Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Swart: 'Vanaf de eerste minuut aanpakken'

FinnDekker, 18-09-2019 om 22:30, 6419 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Sjaak Swart denkt dat Ajax zondag gaat winnen van PSV. De Amsterdammers gaan op bezoek in Eindhoven voor het zesde duel in de Eredivisie. Beide clubs hebben dertien punten gehaald tot op heden. Mister Ajax voorspelt een 1-2 overwinning van Ajax.

Als de ploeg van Erik ten Hag wil winnen, moet het alleen wel verdedigend beter staan dan tegen LOSC Lille het geval was. 'Ik heb dinsdagavond genoten van het spel en de passie, maar toch geven ze vier, vijf keer een kans weg. Onana redt twee keer op fabuleuze wijze en twee ballen werden zo maar over geschoten. Tegen PSV zitten die er zo maar in, hoor', aldus Swart in gesprek met De Telegraaf.

'Vanaf de eerste minuut aanpakken dat PSV', tipt het erelid zijn club vervolgens. 'Zij gaan niet direct in de aanval en wachten op het foutje van Ajax. Dat flikken ze altijd. En als je dan – net zoals in 2016 met Arek Milik – meteen die goal maakt, dan heb je ze half liggen. Dan moeten zij het spel maken en dat kunnen ze niet.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Whazzza
Waarom zouden wij moeten? Het is in hun stadion hoor. Gewoon een keer op 0 0 spelen. Graven zij zich in? Prima. Laten we het balletje op eigen helft rondgaan met meeste balcontacten voor onana. Doodsaaie wedstrijd waar niks gebeurd is ook niet ons probleem. Is alleen sneu voor ons uitpubliek. Maar het is wel in hun stadion, dus zij krijgen 30.000 fluiters en verliezen krediet van eigen supporters.

Komen ze de tweede helft wel dan ligt er ineens ruimte en kunnen ze hun favoriete bezigheid, op de counter spelen, niet uitvoeren
0 0
MK77
Kweet niet. Ik zou eerder gedoseerd druk zetten anders speel je hen echt in de kaart met die counterspelers. Laat hen maar eens proberen het initiatief te nemen
1 -1
Cello
Ik heb het al eerder gezegd. Dat PSV het goed doet heeft te maken met het feit dat ze drijven op de kurk, die voorhoede heet.
Die 3 a 4 spelers die ze voor op hebben lopen doen het gewoon goed. Maar die van ons doen het in de voorhoede ook goed. Ik zou iig Neres, Tadic en Ziyech voor geen van de aanvallers van PSV willen ruilen!.

Waar Ajax sowiezo het verschil gaat maken moet het middenveld en de achterhoede van PSV zijn. Met Hendrikx en Rosario o.a. op hun middenveld moeten wij toch echt de boventoon kunnen voeren, Hun middenveld vind ik gewoon in kwaliteit een heel stuk minder.
En die verdediging vind ik ook gewoon belabberd met Dommefries, Boscagli, Baumgartl en Viergever. Maar de slag moet gewonnen worden op het middenveld en daar zie ik ons gewoon als de beste, hands off.
En dan die voorhoede van ons speelt hun hele verdediging op een hoop.

En tuurlijk....ook PSV zal wel kansen krijgen, ieder team krijgt vrijwel elke wedstrijd kansen. Ik denk aan 1-3 a 1-4 voor Ajax.
1 0
Simpelishetmoeilijkst
Swart heeft gelijjk. Eerst scoren, en dan moeten die lampjes aanvallen, en dat is moeilijk voor dat counterplorgie.
0 0
Labrador
Laten we 1 ding afspreken hier. Als we verliezen is het seizoen niet voorbij, mag ten Hag blijven, is Overmars geen lul en het is niet direct de schuld van Marin of Veltman.
23 -3
Rentokill
Alleen als van Bommel in de pers verklaart dat 'dit de kampioenswedstrijd was' ;-)
0 0
Schip
Alleen akkoord als Schreuder de credits krijgt, wanneer we winnen.
3 0
RuffRhythim
Haha ja je weet dan al wat er gaat gebeuren.
Gelijk iedereen over de zeik, ruzie met elkaar, harde verwijten, iedereen #OUT en dat soort zaken...

Wat er zondag ook gebeurt: de competitie wordt zondag echt niet beslist hoor.

Wij worden namelijk gewoon kampioen....
1 0
Labrador
Haha mooi he. Ik zei het vorig jaar al na PSV uit. De competitie wordt pas beslist bij AZ PSV en Ajax Utrecht. maar
0 0
JariJari
Dit aub!

(Maar reken er maar niet op ...)
1 0
Just74
Mogen we zelfs Veltman de schuld niet geven? Maar dat is de nationale hobby... Je vraagt te veel ;-)
3 0
ArthurG
Tjemig jij vraagt wel veel hoor, we moeten toch iemand slachtofferen? Kunnen we anders niet eens Van der Sar de schuld geven? #VanderSarOut
3 -1
JariJari
#BergwijnEnMalenVerraders dan maar? Slaat ook nergens op, maar dan val je in ieder geval je eigen mensen niet aan.
0 0
HStorm
Viergever. Hadden we nooit moeten wegdoen.
0 0
Ajaxbrl
Zondag is het tijd om die lampenbak weer eens stil te spelen...
1 0
Ajaxsupzuidned
De haat tegen Ajax is voor sommige nog groter dan de voorliefde voor hun eigen clubje. Aanpakken en oprollen die klote club
4 0
PeterVKV
Ja vol erop, snelle goal en dan ze naar de tering counteren. Poulsen op van Bommel. Helemaal gek maken die gast aan de lijn.
11 -2
insectenverdelg
Zou mooi zijn als Poulsen in minuut 1 gelujk ff op zn tene gaat staan. Nodig Toivonen ook maar uit voor t goede gevoel. ;)
6 -2
Simpelishetmoeilijkst
Prachtig idee. We moeten ze helemaal gek maken daar.
0 0