Janssen stelt combinatieteam van Ajax en AZ samen

ThijsZwagerman, 15-12-2019 om 11:40, 11221 views, VTBL |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Theo Janssen heeft in opdracht van VTBL zijn combinatie-elftal van Ajax en AZ gemaakt. Op zes van de elf posities kiest Janssen voor Ajacieden. Met name Hakim Ziyech kan daarbij op goedkeuring van de oud-Ajacied rekenen. 

‘Die is bepalend en heeft veel risico in zijn spel, waar ik wel van houd. Dat zou ook mijn aanvoerder zijn. Ik vind dat mooie spelers de band moeten dragen, en Ziyech is een fantastische speler, zó sierlijk. Hij werkt keihard, daar heeft hij echt stappen in gemaakt. Voor mijn gevoel is hij ook de leider van Ajax’, zegt Janssen over Ziyech. 

De oud-prof geniet echter ook van Ajax’ huidige aanvoerder, Dusan Tadić. ‘Dat is gewoon een hele goede speler die bezig is aan een goed seizoen. Vorig seizoen was hij nog wel wat beter, maar die laat nog steeds zien dat hij zo sterk is aan de bal. Een genot om naar te kijken.’

Naast Ziyech en Tadić behoren ook André Onana (‘Hij staat misschien wel in de top 5 beste keepers van de wereld’), Nicolás Tagliafico (‘Een echte balafpakker’), Daley Blind (‘De beste centrale verdediger die we hebben’) en Donny van de Beek (‘Een moderne middenvelder die alles wel onder de knie heeft’) tot het combinatieteam van Janssen.

Combinatieteam Ajax en AZ volgens Theo Janssen:

Onana; Svensson, Blind, Tagliafico; Midtsjø, Van de Beek, Koopmeiners, Ziyech; Stengs, Boadu, Tadić.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
10Sneijder10
Oke, en nu? Dit is echt 0,0 toegevoegde waarde maar ik ben van theo niet anders gewend.
0 -1
Web
Moet wel zeggen dat het de beste spelers van AZ zijn
Wijndal is ook een goede speler
0 0
Babayaka
Ajac stond 6punten voor, door een offday is het 3.
Geen enkele speler van az heeft wat te zoeken bij ajax. Dat heeft het verleden ook al eens uitgewezen.
Ik snap het ophemelen van az niet zo.
Zelfs als az wint vandaag word ajax kampioen.
2 -1
Suarez16_
Tja het erge is als het straks "de klassieker" is ga je weer van zulke lijstjes krijgen. Iedereen weet dat er 0 feyenoorders in de buurt komen van het Ajax elftal. Dat blijkt ook uit 15 pnt voorsprong in de Eredivisie, het hele vorige seizoen en 10 pnt in de CL vs 5 ptn in de EL. Wat ga je krijgen? Een combinatie elftal met botteghin, karsdorp, fer en berghuis ipv Schuurs/Veltman, Mazraoui, Martinez en Neres om het niet 11/11 voor Ajax te laten worden. Terwijl iedereen met gezond verstand ziet dat het wel zo is. Bij FOX of VI zijn ze gewoon bang om ook maar iets pro-Ajax te zeggen omdat ze dan weer 100 boze mailtjes uit eindhoven en rotterdam krijgen die hun abbonement gaan opzeggen voor die Jodenzender.
1 -1
Babayaka
Nou ja iik heb zelf opgezegd omdat ik het negatieve gelul, en het anti ajax gehalte zo irritant vond. Ben beniuewd hoeveel ajaxgezi de abonnees dan fox hadden en nu dan niet meer.
Voor cub fans is fox gewoon verschrikkelijk.
Maar ook voor voetbalfans lijkt me dat denigrerende toontje en het altijd maar weg willen lullen van de beste spelers in de competitie. Persoonlijk intresseerd me het voetbal over de grens niet. En als je echt objectief er naar zou kijken, dan zie je dat het voetbal ook niet veel beter is. Meer geld ja, maar. Ook daar zie je de gea elke week weer grabbelen en over houdbare ballen duiken.
Maar als een keeper van utrecht dat doet word er om gelachen.
0 0
Van Reenen
Gun die lui ook wat. Ze zijn beter in het samenstellen van lijstjes dan in voetballen. Besteed je energie aan nuttiger zaken.
2 0
Suarez16_
Hahaha zeker, maar vind het altijd zulke onzin.
0 0
Suarez16_
Tja leuk altijd die combinatie elftallen voor toppers, maar 343 met 2 backs bij de laatste 3 en Van de Beek als rechtermiddenvelder dan snap je er weinig van en wil je gewoon 4/5 az spelers er in hebben. Zeker als je Promes en Martinez negeert. Een combinatie team Ajax-az vanmiddig zou maar 2 spelers van az er in hebben en dat zijn stengs en boadu. Als Promes en Neres fit zijn gewoon 0. Misschien svensson nog boven Nous/Dest, maar koopmeiners en midstjo zeker niet boven Martinez en ze dan allebei opstellen in een 343 slaat nergens op.
0 0
Suarez16_
Maar goed bij de volgende Ajax-psv zal er wel weer zo'n elftal komen en dan zullen ze viergever, dumfries en bergwijn gaan opstellen boven Blind, Mazraoui en Promes om het niet 10/11 in het voordeel van Ajax te maken terwijl dat wel gewoon zo is.
0 0
Antafca
En clasie dan???
1 0
Labrador
Leuk. Goed verhaal
0 0
Joseph
Mijn combinatieteam zou zijn: Onana, Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico, Van de Beek, Martinez, Ziyech, Neres, Tadic en Promes.

Ik vind er oprecht niet 1 beter van AZ! De bank is een ander verhaal, met de blessures van Promes en Neres, had ik Stengs en Boadu er heel graag bij gehad..
2 -1
Mathobo
Dest boven mazraoui, verder ben ik t met je eens.
1 -2
31xAjax
5 is wellicht wat overdreven maar als je stelt niet 1 heb je er oprecht niet zo veel kijk op....
3 -5
Joseph
En dan Stengs boven Ziyech verkiezen op 10 en Tadic op linksbuiten zetten. Denk dat wel duidelijk is wie er niet zo veel kijk op heeft..
2 0
31xAjax
omdat ie beter is daar dan Ziyech....
0 -5
Web
Maak je nu niet belachelijk
3 0
Web
Echt volharden in die onzin
Ziyech is een geweldige 10
3 0
AjaxPassion
Wie zou je er uithalen dan, in Joseph zijn opstelling?

Het is dat Theo Janssen er een 3-4-3 Van maakt om het leuk te brengen voor AZ, maar die opstelling klopt van geen kant, die zou zoek gespeeld worden door dit Ajax.
1 0
31xAjax
Onana, Mazraoui, Schuurs, Blind, Nico, Martinez, vd Beek, Stengs (10), Ziyech, Boadu, Tadic....
0 -3
AjaxPassion
Tadic moet of in de spits óf op de bank in deze. Is echt veel minder op links, dan zou ik daar eerder Promes neerzetten. Dus Boadu of Tadic is een te billijken keuze. Ik zou persoonlijk ook voor Neres kiezen t.o.v. Stengs. Maar daarbij ook maar net waarom een wedstrijd vraagt. Maar dat die twee zeker bij Ajax zouden passen is duidelijk. Koopmeiners ook absoluut een aanvulling (Als reserve/variant optie).
2 0
31xAjax
Eens, Ik twijfelde tussen Tadic op links of Promes maar ook Idrissi is daar een optie want die heeft wel een aktie. Koopmeinders ipv Martinez idem.....
0 -4
Zuiderling
Op 010 wel van toepassing...
0 0
insectenverdelg
Ok.
1 0