Derksen: 'Daar heeft Ziyech geen zin in'

FinnDekker, 08-04-2020 om 20:50, 8082 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Johan Derksen denkt dat Hakim Ziyech niet zit te wachten op het uitspelen van de Eredivisie. De spelmaker speelt volgend seizoen bij Chelsea en loopt in een dergelijk scenario het gevaar dat hij een slechte start maakt in Londen. Bijvoorbeeld als hij zijn been breekt. 

'Dat gelul ook dat spelers vanaf 1 juni in dienst blijven totdat de competitie afgelopen is', doelt Derksen op de plannen van de KNVB en de FIFA. 'Dat moeten die spelers ook willen? Ik denk niet dat Ziyech na 1 juli bij Ajax wil spelen met het risico dat hij na de competitie geblesseerd naar Engeland gaat. Daar heeft die jongen helemaal geen zin in.'

'Willen alle spelers wel spelen? Die Evgeniy Levchenko zegt dat de spelers willen spelen, maar dat vind ik zo generaliserend. Ik kan me heel goed voorstellen dat er een hoop spelers zijn die niet willen spelen. We moeten beginnen niet meer te luisteren naar de FIFA', besluit Derksen in gesprek met Veronica Inside.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Ziyech gaat geen Ajax shirt meer dragen. Of nu Derksen gelijk heeft of niet
2 0
ghouleseddik
Ja, want hij kan niet op de eerste training in Londen zijn been breken. Of zich verstappen als 'ie het vliegtuigtrapje op Heathrow afloopt.
2 -1
Woodenshoe
Ik denk dat Johan gelijk heeft. Ook al staat Chelsea het toe, dan vrees ik dat we niet veel meer aan Hakim zullen hebben.
1 0
AFCAMM
Jammer. Dit had ik niet gezocht achter Hakim, maar als zijn beste vriend het zegt...
3 -3
B.dykstra
Och God die gek heeft Ziyech gesproken denkt hij mocht hij wel willen,weet zeker dat hij nooit met die gekke Derksen zou praten
1 -1
OdjePils
Hakim en Derksen zijn vrienden dus hij zal het wel weten...
1 -1
kevinski94
Is goed zeiksnor
2 -2
OpaVerteld
Blijkbaar korte lijntjes tussen Derksen en Zyech...?
Durf serieus geld te zetten op het feit dat beide heren nog nooit een woord gewisseld hebben.
2 -3
Wout1988
het is alleen na 1 juli
3 0