Borst: 'Vormcrisis van Amsterdam tot Pluto'

FinnDekker, 24-02-2020 om 07:10, 3707 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax is momenteel ziek, zwak en misselijk volgens Hugo Borst. De blessures van een aantal sterkhouders zijn de Amsterdammers de afgelopen weken fataal geworden. Maar het gaat niet alleen op dat vlak fout voor de koploper, ook de keuzes van Erik ten Hag zijn volgens Borst discutabel.

'Een blessuregolf en een vormcrisis die reikt van Amsterdam tot Pluto hebben van Ajax een kwetsbaar elftal gemaakt. Donderdag tegen Getafe en gisteren (zondag, red.) tegen Heracles was Ajax zelfs zieltogend. Zonder Ziyech en Blind zwalkt Ajax als een dronkenman, maar eenmaal terug stapelen ook zij fout op fout op fout', aldus de columnist van het Algemeen Dagblad, die vervolgens wijst naar het zwakke spel van Dusan Tadić en Ryan Babel.

'Ik heb altijd te doen met Erik ten Hag als hij wordt gekielhaald, maar hij maakt zeer ongelukkige opstellingen en/of wisselt verkeerd. Gisteren creëerde hij een janboel. Met de typische pinchhitter Klaas-Jan Huntelaar start je geen uitwedstrijd, en al helemaal niet op het kunstgras van Heracles, waar Ajax al jaren niet goed uit de voeten kan', oordeelt Borst kritisch.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
krachtpatser66
1 ding is wel zo: nu had je Dolberg goed kunnen gebruiken. Kijk wat hij uithaalt bij Nice. Scoort toch wel veel. Veel te vroeg verkocht. Had nog van waarde kunnen zijn.
1 -1
DMDTagz
Is helemaal niet te zeggen dat Dolberg hier ook zo zou scoren. Het huwelijk Dolberg/Ajax is een ongelukkig huwelijk (geworden). Het is wat het is, even goede vrienden.
0 0
krachtpatser66
Alleen maar klagen, klagen en nog eens klagen. Ga eens achter je clubbie staan nu ze het moeilijk hebben. Allerlei suggesties voor ETH heeft geen zin, omdat hij gewoon niet het kwaliteits materiaal heeft. Hij kan niet anders. Veltman, Neres, Promes nog geblesseerd, Ziyech en Blind nog niet 100% fit. De helft van de basis mis je in principe!. Ik kan alleen hopen dat ze snel terug zijn.
1 0
de-Ajacied
Een paar nederlagen op rij en alle kakkerlakken komen onder hun steen vandaan
3 -2
Vierendertigste
Het is heerlijk voor deze "deskundigen"om nu eens lekker te gaan roeren, maar in het voetbal kan het zomaar omslaan en de grote AD-favoriet na 7 wedstrijden (met veel geluk, falende scheidsrechters, een intimiderend thuispubliek enz) ook weer eens 2 wedstrijdjes verliest.
Ze zijn de Coolsingel al aan het klaar maken aldaar, maar het zal er niet van komen!
0 0
31xAjax
We kunnen alleen maar hopen dat het kampioenschap alsnog wordt veiliggesteld, misschien de beker ook nog maar vooral dat Bayern ons van Erik ten H. verlost.....(al lijkt me dat stug)
5 -1
pimp
Tadic in de spits en Eiting erin
2 0
RayJordaan
En Babel eruit
2 0
oudzuid2
helemaal eens wb KJH, had gewoon Tadic in de spits gezet
0 0
Duif63
Je hoeft niet gestudeerd te hebben om deze conclusie te trekken.
3 0
Truth
Borst is een lul, maar hij heeft hier wel volkomen gelijk
5 0
Boer Gijs
Als zelfs Hugo doorheeft dat Hag er een janboel van maakt, dan is wel duidelijk dat Hag klaar is. Hag out. Schreuder in
3 -3