Swart: 'Traoré nog niet rijp voor Ajax 1'

JesseTH, 17-02-2020 om 18:15, 8541 views, Alles op Swart ; YouTube |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Sjaak Swart is van mening dat het allemaal nog niet van een leien dakje gaat bij Ajax. Zo is hij van mening dat de invulling van de achterhoede nog niet op orde is én acht hij Lassina Traoré nog niet klaar voor een basisplaats in Ajax 1.

'Áchterin vind ik het nog steeds niet kloppen', begint Mister Ajax te vertellen bij Alles op Swart. 'Als ze aan de bal zijn, moet je proberen vooruit te spelen. Niet altijd breed of terug. Álvarez heeft dat nog veel meer dan Martínez. Ik denk dat Martínez nog beter is op het middenveld. Dan staat Daley achterin met Schuurs. Dat vind ik prima.'

De invalbeurt van Klaas-Jan Huntelaar tegen RKC Waalwijk kan Swart wel bekoren. 'Ik vind Traoré een aardige speler, maar nog niet rijp voor het eerste van Ajax. Als je aanvallend speelt en veel in het strafschopgebied van de tegenpartij komt, dan is Huntelaar de beste. Hij is een killer. Maar kom je niet zo veel in het strafschopgebied, dan kun je beter met Tadić in de spits spelen. Dat vind ik toch al het best.'

Een andere aanvaller, Ryan Babel, komt nog niet geheel uit de verf sinds zijn meest recente terugkeer bij Ajax. 'Ik vind hem nog een beetje te onrustig. Als hij een bal moet doodleggen, dan springt hij te ver weg en moet hij weer in duel om hem terug te verdienen. Als hij buitenom gaat, houdt die back hem echt niet tegen.'

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelBoerebach
De spijker op de kop. Helemaal 100% eens met Mr. Ajax.
0 0
LammertAlbertus
Traoré is niet van Ajax 1 nivo, leuke spits voor FC Groningen Heracles Heerenveen

Dolberg onder Bosz was pas een echte Ajax spits met pure klasse hij had toen echt alles .
0 0
ram
Onzin. Traore doet het prima in het eerste. Hij moet alleen iets scherper voor de goal worden, maar dat komt wel.
2 0
Babangida83
Helemaal eens met Swart. Traore is ok, kan prima in de Eredivisie omdat de rest van t team compenseert. Maar moet nog een stap maken. Wel heel doeltreffend, en dat is ook wel fijn.
3 -3
Lazell
Vind het juist andersom. Kan voetballend prima mee, is ijzersterk en kan goed spelen als aanspeelpunt en kan weggestuurd worden in de diepte. Alleen mist ie nog af en toe wat grote kansen, die op je op Getafe niveau erin móét leggen.
1 0
Pheadrus
Allereerst is Traore nog steeds O19 junior. Doordat hij zo groot en stevig is wordt over het hoofd gezien dat hij nog heel jong is. Ik vind hem hel goed in de kleine ruimte en hij weet bijna altijd een medespeler te vinden. Ik was fan vanaf de eerste oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Hij is de toekomst. Veel effectiever dan Dolberg.
6 0
Babangida83
Grappig, als ik Traore ergens niet goed in vind, dan is dat wel in de kleine ruimte :-)
4 -3
4xEC1
De wijze waarop Traoré speelt doet me denken aan Stefan Petterson. Die kreeg ook wel wat kritiek dat hij als spits relatief weinig scoorde maar was als aanspeelpunt heel erg goed. Maar we kunnen nu nog niet oordelen vind ik. Komt pas net kijken.
3 -1
Duif63
Sorry hoor maar als je 2 spitsen absoluut niet met elkaar kan vergelijken zijn het Petterson en Traore. Als je Petterson kan vergelijken met iemand van het huidige Ajax, is dat alleen met Tadic
0 -1
megaonion
Traore tikt al met Ajax op een manier mee wat ik Klaas nog nooit heb zien doen. Ik denk dat u er naast zit meneer Swart, deze man is al geweldig en zal alleen maar beter worden.
8 -10
Antafca
ik ben wel fan van traore. Nu al zo sterk op die leeftijd kan alleen nog maar beter worden natuurlijk
8 -2
insectenverdelg
Klaas is een ideale pinchhitter op dit moment. Als een Traore de verdediging moet heeft gemaakt nog 30 minuten alles geven. M;aar basis moet hij zeker niet meer staan. Traore zou ik voorlopig zeker zn minuten laten maken ( waarbij echt niet alles basis hoeft) doet me nog steeds denken aan Kluivert. Sterk hoed kaatsend en kan een doelpunt maken. Verwacht niet dat hij echt een hij snel een doelpuntenmachine wordt, maar wel heel belangrijk voor t team kan worden.
11 0
Ajax27
Traore doet je denken aan Kluivert.... moehahahahahaha, ohh echt het niveau hier op AS. Het wordt echt met de dag treuriger hier. Man man man...
3 -4
Cupmetgroteoren
Huntelaar = passé. Is ook nooit een Ajax spits geweest, voetballend afschuwelijk en scoort altijd tegen de kleintjes.
2 -25
ram
Zit jij altijd met een stijve pik te wachten op het aantal minnetjes en negatieve reacties op jouw posts? Het lijkt er echt op alsof je expres de meest vuile en verkeerd bullshit opschrijft, puur om te shockeren.

Echt ongelooflijk wat je dag in dag uit uitkotst hier.
1 0
PierreHeno
Periode Ajax 2006-2009: 76 goals in 92 eredivisiewedstrijden. In sz 2011/2012 was hij bij Schalke topscorer in de Bundesliga met 29 goals. En bij Ajax sinds 2017 alweer 38 goals in 71 eredivisie wedstrijden. Volgens mij schort het hier bij jou enigszins aan objectiviteitszin.
9 0
PetrusKeizer
gek, ik weet toch niet beter dat hij (onder andere) bij Ajax gespeeld heeft. en altijd in de spits. en nooit geweten dat er iets mis is met een spits als die, voor Ajax spelend, tegen de kleintjes scoort.
6 0
ajaxrulesz
Voetballend komt er nu een voorhoedespeler bij uit Brazilie en die blaast iedere huidige aanvaller van het huidige Ajax weg op dat vlak.
0 -3
FreddyAX
Man wat ben jij toch een minkukel.
15 -2
Cupmetgroteoren
Wat is er niet waar aan dan? Jij wordt ook opgewonden van droge verf op een pallet? Want zo speelt Huntelaar namelijk.
3 -11
PierreHeno
Huntelaar maakte tegen RKC zijn 358ste doelpunt in clubverband. De spits maakte ook 42 doelpunten voor het Nederlands elftal en moet op de eeuwige topscorersranglijst alleen Robin van Persie (50) voor zich dulden. Dat hoeft hij echter niet als het gaat om zijn totaal aantal doelpunten. Er is geen Nederlander die kan tippen aan Huntelaar qua aantal gemaakte goals.
2 0
insectenverdelg
Liever met droge verf dan alles met zwart en wit. Want enige vorm van nuance is nog nooit in jou reacties aanwezig geweest.
5 0
PetrusKeizer
verf op n pellet? oh, wacht.palet.
1 -3
Schip
Ha ha.
2 0
3*stars*3
Idd geen type Ajax spits maar om nou te zeggen dat hij altijd tegen de kleintjes scoort?
Ja ook maar kan mij veel toppers herinneren waarin Klaas heeft gescoord.
4 0
Cupmetgroteoren
Nou de laatste drie jaar niet hoor. En ook in zijn eerste periode bij Ajax scoorde hij vooral tegen de subtoppers en kleintjes.

Huntelaar in de opstelling vind ik echt pure armoede.
2 -7
brullie
Misschien is het rendement terug gelopen en logisch op die leeftijd (kijk hedendaags naar Messi) maar hij is van zeer groot belang geweest voor Ajax. Als je dit niet ziet snap je erg weinig van het spelletje...
0 0
4xEC1
Huntelaar was echt f*cking belangrijk in zijn eerste periode bij Ajax, scoorde bijna altijd. Het eerste half jaar bij Ajax (2e seizoenshelft) had hij 17x gescoord nadat hij dat seizoen ook al 17x bij Heerenveen had gescoord. Ga me niet zeggen dat dat alleen maar tegen de kleintjes was. Kan me nog goed herinneren dat Huntelaar juist heel cool bleef, wie ook de tegenstander was.
2 0
de-Ajacied
Swart legt altijd de vinger op de zere plek en heeft altijd in alles gelijk.
2 -11
Duif63
Niemand heeft altijd gelijk, zelfs ik niet ;-))
0 0
stopperspil
Traoré heeft geen actie in huis en schiet (nog) te weinig op doel, wel een goede kaatser en vast aan de bal.
1 -7
KajanoKlaassen
Assist tegen Vitesse gezien? En de actie daar voorafgaand?
7 -1