZ. De Alkmaarders waagden een korte poging om het Champions League-ticket van Ajax over te nemen, maar waren daar niet succesvol in. Zodoende blijft alles staan, inclusief het stopzetten van de Eredivisie, en daar is Derksen dan wel weer positief over.

'AZ heeft een hele slechte beurt gemaakt', zo oordeelt Derksen aan tafel bij Veronica Inside. 'Het is een beetje achterbaks. Het is onsportief. Als ze dat doen, doe dat dan. Ik zag die brief en er stond een advocaat onder waar ik nog nooit van gehoord had.'

Hans Kraay jr. snijdt een ander onderwerp aan. In Europa starten in juni weer enkele grote competities en dus zet Kraay vraagtekens bij de beslissing van de KNVB om het betaald voetbal al stil te leggen. 'Als Marc Overmars een keer roept of we de competitie zullen beëindigen… Dat doen ze in Spanje en Duitsland toch ook niet? We hebben het te snel beëindigd.'

'Dat is een koe in z’n kont kijken', countert Derksen hem vervolgens. 'Wat heb ik nou met Spanje te maken? Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen land. In de periode waarin Rutte het moest beslissen, zaten we iedere avond in spanning of de IC’s het aantal patiënten aankon. Dat was heel precair en dan neem je geen enkel risico.'

Denk jij dat het Leverkusen van Bosz met 1-3 wint op bezoek bij Freiburg? Zet in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JariHeijden
Dit is voor het eerst in lange tijd dat ik het met Derksen eens ben. Ook met de reactie op Kraaij.
0 0
Ansjo
TJa als het toch nog alsnog kan in de maand Juni zou ik het zeker toejuichen. Dan maar zonder publiek.
0 -1
Redrum
Johan Derksen als een Ajacied op een vreemde manier juicht: " Het is een schande! Wat een verwend en vies mannetje, ze moeten hem ontslaan!" Johan Derksen als AZ de grootste naai-actie van de 21e eeuw uithaalt achter de rug om van heel Nederland: " Dit is een beetje achterbaks."
1 -4
Meerkoet
Iedereen doet nu al of Corona nu helemaal weg is.
In China duurde het 5 maanden, wij zijn pas 2 maanden bezig!
En de mensen die ervoor geleerd hebben zeggen dat de kans bijzonder groot is dat er een 2de golf aan komt.
1 0
Deepblue
Als we iets weten dan weten we dat niemand het nog weet. Maar zelf al zal die tweede golf komen ben ik er niet bang voor. We weten meer, we acteren sneller en een deel zal al immuum zijn. Daarnaast is ook de eerste golf verre van desastreus gebleken.
Voorzichtigheid mag, angst laten aanpraten is ridicuul.
0 -1
Ajaxadept
Verteld Kraay er ook bij dat de competities elders uitsluitend zijn herstart vanwege de financiële belangen die daar aan vast zaten. Engeland bijvoorbeeld is een land wat zwaar getroffen is door het Corona virus, niet uitspelen van de competitie betekende een "verlies" van honderden miljoenen.
1 0
3*stars*3
Een beetje?!
Die Eenhoorn en die Huiberts riepen heel het seizoen al dingen, waarmee alle sympathie van Az beetje bij beetje wegvaagde.
Ook dat gelul dat Az niet wil verkopen aan de concurrent etc.
Az is geen topclub, ze hadden afgelopen seizoen wel een top team voor ED begrippen.

Overigens moet Kraay jr nou niet indruk gaan wekken alsof Overmars zoveel power heeft, om het seizoen 19/20 op te doeken.
Maarja Hansie is ook een kakkie...
4 -1
Redrum
Klopt, AZ heeft een topseizoen gedraaid, maar heeft het toch gepresteerd om alsnog alle goodwill die ze hadden in één klap te verpesten. En dat komt volledig door het duo Eenhoorn en Huiberts.
1 0
Amsterdam1900
Ja precies dat wat Derksen zegt, maar ook Frankrijk, Belgie en Schotland zijn geeindigd om maar eens wat te noemen. Of dat nou kleinere competities zijn maakt niet uit, we zijn echt niet de enige en wij hebben allemaal verschillende middelen voor de impact van dit virus. Hier moeten we het allemaal mee doen en het wordt tijd dat Nederland die beslissing gaat accepteren. Verandering hier in aanbrengen zou helemaal een lachertje zijn.
0 0
JOHANisGOD
De laatste alinea.

Spijker/Kop
3 0
JSF
Zowaar ben ik het een keer, twee keer eigenlijk, eens met bromsnor.
5 0
Van Reenen
Kraag jr zal wel nooit een senior worden, leeghoofd als hij is. ADO en RKC zijn er als eerste clubs mee naar buiten gekomen. Ajax en AZ sloten zich daarbij aan en als Overmars iets roept, valt iedereen over hem heen. Tja, hoge bomen.....
3 0
insectenverdelg
Daarbij heeft niet Overmars, en ook niet de KNVB maar het kabinet besloten om niet te voetballen. Wel had er mss een ander besluit kinnen zijn als de betaald voetbal tak in zijn geheel plannen had gemaakt en deze tijdig hadden voorgelegd aan het kabinet, maar de beslissing voor geen betaald betaald voor 1 september is echt door het kabinet genomen.
2 0