‘Opgefokte Ten Hag slecht voorbeeld voor spelers’

BartVeenstra, 28-02-2020 om 12:20, 2542 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Valentijn Driessen vindt het schrikbarend dat de spelers én trainer van Ajax zich donderdagavond lieten gaan tijdens het Europa League-duel met Getafe. Volgens de journalist van De Telegraaf hadden de Ajacieden zich meer bij het voetballen moeten houden.

'De sfeer in de Johan Cruijff ArenA was verschrikkelijk opgefokt, eigenlijk al voor de start van de wedstrijd', zegt Driessen in een video van De Telegraaf. 'Dat was ook bedoeling, maar de trainers en spelers gingen er volledig in mee. Daar moet je je voor kunnen afsluiten. Zelf moet je alleen denken aan voetbal en dat deed Ajax in het begin niet. Daardoor kwamen ze ook met 0-1 achter.'

Volgens Driessen liepen de spelers van Ajax haast 'met het schuim op hun bek'. 'Ook Ten Hag vloog naar de trainer van de tegenstander. Wat heb je daar te zoeken? Hij begon over het verdedigen van een speler (Daley Blind, red.). Spelers gingen mee in het verhaal. Dat is een slecht voorbeeld. Ten Hag moet de wedstrijd analyseren, kijken waar het fout gaat en dat herstellen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mung
Uitgerekend TH die nog kritiek op Babel uitte na die act van Babel in Madrid. Dit was gewoon pijnlijk om naar te kijken. Wat was de beheersde, visonaire gentleman Bosz destijds een verademing. Haal die man terug!
0 0
bdsngsfs
Je moet ook goed kunnen verliezen. Verliezen met opgeheven hoofd, maar met respect voor de tegenstander. Je mag het een stel jandoedels vinden, maar naar buiten toe hou je respect. Op zijn minst omdat het gewoon heel slecht op jezelf reflecteerd.
Je vertegenwoordigd namelijk ook je club. Ik zie een trainer van Barca, of spelers van Barca niet snel zichzelf zo voor schut zetten met dat woedende gedrag. Komt een beetje over als een stampend kind. Niks tegen Ten Hag verder, maar dit was beneden zijn niveau. Net zoals dat gedrag van sommige spelers.
0 0
Schip
Driessen heeft hier gewoon een punt. De energie van het publiek gebruik je anders.

Maar goed, alles kwam samen. Alle frustratie van de uitschakeling CL, slechte resultaten EL en competitie, vertrek en terugslag blessure Ziyech. Maar daar ben je prof voor.

Gewoon een echt slechte performance gekleurd door frustraties.
2 -1
Ton70
Valentijn neem ik allang niet meer serieus. Zit alleen maar onzin te verkondigen. Kijk maar een keer naar VI en je weet genoeg. Riooljournalist pur sang...
2 -2
fanforeffer
Als je de falende spelers (Tadic ,Babel, Martinez ) steeds maar blijft opstellen en andere spelers na een fout (Schuurs, Eiting ) gelijk straft krijg je een ongemotiveerd Ajax . En dat is wat we de laatste tijd zien .
4 -1
JSF
Ik raak opgefokt door die Driessen. Altijd maar lullen van af de zijlijn zonder verantwoording over z’n falende stukken af te hoeven leggen
0 -6
Redrum
Er zijn hier blijkbaar 5 Falentijn-fans op dit forum.
0 0
ajaxdordtt
Erik is dit ook allemaal niet gewend. Hoe kan je verwachten dat iemand die op zijn niveau heeft gespeeld weet wat er Europees gevraagd wordt? Doe mij maar lekker een Sneijder oid als coach, kan ten Hag de trainingen verzorgen.
1 -3
NaarCLbeker5
Kijk eens naar de Europese resultaten van Ten Hag
0 -1
de-Ajacied
Juist het gedrag van Ten Hag, vd Beek, Tadic en Babel gaf het elftal en de echte supporters energie. Getafe had het door de agressieve sfeer een stuk zwaarder dan vorige week
Dit maakte er echt een thuiswedstrijd van
Jammer voor Valentijn en alle moraalriddertjes
4 -2
ajaxdordtt
Wat hadden ze het zwaar.
2 -2
Web
Ajax liet zich gek maken, soms snap ik het ook, zo irritant
Maar schuim op de bek van de spelers
Wat een gek die Driessen
3 -1
Good Luck
Ja Valentijntje, makkelijk scoren knulletje. Doet Ten Hag niets dan kun je weer zeiken dat hij niet voor zijn spelers opkomt. En ook weer een artikeltje plaatsen dat de relatie met de selectie is verstoord.
Fijn kun je ook weer lekker makkelijk scoren met je vrienden van VI.
5 -2
7172AFCA7395
Precies. Ten Hag mag best eens laten blijken hoe hij er over denkt.
Zolang het maar binnen de perken blijft.
1 0
BRAMHOUTEN
Driessen is gisteren weer een aantal keren klaargekomen bij het schrijven van dit stukje. Heeft zich een jaar in moeten houden maar nu kan hij weer helemaal los op ten hag en ajax. Ik hoop echt dat deze engnek een keer tegen een trein rijdt
3 -1
Oliveira
Ten Hag heeft Ajax toch wel even goed voor lul gezet. Beroerde opstellingen en een slechte houding. Dank je Ten Hag! Als je dan zulk gedrag toon dan doe je plicht en zorg ervoor dat je wint, met als resultaat dat je doorgaat.
3 -6
MarcoB1971
Jongen wat ben jij een droevige supporter zeg. Als je alles zo goed weet waarom ben jij dan geen trainer van Ajax. Vorig jaar was alles zeker fantastisch en gaat het wat minder is het allemaal slecht en waarom Tadic nu zo lang contract bijvoorbeeld. vorig jaar was iedereen dolgelukkig dat het gelukt was. Wat een droeftoeters hierop AS. Kom eens met objectieve argumenten dan alleen met onderbuik opmerkingen
2 0
OdjePils
Ik weet wel waarom hij geen trainer van Ajax is hoor :)
0 0
JSF
Hoop dat jij op je werk ook alleen op je resultaat wordt beoordeeld... enge supporter
3 -3
Oliveira
Je moet je emoties onder controle houden. Is dit je nooit verteld?
2 -3
Web
Is je dit nooit verteld?
Jou opmerking is sterk, poeh
1 -1
Ajax4proud
Driessen blabla, een trainer mag zijn speler beschermen, hij schreeuwt niet en raakt ook niet aan. Zie er niks verkeerds in. Het is beoordeeld en beide hebben geel gehad, move on it's getting old..
3 -1
RusselWestbrook
Ik vond de uitleg van ten Hag meer dan afdoende.
6 0
Labrador
Valentijn, Erik kwam op voor zijn speler. Dat heeft hij na afloop ook zo uitgelegd. Maar goed, iedereen weet het beter. Iedereen is zelf een benoemd trainer.
6 -1
HenryVakH1972
Die Driessen is echt gek hoor
4 -1
ajaxxcied4life
Als Erik met een stoicijns gezicht strak voor zich uit zou hebben gestaard, dan had Valentijn gezegd dat hij te weinig pit uitstraalt en dat overslaat op de spelers.
3 -1
NatureTwo
Absoluut, je laat je wederom uit de tent lokken en geeft het verkeerde voorbeeld naar je spelers..

En ja, ik vond het echt een tering ploeg met een nog veel vervelender instelling maar dat wist je na vorige week en toch doe je weer hetzelfde.. Geld ook voor Donny en Daley...
1 -3
Redrum
Ik zag de titel en ik dacht meteen: dit moet Valentijn zijn. En ja hoor.
4 -1