Stevens: 'Van Drongelen kan mee bij Ajax'

FinnDekker, 28-05-2020 om 17:45, 7767 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Huub Stevens heeft Rick van Drongelen kwaliteiten genoeg om in de Nederlandse top te spelen. Dit zegt de oud-trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad. De 21-jarige speelt momenteel bij HSV, dat donderdagavond tegen VfB Stuttgart speelt. In Duitsland voetbalt men namelijk inmiddels weer.

'Jammer dat dit in Nederland blijkbaar niet kan op die manier. Het was toch geweldig geweest, als we nu van de titelstrijd tussen Ajax en AZ hadden kunnen genieten voor de televisie? Of van de strijd om Europees voetbal? Dan hadden clubs tenminste op sportieve gronden wel of geen prijs gepakt', citeert de krant de voormalig coach.

Stevens geniet van het Duitse voetbal. De 66-jarige kijkt dan ook uit naar het duel van HSV. De directie van Ajax zou ook eens moeten kijken, vindt Stevens. En dan met name naar Van Drongelen, die eerder bij Sparta Rotterdam speelde. 'Van Drongelen heeft alles in zich om zich van talent te ontpoppen tot volwassen verdediger.'

'Van Drongelen zou zo mee kunnen bij Ajax, Feyenoord of PSV. Dat zegt wel iets over hoe goed hij is. Voor zijn ontwikkeling is het alleen wel noodzakelijk dat hij komend seizoen op het hoogste niveau uitkomt in Duitsland. Dan kun je pas echt zien tot wat hij in staat is. Wat vaststaat: Van Drongelen is een zeer interessante speler', besluit Stevens.

Denk jij dat het Leverkusen van Bosz met 1-3 wint op bezoek bij Freiburg? Zet in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkjanklaas
Paar Duitse wedstrijden gezien. Stevens kijkt met een Duitse bril op. M.u.v zeg de top 4, 5 valt er zeker zonder publiek weinig te genieten, weinig frivoliteit te ontdekken.
0 0
DS
Hij kan niet eens mee in de 2e Bundesliga. Laat staan in de Championsleageu.
0 0
debarbaar
Stevens moet zich maar niet uitlaten over het Nederlandse voetbal. Nee van Drongelen kan niet meer bij Ajax. Van Drongelen is een typische Duitse hardloper en dus doodloper. Stevens heeft de neiging alles wat Duits is zwaar te overschatten.
0 0
Ferd
Alleen op zijn uiterlijk al is hij meer een Feyenoord speler dan een Ajax speler.

Bij Sparta was hij veelbelovend, maar hij is in Duitsland voetballend zeker niet beter geworden.
1 0
Illegaal
haha Huub maar dan wel in Ajax 2.... ik heb hem vanavond weer eens zien voetballen bij HSV maar hij was slecht zoals gewoonlijk... eerlijk gezegd is hij een waardeloze verdediger.
Ik kan best begrijpen waarom hij hem aanbeveelt bij Ajax want als v Drongelen er ook maar een beetje van kon dat had hij hem aangeboden bij zijn clubs Psv en Schalke
0 0
Mikee
Proost Huub! Maar niet teveel meer, ziet niet alles met helder.
0 0
10Sneijder10
Vanavond gezien, wat een zielige vertoning samen met die neanderthaler Letschert.
0 0
Illegaal
Letschert ging nog wel maar die van Drongelen dat is slappe hap.
0 0
afca1985
Ik vind het niks, bij Jong Oranje oogt het altijd chaotisch als ie aan de bal is, ik krijg er een Mike vd Hoorn gevoel bij
0 0
Illegaal
Mike vd Hoorn is veel beter die heerst in de lucht en ook in de lucht is van Drongelen zeer kwetsbaar.
1 0
Dit is mijn club
Nee, denk ik niet. Vind hem voetballend beperkt en hij blijft in Duitsland met name op de been vanwege zijn inzet en mentaliteit.
2 0
Soccerskins
Ajax, Feyenoord en PSV zijn niet meer met elkaar te vergelijken. Inmiddels ligt ons niveau wel wat hoger.
2 0
Kingoffdatoilet
Zeg maar gerust veel hoger
0 0