De Zeeuw en Kraay zouden tegen AZ starten met Lang

ThijsZwagerman, 15-12-2019 om 10:50, 8498 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Demy de Zeeuw en Hans Kraay jr. zouden tegen AZ ‘gewoon’ met Noa Lang in de basis beginnen. De jongeling speelde tegen Valencia geen goede wedstrijd, maar volgens het duo verdient de Ajacied nog steeds een basisplaats.

De Zeeuw zag dat Lang het moeilijk had tegen Valencia, maar verwacht dat de flankspeler daar alleen maar van heeft geleerd. ‘Ik zou gewoon weer met hem starten, want ik denk dat het een goede les voor hem is geweest. Lang heeft écht het talent. Bovendien ben je er ook niet zeker van dat Huntelaar de hele wedstrijd gaat brengen wat je van hem hoopt. Dat is volgens mij steeds de afweging, of Huntelaar het gaat brengen of dat je met Lang start’, concludeert De Zeeuw, die tijdens zijn carrière voor zowel Ajax als AZ speelde.

Kraay is het met de oud-middenvelder eens. ‘Ik zou ook gewoon met Lang starten. Tadić dan als vrije nummer negen, met Van de Beek daar kort achter. Ziyech vanaf de rechterkant… Dan heb je alle goede spelers bij elkaar. Bovendien heeft Ten Hag op dit moment niets beters. Ik kan het Lang niet kwalijk nemen dat hij niet het niveau haalt dat Promes de laatste weken haalde. Dat is heel normaal. Hij heeft drie wedstrijden in de basis van Ajax 1 gespeeld’, neemt Kraay het bij Goedemorgen Eredivisie op voor Lang.

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij AZ? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OpNaarNummer4
Is het niet gewoon een idee om met Traore te starten? Heeft wel de diepgang die we zo missen momenteel en is denk ik niet minder ver dan Lang. Lang doet het prima hoor, maar denk dat we nu juist wat diepte kunnen gebruiken.
1 0
Web
Met de voorhoede Lang, Tadic en Dest eventueel, in iedergeval een snelle speler, die voor diepte zorgt. Dat is zeker veel minder dan met Neres en Promes
Maar je houd dan de rest van het team in tact, het geliefde middenveld met Martinez, Ziyech en Donny
Ik denk dat Ten Hag dit zeker gaat overwegen?
Zal ook gezien hebben dat het toch niet werkt met Alvarez
0 0
Ferd
Tadic op links, Lang op rechts, Traore in het centrum
0 0