'Álvarez te weinig voor Champions League-niveau'

ArthurV, 09-12-2019 om 22:20, 8965 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

René van der Gijp verwacht niet dat Erik ten Hag Noussair Mazraoui tegen Valencia CF als middenvelder gaat opstellen. Dat laat de analist weten aan tafel bij Veronica Inside.

'Hij gaat Mazraoui niet meer op het middenveld zetten, daar is hij nu klaar mee', vertelt Van der Gijp. 'Je hebt dat nu twee keer gedaan en dat is twee keer zó erg tegengevallen. Maar ik vind die Álvarez ook niet veel toevoegen. Voor het niveau Champions League vind ik dat als middenvelder te weinig.'

'Van dat hele elftal hoef je alleen maar je hopen dat Tadić, Ziyech en Van de Beek het voor je gaan doen', meent Van der Gijp. 'De rest doet het niet.' Johan Derksen sluit zich aan bij zijn tafelgenoot en plaatst een kritische noot over Noa Lang. 'Hij wordt ontzettend geroemd, maar bij balverlies is hij echt te beroerd om mee te verdedigen. Dat viel mij erg tegen.'

Denk jij dat Ajax en Valencia met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DiAngelo
Heb Alvarez nog geen slechte wedstrijd zien spelen op t middenveld. Hij brengt juist balans, anders dan Mazroui die ik liever als rechtsback zie. Verder heeft Alvarez lengte, iets wat we tekort komen wanneer hij niet speelt en tegen de Spanjaarden juist t verschil kan maken. Wat mij betreft mogen ze alle 3 basis: Lang, Alvarez en Mazroui. Dest vind ik iets te nonchalant in de laatste wedstrijden. Prima voor n invalbeurt.
5 -10
AjaxDaniel
Ik wil Alvarez gewoon op CV staan. Ik denk dat hij daar niet meer weg te slaan is als hij de kans krijgt.
3 -1
AlexIbarra
Ik ken Valencia niet zo goed en weet niet wat hun zwaktes zijn, wat natuurlijk zwaar meeweegt voor de opstelling. Maar ik denk niet dat we met Marin of Mazraoui als RVM morgen het middenveld van Valencia echt weg gaan spelen.

Misschien toch maar wat meer de strijd aangaan met Martinez - Alvarez en de vier man voorin het creatieve werk laten doen?
Niet echt des Ajax maar in de eerste twee groepswedstrijden werkte het ook.

Benieuwd wat Erik ervan maakt.
1 -1
Jari_held
Valencia heeft met torres, coquelin en parejo een erg beweeglijk en voetballend sterk middenveld dat hun snelle spitsen goed kan wegsteken. Belangrijkste is om goed druk op die gasten te zetten zodat ze die pass niet zo makkelijk kunnen geven. Ik zou met donny op 10 spelen als extra scorende speler dichtbij tadic omdat we promes missen. Maar donny kan ook goed drukzetten op zijn middenvelder. Martinez en alvarez op het middenveld denk ik
0 0
Tinus
Noa Lang raakte notabene geblesseerd aan het begin van de wedstrijd tijdens het meeverdedigen. Lijkt me dus een beetje overdreven reactie van Derksen.
2 0