Timmer: 'Voor Ten Hag is die rust prettig'

FinnDekker, 16-10-2019 om 22:55, 6147 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Marco Timmer is de selectie van Ajax vrij fit teruggekomen van de interlandbreak. Hier en daar is men nog wat vermoeid of zijn er lichte klachten, maar van ernstige blessures is geen sprake. Gelukkig, want er staan belangrijke duels op het programma.

Eerst speelt men nog tegen RKC. 'Zo'n duel wordt al snel bestempeld als telraam-wedstrijd. Het lijken verplichte tussendoortjes voor Ajax. Maar je kan tegen dit soort tegenstanders geen misstap veroorloven. Het is heel duur puntenverlies. Maar zelf nemen ze deze duels erg serieus. Met een trainer als Erik ten Hag hoef je je daar niet druk om te maken', aldus Timmer voor de camera van Voetbal International.

Van de internationals werd deze periode niet al te veel gevraagd door de bondscoaches, concludeert de verslaggever. 'Sommigen hebben maar één wedstrijd gespeeld, of helemaal niet. Voor Ten Hag is dat heel prettig. Deze spelers kregen lekker rust in een overvol programma.' Zo kwamen bijvoorbeeld Lisandro Martínez en Dusan Tadić niet in actie.

Hakim Ziyech

Hakim Ziyech keerde zelfs eerder terug in Amsterdam. 'Hij heeft wat lichte klachten, hij is een beetje oververmoeid', stelt Timmer. 'Het is voor Ajax goed dat hij zijn rust pakt. Hij zal er tegen Chelsea willen staan, twee keer.' Deze Champions League-duels komen eind oktober en begin november aan bod.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAMM
RKC moet gewonnen worden, daar mag geen sprake zijn van een verrassing. Gelukkig speelt Vertonghen er niet meer.
0 0
Hagmag
Ik neem aan dat Ziyech er ook tegen de "kakkerlak" wil staan. Een mooi en uitgelezen moment dit ongedierte gruwelijk te vernederen in de JC Arena. Ze doen het nu al dun in de broek om die verschrikkelijke reis met de bus richting JC Arena af te gaan leggen. Ik adviseer Willem van H te H al vast te gaan beginnen met het schrijven van zijn wekelijkse collum. Al zou deze heel kort kunnen zijn.
"We zijn vernederd tot aan het bot. Op alle fronten kwamen we te kort. Ajax was superieur en de vraag is of Jaap Stam op dit moment de trainer is, die dit zwalkend F..... verder kan helpen".
Ik kan daar nu al van genieten.
2 -3