Gijp: 'Van de Beek slaagt honderd procent bij Real Madrid'

ThijsZwagerman, 26-02-2020 om 22:05, 7382 views, Veronica |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

René van der Gijp is ervan overtuigd dat Donny van de Beek zal slagen bij Real Madrid, als de Ajacied daadwerkelijk naar de Madrilenen verkast. Real Madrid is al langere tijd nadrukkelijk geïnteresseerd in Van de Beek en Van der Gijp zou die overstap dan ook wel zien zitten. 

‘Van de Beek maakt ook in Spanje twaalf doelpunten, daar ben ik van overtuigd. Hij zou honderd procent slagen bij Real Madrid’, klinkt de analyticus zeker van zijn zaak bij Veronica. Volgens Van der Gijp komt dat doordat Van de Beek een ander type speler is dan veel andere Real Madrid-middenvelders.

‘Ik denk wel dat het lekker is dat je een speler hebt die meters maakt in de diepte. De meeste middenvelders die zij nu hebben, Modric, Kroos, Isco, komen namelijk allemaal in de bal. Hij (Van de Beek, red.) is er eentje die niet in de bal komt, maar in de diepte gaat’, legt Van der Gijp uit.

Toch ziet de oud-profvoetballer ook welke risico’s er kleven aan een mogelijke overstap naar Real Madrid. ‘Van der Vaart, Sneijder en Robben zijn daar ook mislukt, dus hij moet wel een beetje geluk hebben. Aan al die Ajax-spelers hangt door dat succesvolle Champions League-jaar daarnaast ook een astronomisch bedrag. Daar kunnen die spelers niets aan doen, maar ze worden wel allemaal te duur verkocht. Daar hebben De Jong en De Ligt ook last van. Dat geldt straks ook voor Van de Beek.’

Denk jij dat Ajax na een verlenging tegen Getafe doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 21,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4xbestevaneuropa
Geloof ik helemaal niks van, bij madrid heb je nog veel meer druk dan bij ajax. Alsof hij zo even elke week in de basis staat daar. je ziet nu toch dat Vd Beek gewoon lekker meespeelt bij Ajax, hoe vaak blinkt hij uit? Als e zelfs tegen heracles etc. niet de beste van het veld bent. Vd Beek speelt nog te vaak onopvallend.Ga eens kijken wat voor bijzondere dingen hij deed in zijn laatste 10 wedstrijden bij Ajax.Hij zal het niveau wel aankunnen, maar om te slagen bij madrid en wekelijks basis te staan is toch echt meer voor nodig. De middenvelders die er al spelen hebben een streepje voor.Geloof er niks van dat hij zo even basis gaat spelen en erin blijft staan.
0 0
Duif63
Waar Frenkie faalt, slaagt Donny misschien juist wel.
0 -2
Weloveajaxxx
Gijp zegt t. Dus zal wel
0 0
PetrusKeizer
ik denk dat t bij Real niet alleen maar om diepgaan gaat, Rene.
0 0
3*stars*3
Ik gun Donny echt het beste maar imo past hij daar daar totaal niet.
Real en de fans geilen ook op grotere namen en zeker als het team nog niet echt top is, voor Real begrippen.

ALS Donny vertrekt, lijkt de Bundesliga echt een perfecte competitie voor hem.
1 0
ajaxdordtt
Als je het bij Real niet redt kun je nog naar praktisch elke Bundesliga club. Niks te verliezen.
1 0
Cupmetgroteoren
Honderd procent zeker dat ie daar niet zal slagen. Je moet sowieso van zeer goede huize komen om bij een topclub te komen, omdat je daar met andere wereldtoppers concurreert. Zelfs van der vaart, sneijder en robben mochten daar vertrekken, zo hoog waren de eisen na de eerste galacticos periode. Van de beek is een klasse minder dan deze drie spelers en zelfs twee klassen minder dan robben.

Zelfs de jong zal het lastig krijgen om bij Barca te slagen, omdat ie daar met een wereldtopper als busquets concurreert. De ligt concurreert bij juve met een wereldtopper als chellini. En deze twee spelers schat ik ook een klasse beter dan van de beek. Van de beek zal kunnen slagen bij een club als Spurs, elke andere topclub is te hoog gegrepen.
2 -2
Tinus
100% zeker zelfs. En als ik het goed lees is het niet eens jouw mening, maar echt zoals het gaat gebeuren. Wauw!
1 0
PetrusKeizer
ik denk dat niemand op AS met jou kan concurreren. In domheid en selfkickerij. Ja, die BayernvanNederland misschien.
1 -1
ajaxdordtt
Als jij het 100% zeker weet is de kans groot dat hij gaat slagen.
2 -3
Cupmetgroteoren
Welke voorspelling van mij is niet uitgekomen dan? Ik voorspelde dat de jong het niet goed zou doen bij barca, dat de ligt geen basis zou worden bij juve, dat Ajax zou worden uitgeschakeld door getafe, dat Getafe twee keer zou scoren tegen Ajax, dat Ajax in de CL eruit zou gaan, etc. Alles wat ik zeg klopt, in tegenstelling tot jouw oneliners. Van de beek is niet goed genoeg voor Real, zo simpel is het.
1 -5
3sterren
Ajax moet nog spelen tegen Getaffe, vanavond wel te verstaan ...
1 0
ajaxdordtt
Jomandametgroteoren
2 -1
de-Ajacied
Gijp wil het liefst alle Ajax spelers zo snel mogelijk het land uit
0 -4
FUBAR
Op basis van wat? Valt bij Ajax nauwelijks op nu hij juist zou moeten op staan.
1 0
wladimir
Van de Beek heeft dit seizoen goede wedstrijden gespeeld. Aan het einde van het seizoen gaat Ronald Koeman beoordelen of het allemaal goed genoeg was voor een basisplaats op het EK. Als dat niet lukt. Moet hij dan wel bij Ajax vertrekken?
0 0
3*stars*3
Sneijder, Van der Vaart en Robben waren internationals en hebben meer laten zien dan Donny.
Die gingen daar ook ten onder.
Niet alleen kijkend naar voetballende kwaliteiten maar bij zulke clubs, komt er ook veel meer om de hoek kijken.

Die voorzitter kan morgen met een kater wakker worden en zo beslissen om een Havertz voor zoveel miljoen te halen en als toetje een Mbappé.
Donny moet zich niet gek laten maken.
1 0
ajaxdordtt
Dat is 15 jaar geleden. Totaal niet relevant voor nu.
1 -1