Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kraay jr.: 'Vd Beek gaat naast Martínez spelen'

SJvanveen, 16-09-2019 om 22:26, 14336 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hans Kraay junior denkt dat Erik ten Hag op termijn zomaar Donny van de Beek naast Lisandro Martínez gaat posteren. De analist vindt Hakim Ziyech goed genoeg voor een plek op het middenveld van Ajax, daarbij hoopt Johan Derksen dat Edson Álvarez centraal achterin belandt. 

Ten Hag heeft zijn puzzel op het middenveld nog niet af en Kraay jr. denkt dat Ajax van twee controleurs naar een controleur kan gaan. 'Hij gaat gewoon naast Martínez spelen', doelt hij op Van de Beek. De middenvelder is nu geblesseerd, maar is heel dynamisch en aanvallend ingesteld. 'Ziyech kan daarbij prima op het middenveld spelen, maar misschien niet in het buitenland.' 

Álvarez staat momenteel controlerend op het middenveld, maar Derksen vindt dat maar niets. De Mexicaan heeft volgens 'De Snor' niet de gewenste creativiteit, sowieso kan de ex-speler van Club América Derksen nog niet zo bekoren. 'Álvarez is niks, dat is geen middenvelder', zegt hij stellig bij Veronica Inside. 'Hij is een beetje een armoedige voetballer.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanBiesbos
het zou wel logisch zijn die lange draak naast blind te zetten , wie gaat er dan naar de bank? Ik denk toch echt veltman.
0 0
milan-jantje
Nou geloof me, ook al zou dat wellicht het beste zijn, gaat niet gebeuren althans voorlopig niet. Pas wanneer het weer een wedstrijd ongelofelijk dramatisch gaat wordt er pas weer ingegrepen en geweizigd. Zoals vorig jaar bijv. Na psv uit. Heb daarbij tevens het idee dat Ten Hag het zo goed vindt staan.
1 -2
ETM
Dat naar mate het seizoen vordert steeds meer het geval. En niet alleen bij Ten Hag en Ajax, maar bij alle trainers en clubs. Je bent als trainer algauw niet geloofwaardig als je om de haverklap gaat bijstellen. Je werkt met mensen.
1 0
RayJordaan
Zoals het hoort!
1 0
FreddyAX
Ik vind dat Alvarez het aardig doet op het middenveld maar vind hem ook geen echte middenvelder.Martinez wel.
0 -1
Bocarra
Die gasten roepen toch ook maar wat om spraakmakend te zijn. Gaat niet om het roepen maar om het resultaat er van. Ze gaan weer flink over de tong en hele volksstammen trappen er weer in.
1 -2
ETM
Van de Beek naast Martinez is zeker een optie (Ten Hag sprak er zelf al over). Dan krijg je wel echt een extreem aanvallend Ajax, met Promes en Neres.
Maar dan moet Ten Hag wel iets opgeven dat goud is gebleken.

Alvarez zo wegzetten is zo voorspelbaar. Dat had Derksen bijv ook bij een Sissoko gedaan.
Alvarez blijft voetballend tot nog toe prima op de been. Draaide ook een keer knap voorwaards weg tegen Heerenveen, maar speelde verder vrijwel op save. Maar Alvarez speelt ook minder avontuurlijk, omdat hij meer de balans-bewaker is in de huidige opzet. Op rechts speelt hij dan veel achter de erg aanvallende Dest en Ziyech die zal zwerven. Verdedigender dan Martinez. Ik zeg niet dat Alvarez daar moet spelen, maar Derksen en veel supporters trekken conclusies op basis van esthetiek en missen een bepaalde contekst.
5 -3
Joseph
Donny op de plek van Alvarez is normaal gesproken vrij logisch. Ik zie Alvarez tegen Lille en PSV niet meekomen, als ik meeneem wat ik tot nu toe gezien heb, maar ik hoop echt dat ik verrast wordt.

Alvarez naast Blind en Donny naast Martinez lijkt mij ideaal. Je zou zelfs Martinez en Alvarez achterin kunnen proberen, dan kan Blind alsnog naar het middenveld.
0 0
ETM
Martinez en Blind weer omdraaien lijkt me achteruitgang. Martinez is nu juist het stukje van de puzzel dat wel al goed past. Hij is voetballend veelzijdiger dan Blind. Ik vond Blind eerder dit seizoen daar ook niet helemaal overtuigen. 
Blind als 6 achter 2 creatieve spelers zou misschien beter voor Blind zijn, dan kan hij als uitvalbasis spelen, en goed gebruikmaken van zn cross passes.
1 0
JariHeijden
Ik denk dat het vooral zo is dat Martinez naar de verdediging een achteruitgang is. Niet dat hij daar slecht in is. In tegendeel. Maar Blind is nodig om de verdediging goed in balans te houden en hoog genoeg te blijven staan, om de linies compact te houden. Daarnaast is het een geweldig goede opbouwer. Hij is de ontbrekende schakel achterin. Ik vind niet dat Blind naar het middenveld een achteruitgang is voor het middenveld, maar dat Blind vooral achterin op dit moment nodig is.
1 0
Van Reenen
Blind speelt vanavond met Nico links van hem. Rechts naast hem staan Veltman en Dest.
0 0
Cupmetgroteoren
Derksen heeft in dezen gelijk. Alvarez kan er voetballend niet veel van.
3 -3
ajaxxcied4life
Je mag vanzelfsprekend vinden wat je wil, maar als je met een passaccuratie van 98%, op basis van naar wat ik meen 45 verstuurde passes, van het veld stap, dan kun je sowieso wel iets. Men loopt maar feitenvrij te blaffen en die Derksen na te papegaaien omdat hij met zijn grote bek types van een bepaald allooi aanspreekt, maar ondertussen spreekt die hitser op basis van niets meer dan zijn onderbuik. Hetgeen hij ook altijd trots aangeeft door te zeggen dat hij en ieder ander mens recht op zijn mening, wat klopt maar we moeten feiten en meningen niet door elkaar gaan halen.
2 -2
behangdelul
Precies dit! En soms is het nog wel eens vermakelijk maar tegenwoordig wordt het wel een beetje teveel een zuur stokpaardje
2 -2
Radikaal
Lijkt me een goed teken voor Alvarez, Derksen zit er vaker naast dan een inktvis.
2 -1
Jelephi
Zoals de wind waait waait het jasje van Johan Derksen. Lult de menigte achterna voor de kijkcijfers. Zelden te betrappen op een eigen mening terwijl hij pretendeert heel uitgesproken te zijn. Draait net zo makkelijk als een willekeurig D66'er.
2 -3
ajaxxcied4life
Of FvD'er... Wel nexit, geen nexit, we geloven wel in een hierarchie der rassen of nee dat hebben we nooit gezegd,

1 -2
MK77
https://www.ajaxfanatics.nl/nieuws/eerste-elftal/168588/derksen-niet-gecharmeerd-van-tagliafico-dat-is-maar-een-heel-gewoon-voetballertje-hoor
5 -2
JBM
Hahah altijd lache met die Derksen!
Het leuke is dat hij ook overal mee wegkomt
2 0
Hollister
Mee weg komt.. deze randdebiel en die anderen erbij krijgen daar ook nog gewoon een half miljoen per jaar voor...
1 -1
Labrador
Haha heerlijk. Die link zocht ik. Dat was na 1 of 2 wedstrijden. Nico is een held.
4 0
Schip
Gravenberch en Donny zijn de opties, wat mij betreft gooi je Gravenberch voor de leeuwen. Dat soort grote talenten kunnen erg goed met dat soort grote stappen omgaan. En merk je dat hij het toch allemaal wat te spannend vindt, is Donny een optie. Alvarez is echt geen centrale middenvelder, althans niet met Martinez ernaast. Lekker een linie terug.
1 -3
Simpelishetmoeilijkst
Kijk even wie het zegt; was zelf een tweederangs spelertje van weinig tot. niets
0 -2
milan-jantje
Maar mag wel zij mening geven toch. Net zoals jij dat hier ook mag doen over iemand op tv terwijl jij waarschijnlijk niets op tv doet. En buiten dat jij vindt dat hij zelf tweederangs voetballertje geweest is heeft hij wel op professioneel niveau gespeeld iets plus heeft hij heel lang met zijn blad VI in de voetballerij gewerkt. Daarbij heb jij volgens mij beide niet gedaan maar kan het mis hebben. Ik ben het ook zeker niet altijd eens met wat mensen ook zeggen op tv over ajax of spelers of iets maar goed slik het want iedereen mag zijn eigen mening hebben net als jij maar een eigen mening hebben zegt niet dat je iemand gelijk moet afbranden.
0 0
Wout1988
Hij heeft wel deze keer gelijk
1 -1
ajaxxcied4life
Die man heeft geen gelijk. Die raaskalt voor de kijkcijfers.
0 -1
MK77
Ah wat een nuance weer van onze geliefde snor.
Vond hij ook niet dat Tagliafico een matige speler was en Frenkie overhyped?
1 0
rickyboy1444
Ik ben zelf heel benieuwd naar een wedstrijdje met de volgende mogelijke opstellingen (Hunter of Tadic spits): Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Martínez, van de Beek, Ziyech/Promes; Neres/Ziyech, Huntelaar/Tadic, Tadic/Neres

Ik denk dat dat daar best wat leuks uit kan komen.
0 0