Boskamp: 'Ajax gaat die partij winnen'

FinnDekker, 22-10-2019 om 09:55, 6742 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jan Boskamp denkt dat het een hele lekkere week kan gaan worden voor Ajax. De Amsterdammers spelen thuis tegen Chelsea (woensdag) en Feyenoord (zondag). Ajax heeft een grote kans om beide wedstrijden te winnen, denkt de ras-Feyenoorder. 

'Ajax heeft ook niet lekker gespeeld', doelt Boskamp voor de camera van Veronica Inside op RKC-uit. 'Maar Ajax heeft gewoon meer kwaliteit dan wij. Je moet de instelling veranderen, een bezieling krijgen, dat is het werk van Jaap (Stam, red.).' De Klassieker gaat zondag om 16.45 uur van start in de Johan Cruijff ArenA. 

Kan Ajax ook een resultaat halen tegen Chelsea, luidt de volgende vraag. 'Honderd procent. Ik verwacht dat Ajax die partij gaat winnen. Er staan allemaal jonge jongens in bij Chelsea. Ajax is gewoon een hele stabiele ploeg. Ze kunnen Chelsea wegspelen.'

Denk jij dat Tadic scoort en Ajax wint van Chelsea? Zet in en krijg 3,40 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Boskamp heeft het over zondag.
0 0
Suarez01
Wordt imo geen walk-over tegen Chelsea, maar met dezelfde beleving en spelopvatting als vorige wedstrijden CL , hoog druk zetten, ze meteen bij de strot grijpen maar wel alerter in de omschakeling :
3-1. Die walk over komt dan zondag wel, lekker.
0 0
Cupmetgroteoren
Zowel united als Spurs speelden Ajax weg, dus ik verwacht balbezit voor Chelsea en een gevaarlijker chelsea. Ik vind de Engelse clubs de laatste jaren gewoon te sterk voor Ajax.
1 -9
Juichtoon
Dag Trolletje. AS houdt deze poster eens in de gaten.
2 0
Ajax4xbestevaneuropa
Iedereen die chelsea zo aan het ophemelen is.Natuurlijk is ajax kwetsbaar en hebben ze zwakke punten, maar als we nu al bang worden en ontzag tonen voor chelsea, zullen we dan meteen maar vragen of we alvast naar de europa league kunnen.
0 0
Juichtoon
14 maanden geleden wist Dikke Jan nog niet of de nr 2 van NL van de nr 2 van België zou gaan winnen.....hij moest het nog maar zien.
0 0
Dennis1964
Chelsea is gewoon favoriet maar de bal is rond. Tegen Feyenoord zijn wij favoriet maar ook dan is de bal rond.
1 0
Hans Kraay Jr.
Als je naar Feijenoord kijkt zou je bijna denken dat ze daar met een vierkante bal spelen.
0 0
ram
Iemand die gewoon "de bal is rond" serieus gebruikt. En twee keer zelfs. Okay... haha
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
Calimero, hoezo chelsea favoriet?omdat ze PL spelen en meer geld hebben? Als je dit chelsea ziet en hun spelers en je vindt ze nog favoriet dan is ajax tegen red bull salzburg ook de underdog. Als je halve finale CL hebt gehaald ben je gewoon top 4 van europa, dat de ligt en de jong weg zijn betekent niet opeens dat je geen status meer hebt. Noem eens 5 bekende namen bij chelsea die morgen mee kunnen doen. De trainer heeft nog de grootste naam van allemaal. Chelsea heeft al jaren lang weinig tot niks meer gepresteerd in de CL, als we daar bang voor moeten zijn. Hooguit 50/50 kansen, maar zeggen dat chelsea favoriet is, als je nota bene nog thuis speelt ook, dan ben je wel echt een psv/calimero state of mind.
0 -2
VeChain
Ja daarom. Onze spelers zijn goed in het spelen met een ronde bal.
1 0
Cupmetgroteoren
Chelsea is een ijzersterk team. Vorig jaar de Europa league gewonnen en dit jaar nog beter.
Ajax heeft zwakke plekken. Middenveld is zwak, centrale verdediging niet al te sterk. De bank is ook heel matig. Chelsea is favoriet en kwalitatief beter. Ajax zal deze streak gewoon niet kunnen volhouden met zo weinig kwaliteit. Ergens moet het misgaan.
0 -5
Ajax4xbestevaneuropa
Nou nou, de EL winnen, dan miet je wel ijzersterk zijn. En als je top 4 bent van europa zoals ajax dat halve finale CL haalde?Of dat telt niet meer nadat de jong en de ligt weg zijn? Ik heb 5x chelsea gezien dit seizoen 90min. Als je daar bang van wordt dan kan je ook tegen rkc uit beter thuisblijven.
0 0
Babayaka
Benieuwd wat je donderdag verteld. Wanneer ajax onverhoopt toch wint.
Chelsea is zwak en was nog slechter dan Valencia
0 -1
Schip
Chelsea heeft gewoon het voetballende vermogen erdoor heen te spelen bij Ajax. En daarbij zijn ze misschien jong, maar wel gewend om hoog tempo en intensiteit wedstrijden te spelen.

Maar Ajax is dat in CL verband ook. En Ajax laat zich gewoon niet snel gek maken. Ja, het middenveld klopt nog onvoldoende en we teren op voetballend vermogen van Ziyech en Tadic - en Blind - maar Valencia is niet minder dan Chelsea hoor.

Je beschrijft het Chelsea van jaren terug. Dat bestaat niet meer. Maar het zal close worden. Ajax gaat met de juiste instelling gewoon weer een ouderwetse CL avond neerzetten. Ik hoop dat TH het lef heeft net als tegen Juve eens talenten op het middenveld erbij te zetten, als de wedstrijd er om vraagt.

Als Chelsea niet bang voor ons is, waarom zouden wij het dan wel zijn voor Chelsea? Agressief spelen en laten zien waar AJax voor staat. Dan sta je al 1-0 voor.
1 0
Cupmetgroteoren
Nee, ik beschrijf het Chelsea van vorig jaar, toen ze de EL wonnen en Engeland Europa domineerde, en het Chelsea van nu, dat beter is dan vorig jaar en het prima doet. Mensen op dit forum kunnen dat niet geloven omdat ze aan Ajax bias lijden,aar Chelsea is écht kwalitatief beter dan Ajax. Die kunnen twee basiselftallen opstellen. Wat heeft Ajax op de bank? Niks. Ook de basis van Ajax is toch niet geweldig. Er is echt drastisch versterking nodig bij Ajax wil het geluk niet een keer opraken. Ofwel vanuit de jeugd ofwel met een topaankoop in de winterstop. Ik vind het elftal echt uit balans en gewoon matigjes met weinig voetballend vermogen.
0 -1
Schip
Ah, je bedoelt het Chelsea met Hazard?
0 0
JesseMKB33
"Dit jaar nog beter" Hahaha jij blijft me ook keer op keer weer verbazen.
1 0
Cupmetgroteoren
Het is gewoon zo slimpie. Ze zijn dit jaar nog beter dan vorig jaar, toen ze de EL wonnen,
Wat snap je er niet aan?
0 -1
GvanderK
Pracht vent die Jan
1 -1
Joseph
Als ze ook maar een moment denken dat dit een gewonnen pot is, gaan ze gewoon nat tegen Chelsea.
0 -1
Willem410
Boskamp onze knuffel Feyenoorder.
Zag hem gister bij VI, ze belde hem op voor zijn verjaardag.
Jan tegen wie moeten jullie zondag? Dat woord krijg ik niet uit mijn strot.
Dat moet Sjaak Swart is zeggen als ze hem naar Feyenoord of Psv vragen, dan is Nederland te klein.
Bij Jan vind iedereen het schitterend, over het goeie voorbeeld naar de jeugd toe geven gesproken.
1 -1
ajaxdordtt
Boskamp is het voorbeeld van gezonde rivaliteit.
1 -1
Web
Je loopt een keer tegen een nederlaag aan in Europa, maar laten wij hopen dat ze uit deze twee wedstrijden toch 3 punten over houden.
Best zwakke plekken in dit team, maar wij zullen het zien
0 -3
ajaxdordtt
Werelds
0 -3
Labrador
Gewoon 100% gefocust zijn vanaf minuut 1. Ook tegen Feyenoord. Vreet ze op.
3 -3
ajaxrosenberg
Tot nu toe zit het allemaal behoorlijk mee, dus ik verwacht dat we binnenkort tegen een zeperd aanlopen. Thuis winnen en uit verliezen van Chelsea zou trouwens geen probleem zijn, dan ben je er al bijna.
3 -5
Suarez16_
Zie ons in de Eredivisie niet snel tegen een zeperd oplopen. Tegen rkc was het was minder, maar de eerste 9 wedstrijden waren we elke keer veel beter. Ook van feyenoord moet gewoon makkelijk gewonnen worden gezien het kwaliteitsverschil.
1 -1
Ajax412
Juist door dit zelfvertrouwen is het heel normaal dat de spelers (die ook gewoon mensen zijn) een keer met de neus tegen de muur oplopen. Dat zou in de topsport niet moeten mogen, maar toch gebeurt het. Gelukkig hebben we nu ervaren spelers met meer stabiliteit, door die gasten als Tadic en Promes win je zo'n wedstrijd van afgelopen weekend, waar je die voorheen verloren zou hebben (met alleen maar jonge talenten in je team). Tegen Chelsea en Feyenoord is de instelling geen probleem, dat zijn prachtwedstrijden. De kleinere potjes, daar moet je professioneel in kunnen blijven.
1 -1
Web
Zo werkt het nu een keer, het zijn geen robots
Ik kan mij best voorstellen, dat het zaterdag lastig was voor de jongens,
Net terug van de Interlands en de komende Europese wedstrijden die er aan komen. Te gemakkelijk om het op inzet af te schuiven
3 -1
EersteAanname
Eens. Het is ook iets van alle tijden en je ziet het overal terug. Het blijven mensen. Ik verwacht een mooie pot morgen die beide kanten op kan vallen. De Ajax-supporter in mij zegt 2-1, de objectieve realist 1-1.
0 0