Verweij verwacht Dest op rechtsback tegen Lille

SJvanveen, 16-09-2019 om 20:40, 3075 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mike Verweij verwacht dat Ajax met Sergiño Dest aan de aftrap verschijnt tegen Lille OSC. Niets is nog zeker, maar de Dusan Tadic-variant zou tegen de Fransen een reële optie kunnen zijn. 

'Je mist Donny van de Beek, dus nood breekt wet. Ik denk dat Joël Veltman centraal speelt en Sergiño Dest weer naar rechtsback gaat', begint Verweij tegenover zijn eigen medium De Telegraaf. De wisselingen in de defensie zou betekenen dat Perr Schuurs niet in de basis staat, de centrale verdediger startte tegen sc Heerenveen nog wel. 

'Je merkt wat onzekerheid bij Ten Hag'

De journalist was maandag op de persconferentie en zag een ietwat andere Ten Hag dan normaal. 'Je merkt toch wat onzekerheid. Normaal maakt Ten Hag een zelfverzekerde indruk, maar nu was dat toch iets minder. Hij zei dat een gelijkspel een resultaat zou kunnen zijn. Dat kun je tegen Lille niet zeggen', aldus Verweij. 

Denk jij dat Ajax dinsdagavond met 2-0 wint van Lille OSC? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Ten Hag oogt hetzelfde als anders. Maar laten we vooral de grote duim er weer bij pakken. 
Dat je als het niet anders kan ook een gelijk spel moet pakken is een typische Ten Hag uitspraak.
0 0
FSideMaluku
Onana
Dest Alvarez Martinez Nico

Tadic Blind Promes

Ziyech Huntelaar Neres

En dan wordt dit dynamisch. Dest, Nico, Tadic, Ziyech, Promes, Neres in de aanvallende rol, met een beetje verdediging in het achterhoofd. Blind, Alvarez, Martinez, in de verdedigende rol, met een beetje aanval. Dan "The Hunter" nog..

In een volle Johan Cruijff Arena?
0 0
036AFCA97
Ik zou dit niet willen. Heb Blind liever achterin om alles goed neer te zetten en Tadic met Promes op het middenveld is heel aanvallend. Als Lille gaat counteren is dat wel gevaarlijk
0 0
Labrador
Verweij is zelf onzeker. Al zijn verhalen worden tegengesproken.
2 0
FSideMaluku
Verweij, de Groot en die andere knuppel, worden volgens mij alleen nog te woord gestaan omdat het moet. Sponsoren, journaille, je weet toch. Als Ajax zich het kon permitteren, dan stonden ze gewoon volledig buiten het hek. Maar ja, Ajax kan zich vanwege zijn eigen belangen niet zo opstellen, dus kunnen de hyena's blijven zoeken naar bloed.

Beetje off-topic misschien...

Dest heeft hij wel gelijk in, je hebt zulke spelers nodig om die snelle jongens terug te dringen op hun eigen helft. Blind zal denk ik een linie naar voren gaan en meer in de breedte dan in de lengte van het veld gaan spelen. Ik denk dat we een zeer dynamisch Ajax gaan zien morgenavond.
0 0
036AFCA97
Onana
Dest Alvarez Blind Nico
——— Martinez
Tadic
Ziyech Promes Neres

Twijfel alleen wie je naast Martinez moet neerzetten. Marin voor deze keer? En de volgende keer gewoon Donny?
Echt jammer dat Gravenberch er nog niet klaar voor is.
0 0
dianaajax
propper die had daar moeten staan voor creativiteit
0 0
036AFCA97
Ja dat was heerlijk geweest.
0 0
davidgravemaker
Zet dan gewoon Alvarez CV en Marin maar weer in de plaats van VDB. Alles beter dan Veltman, zelfs met 10 man spelen is een betere optie.
0 -2