Druk op Schreuder neemt toe bij Hoffenheim

StijnDoornhof, 26-05-2020 om 15:45, 2712 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

TSG Hoffenheim-trainer Alfred Schreuder voelt de druk op hem en zijn ploeg na een reeks tegenvallende resultaten toenemen. Dit vertelt de voormalig assistent van Erik Ten Hag bij Ajax in gesprek met De Telegraaf.

Afgelopen zaterdag speelde TSG Hoffenheim gelijk (1-1) bij hekkensluiter Paderborn. Een typerende uitslag voor de vorm waarin het elftal van Schreuder verkeert en een uitslag die de kritiek deed aanwakkeren. 'Ik heb de kritiek gezien en kan dat begrijpen', begint Schreuder, die zijn ploeg niks verwijt. 'We zijn uiteraard niet tevreden met de resultaten. Maar de jongens hebben alles gegeven.'

TSG Hoffenheim wist in de laatste zeven Bundesliga-wedstrijden geen één keer als winnaar van het veld te stappen (vier nederlagen, drie gelijke spelen). Hierdoor is de ploeg afgezakt tot de negende plaats op de ranglijst. Eerder dit seizoen verbrak TSG Hoffenheim nog het clubrecord door zes keer op rij te winnen. Volgens Schreuder hoort wisselvalligheid bij deze spelergroep. 'We mogen niet vergeten dat het voor sommige spelers hun eerste seizoen is in de Bundesliga. De ontwikkeling van spelers als Christoph Baumgartner en Robert Skov is erg positief', aldus Schreuder. 'De volgende drie wedstrijden zijn cruciaal, maar we kijken nu alleen naar Köln.'

Denk jij dat Wolfsburg de eerste goal maakt, maar niet wint in Leverkusen? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Drukwerk1968
Dit was toch het tactische meesterbrein waardoor Erik zo goed presteerde?
3 -3
Spectre
Schreuder was belangrijk als sociale verbinder net zoals Ten Cate bij Barcelona onder Rijkaard, daar liepen ze allemaal weg met em net zoals de Ajax spelers deden met Schreuder.
0 0
Woodenshoe1
Typisch geval van een echte assistent, niet sterk genoeg als hoofdtrainer.
1 0
milan-jantje
Kom lekker terug naar huis Alfred altijd welkom
4 -3
Freddy
Naar huis? Die man is hier een jaartje geweest
3 -1
milan-jantje
Ja en wat voor jaar en wat een indruk heeft deze man achtergelaten.
1 -1
Drukwerk1968
Nu blijkt hoeveel..... Bij Twente niet goed, met ten Hag bij Ajax wel, nu weer niet. En vol blijven houden dat het aan Alfred ligt? Ik denk dat ten Hag beter is dan de meesten denken.
2 0
brullie
Precies en blij dat jij het ziet. Maar met Alfred zie ik hem graag weer Ajax 1 leiden moet ik zeggen...
0 -1