'Denk niet dat Ziyech ooit nog terugkeert bij Ajax'

BartVeenstra, 10-04-2020 om 10:35, 14029 views, ELF Voetbal Magazine |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Sonny Silooy ziet Hakim Ziyech na zijn aanstaande vertrek bij Ajax niet snel terugkeren bij de Amsterdamse club. Dat vertelt de oud-verdediger in een interview met ELF Voetbal Magazine.

'Ik denk niet dat hij ooit nog terugkeert bij de club', zegt Silooy, die vindt dat Ziyech het bij Ajax geweldig gedaan heeft. 'Daar moet je groot respect voor hebben, maar dat betekent niet automatisch dat je een super-Ajacied bent. Hij gaat nu een paar jaar bij Chelsea spelen en als hij het daar goed doet, is hij het boegbeeld voor die club. Wie weet wat hij daarna gaat doen...'

Silooy geeft aan dat Ziyech zijn periode bij Ajax nooit meer zal vergeten. 'Ajax blijft in je bloed zitten. Het is aan hem om te bepalen wat hij daarmee doet. Populair zal hij blijven. Hij is niet voor niets twee keer uitgeroepen tot Ajacied van het Jaar door de supporters, dus hij heeft iets gedaan waardoor zij van hem houden. Daar draait het voor supporters uiteindelijk om.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaciedRK
Trots dat we hem - ondanks alle negativiteit eerder - vier jaar hebben kunnen bewonderen. Smullen geblazen vaak.
1 0
Libero
Je weet het nooit. Sommige spelers aarden niet goed in het buitenland, zoals Theo Jansen. En reken maar dat áls hij naar Nederland terugkeert hij naar Ajax terugkomt. Al was het maar vanwege het salaris dat hij nergens anders kan verdienen of de speelstijl uiteraard, maar ik wil graag geloven dat hij inmiddels wel van Ajax is gaan houden.
0 -1
Sanalologo
Blijft pijnlijk dat deze jongen is uitgescholden en geduwd. Plaatsvervangende schaamte als ik er aan denk. Stelletje tokkies.
4 -1
OdjePils
Goed verhaal Sonny.
1 -1
behangdelul
Oke, en deze mening is gebaseerd op ...welke feiten?
0 -3
El Mas Mejor
Ik heb dan ook liever dat spelers blijven tot hun 25ste / 26ste en nooit meer terugkeren dan dat ze weggaan op hun 21ste en terugkomen op hun 33ste.
19 0
Chesterson93
Helaas zijn wij geen Europese top. Ben al blij dat jongens als Donny en André op hun leeftijd nog bij Ajax zitten, met hun ervaring van dien.
2 0
RayJordaan
Precies
4 0
Ajaxxxisdebeste
Precies helaas hebben we hem nog iets korter gehad als die de jeugdopleiding had doorlopen, maar het zou ideaal zijn als ze pas rond hun 27ste weggaan.
5 0